desina Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 man ari ir doma braukt ! Datumi ir ok ! Vieta ari ir laba, bet ta vispar galveinais lai tuvu Rigai-Jelgavai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Ūj, kas par kušķi, ģeogrāfiski divīša punkts sanāk uz pusi tuvāk... jopcik, vai tad ir izdevīgi kratīties tādu gabalu, kur nu vēl tiem, kas brauc ar savu auto Tiem, kas no Liepājas vispār sanāk pārbraukt pāri visai Latvijai Ai u ko tad es te Ja kāds mani paķer no Tukuma rajona, maybe arī ieradīšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Man arī divīša vieta patīk labāk, it sevišķi tā augšā, kur apmetāmies iepriekšējo gadu. Iespējams, tas tāpēc, ka nav tik tālu jābrauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 es par Dj Erix piedaavaato vietu !! bliin mosh grib mazliet aatraaak kautvai padsmitajos datumos ? vnkaarshi kkaados 23 24 datumos man prom uz kruiizu jaalaiz :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Nepaskatījos kādas vietas piedāvā visi, tikai ierakstīju, ka būšu, tikko paskatījos un secināju, ka man Dj Erix variants ir pusstundas brauciens no savas dzīves vietas. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) Es atvainojos, ka tā saku, bet kaut kur palaidu garām to. Kādu vietu divīts piedāvā? Un kas viņš ir? Edited July 8, 2009 by Garsho alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 KAS bled esi TU ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Labāks jautājums ir, kas tu esi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Ko Tu trako, lol. Es esmu cilvēks, un uzdevu jautājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 mani arī interesē. čalis piedžoinojis pirms ~18 dienām, nopelnījis jau 20% warnu, bet baigais tusētājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Kas tas par "nav garīgais?" Šo pasākumu būtu stulbi atlikt ar atrunu, ka nav garīgais. Brauc tik šogad šurp Garšo alus normāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Garsho_alus a.k.a. Sokraac a.k.a. DoubleT Pasakiet, ka ezi nesitīsiet, savādāk viņš baidās braukt. Man vajag šoferi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 nu lol kāpēc lai viņu kāds sistu. tas ka tu uzrakstīji divus a.k.a. man īpaši nepalīdzēja es joprojām nesaprotu, kas tas par čalīti. divi ekstra akkaunti droši vien ir ar 100% warnu. izklausās pēc forša džeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) Neesmu nekāds te spontāni ieradies. Es te biju jau sen, bet savam akkountam PW aizmirsu. Hiid.E! cash^ kļūdijies. Sokraac un DoubleT ir mana brāļa akkounti. Edited July 8, 2009 by Garsho alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Ezis domā, ka pēc izgājieniem pubā samurajs, DeaDly un kaut kas vēl gribēs ar viņu izrēķināties Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 :/ i'm i aloud to bring me in? vai arī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) LOL. Samurajs būs aizņemts ar gaļas cepšanu un deglis vienmēr ir bijis mierīgs, vismaz gign tusos OMGWTFSTFUNOOB KOOOOO? Edited July 8, 2009 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Ko jūs prasat vai atļauts, vai nē? Nevienam tak nava aizliegts, braucat un viss. Visiem ir atļauts, ja jūs paši atbildat par sevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 aha,mm skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Hiid.E! cash^ kļūdijies. Sokraac un DoubleT ir mana brāļa akkounti. tādu hiid.e gan atceros. tas nebija kaut kāds megakaitinošais čalītis ar dafiga warnu? šis teikums mani vienkārši nogalina "i'm i aloud to bring me in?" es esmu es skaļi atvest mani iekšā? the fuck? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 es esmu es skaļi atvest mani iekšā? the fuck? Viņam gaiss ausī sašauts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Būs vien jāatbrauc uz ānuālo GIGN burzu, bet tiešām nenāktu par sliktu, ja atrastos kāds malacis, kas varētu izlīdzēt ar aiztransportēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 TAS BIJA TAS ČALIS?? :superlol: Iemet kāds linku uz to topiku. Tam čalim stabili ir jābrauc tad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Kāda starpība kas tas pa pidiņu ir? Lai atklāj savu patieso seju, citādi sāk likties, ka brauc kaut kāds dīvainis/mežabrālis, kuram nav draugu ( mājiens wL.media ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Man ir pagrabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now