cash^ Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Buroties cauri saviem mp3 kalniem (~ 8'000 dziesmas) man radās pāris jautājumi: Kā Tu šķiro un uzglabā mūziku savā datorā? Vai Tu izmanto Library un kādu tieši? Ērtākā Library, manuprāt, ir MediaMonkey playerim, bet ieraduma spēks man liek lietot pliku Winampu. Zinu, ka reiz bija līdzīgs topiks, bet ierakstot meklētājā "mūzikas šķirošana" man izmet 14 lapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 foobar . like sofa king nice player.... nice, ka ir crtl+f un atrodu tev ko vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Nu kka ta bet tagad ir baigi sametata muzika pa mapeem un slinkums kjerties klat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 13, 2009 Author Report Share Posted June 13, 2009 rusty, tu ID3 tagus editē? Viņi nereti ir sadirsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Nav tik daudz lai tur baigi šķirotu. Tādas mapes kā attēlā ir arī fūbarā2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Nez man viss ir sašķirots pa mapītēm pēc autoriem atveu playlistā visas dziesmas, ja kaut ko vajag, tad "J" un atrodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 (edited) Man visas dziesmas ir samestas vienā mapē.... Vienīgais es nodalu 3 grupas: krievu un angļu dziesmas, kā arī trance gabalus/bass... Edited June 13, 2009 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Es sametu visas dziesmas iTunos un tad meklēju kas un kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Izrediģēju ID tagus un tad ļauju, lai iTunes visu sakārto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 man viss vienaa mapee meetajas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Oldstuff, viss pārējais, un tad jau atsevišķi albūmi ja ir novilkti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Opā, pavisam biju aizmirsis, man arī viss vienā lielā čupā mētājas, mapē. Sāku krāmēt uz vienu mapi, Viss iet pilnīgi atsevišķi, jo parasti klausos tādus kā iecienītus dziedātājus, grupas, dīģejus un tml. Tāpēc, domāju, ka nebūs tik grūti, kaut vai, visu kamēr sakraušu, pāris dienas gan jau paies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Pamatā mūziku šķiroju šādi: Artist 1 [gads] Album 1 01 - Artist - Track.mp3 02 - Artist - Track.mp3 ... [gads] Album 2 ... ... Pārsvarā ir tikai veselie albumi un visiem trekiem ir detalizēts ID tags. To starpcitu var ērti darīt ar programmu Tag&Rename. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 daru lidizgi ka sulik, ir arii 'iipashais' folderis, kura ir samestas forshakas dziesmas no dazadiem izpilditajiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Like this Pats arī cenšos salikt gadu, albumu, izpildītāju etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 (edited) Like this Man patiik eziisha izkaartojums :D Edited June 14, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 (edited) Izmantoju tikai Winamp, bez jebkaadiem library utt. Struktuura & kaartoshana visa ir failsisteemas liimenii Radio Playlists Mp3 Artist 1 Album 1 Album 2 ... Stand-alone song 1 Stand-alone song 2 ... Artist 2 Album 1 Album 2 ... Stand-alone song 1 Stand-alone song 2 ... Misc Songs Stand-alone song 1 Stand-alone song 2 ... Misc Albums Album 1 Album 2 ... TempDownloadFolder Liela mistkaste Edited June 14, 2009 by TI-83+ Silver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 man gandrīz visām grupām, ko klausos ir diskogrāfijas, tad nu mūzikas mapītē vispirms ir grupas, un tad zem katras grupas mapes apakšā ir viņu albumi. Winampā man ir uztaisīti smuki playlisti, lai nebūtu nekur pa windows explorer jārakājas, visi alfabēta secībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Pats arī cenšos salikt gadu, albumu, izpildītāju etc. hmmm.. kā tu tā sakārtoji, ka ir pēc alfabeta un sākumā attiecīgais burts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Mapē > Properties > Customize > What kind of folder? - Music un tad View > Details Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Visu muziku, ko dabuju, gruuzhu winampa gramatniicaa. Tad, ja kaut ko vajag, arii atrodu tur. Kad bija iPods, tad lietoju iTunes, bet winamps man ir tuvaks pie sirds. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 Pirms tam es to darīju ar MediaMonkey, bet šī labāk patīk. Ērtāka. Tā kā tuvākajās dienās ir paredzēts migrēt uz Mac OS X (un iespējams iegādāties iPod'u), tad jūzošu iTunes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Tā kā tuvākajās dienās ir paredzēts migrēt uz Mac OS X (un iespējams iegādāties iPod'u), tad jūzošu iTunes. Hackintosh vai pa nopietnam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 Hackintosh (sk. parakstu). Gribu apskatīties kas tas tāds ir un vēlāk varbūt arī iegādāties. Daudz labi vārdi dzirdēti + reklāmu/review video mani vienkārši paņēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts