Glud!naTajs Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) kaads uzkata ka ir labaaks, par otru.. nedod Dievs Tav netiishaam kaads roku nocirtiis, piedod Tu tad buusi kroplis, un tad Tev dziive atspeeleesies ,pret Tevi pashu, ar Tavu attieksmi.. Kāds varētu viņu nobloķēt? Viskaitinošākie posti, kādus jebkad esmu lasījis. Ieteiktu tev doties uz krabjiem.lv Brain dead Edited April 7, 2009 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 brilles nav nekas slikts piekrītu jancim, daži ar brillēm izskatās labāk nekā bez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) dooh... Nesā brilles līdz ar to tiksi pie gudrākas čiksiņas (ar brillēm), tu tak to gribēji, ne? Taviem problēmu risinājumiem var atrast kompromisu. Edited April 7, 2009 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 dziive nav nekaads rozhu daarzs jaapienjem otrs cilveeks taads kaads vinjsh ir, un tikai tad mees varbuut panaaksim kaadu humaanisma noti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 tu mazliet pamācies lasīt un tad jau ar to pieņemšanu būs raitāk. cash, tu jau nezini, kā mēs tevi aprunājam aiz muguras. īvl! anyway, ir čaļi, kam piestāv, un ir čaļi, kam nepiestāv, un ir čaļi, kam nestāv. ja esi otrā un pēdējā kategorijā - man tevis nav žēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 cash, tu jau nezini, kā mēs tevi aprunājam aiz muguras. īvl! anyway, ir čaļi, kam piestāv, un ir čaļi, kam nepiestāv, un ir čaļi, kam nestāv. ja esi otrā un pēdējā kategorijā - man tevis nav žēl. i' just don't give a fuck pateicu ko domaaju, ja kaut kas taads, njuu var jau pm.. piemeeram Alise, johaidii saac kaadreiz komatus likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Kāda razņica, piestāv vai nē, brilles ir domātas lai uzlabotu redzi, vai nesačakarētu to vēl vairāk, un tas arī ir galvenais faktors, brilles nepiestāv tikai tiem, kam nav galvas uz kuras tās uzlikt un pieskaņot... Grib teikt, ja kādam vajadzēs sirds stimulatoru, viņš to nevilks tapēc ka tas nepiestāv?!? Bullšits, brilles cilvēkā neko nemaina, un tiem, kam liekas, ka maina, pašiem kaut kas nav kārtība ar smadzeņu rievām (Man tāpat kā Alisei ir vajadzīgas brilles dēļ vienas acs, kura tāda švakāka ķuķ ķuķ, bet redzes problēmas kā tādas man nav un ja arī būtu, no brillēm kaunētos vismazāk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Tak, lol ne jau tu citiem bojaasi redzi kaa sev. iesaku njemt brilles.. and who cares?!?! WTF? Kaada tev dalja ko citi par tevi domaa par brilleem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 dažiem šeit grūti uztvert ironiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) ja chiksa ir certama tad briles piedod sava veida plusu , bet ja chalis nesa tad man tiri po Edited April 7, 2009 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 he he . man ar līdzīga problēma,biju pie ārsta kkad pag. vasar,pateica,laikam ,ka -1,un ka brilles vaig nenēsāt. Bet tomēr nenēsāju. pat nezinu kāpēc. a tagad skolā sēžot ,kkādā trešajā solā vairs tāfeli normāli skatoties nevaru redzēt,tad tikai riktīgi jāsasprindzina acs muskuļi,lai ko redzētu. ieteikums ; labāk ņem brilles un miers. lēcām ,imho,ir mīnuss,ka viņas ir jāmaina katru vakaru tb jāliek malā,vai kkā tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Brilles gan tu nenoņem gulēt ejot, vai ne? Lēcas izņem no acīm, ieliec šķidrumā un no rīta liec atpakaļ. Ar dažām var arī gulēt, bet man nepatīk. Otrajā rītā pretīga sajūta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 tu saki ka tagad esi puslīdz akls [tā sapratu] , tu prasi vai likt brilles , un tu negribi būt akls , vai ne? tad kur ir problēma ? bliez brilles un staigā ar normālu redzi, nevis staigā bez brillēm , un p_s redzi kamēr neredzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 lol ka tas jaasaprot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Lēcas izņem no acīm, ieliec šķidrumā un no rīta liec atpakaļ. Ar dažām var arī gulēt, bet man nepatīk. Otrajā rītā pretīga sajūta. nezinu,nevelkāju billes. Vnk,cik zinu cilvēkus,dažreiz ir diezgan liels čakars ,katru vakaru pie krāna jāiet un jāņen ārā utt. bet tas tikai mans viedoklsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ka tas jaasaprot? kas tur ko nesaprast ? vainu velc brilles, un redzi normāli, vai nevelc un čakarē savu redzi, līdz neredzēsi. šis ir citāts no killer teksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) ka tas jaasaprot? Vienkārši. Tu pagaidām redzi, līdz vairs neredzēsi. Būsi sačakarējis. Alise, ko dzēri? edit; zb kayak. Man pie kājas kā izskatās cilvēks ar brillēm, vai bez. Ja viņam tās ir vajadzīgas, tad nav problēmu. Edited April 7, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 pa defu pagaidam Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 , bet ja chalis nesa tad man tiri po Es aizmirsu kā to pareizi angliski raksta, bet doma tāda - ''shotglasses'' ? Ja gribi būt 4acis vari nēsāt Bet galvenais ir izvēlēties stilīgas brilles kas izskatās tev labi, nevis Galvenais lai neizskaties pēc antiņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 kaads uzkata ka ir labaaks, par otru.. nedod Dievs Tav netiishaam kaads roku nocirtiis, piedod Tu tad buusi kroplis, un tad Tev dziive atspeeleesies ,pret Tevi pashu, ar Tavu attieksmi.. Tāda sajūta, ka tavs "attapīgums" ir neizsmeļams. Šajā forumā ir 13gadīgi eksemplāri, kas labāk iebrauc lietās par tevi. Depresīvi. p.s. un šis nu galīgi nav forums, kur ir sapulcējušies gudri 13gadīgie, drīzāk tieši otrādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Tas prikols, ka: "Ja nenēsāsi brilles tad sapisīsi redzi vēl vairāk.." nav visai paties. Kad biju pie acu ārsta vēl pats pajautāju vai tā ir taisnība, viņa man atbildēja, ka tās ir muļķibas un nenēsājot brilles neko vēl vairāk nevar sapist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Tad neēj pie pagrīdes ārstiem, piem. tu neredzi tālumā vai tuvumā tu sasprindzini redzi tādā veidā pārpūlē acis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 p.s. un šis nu galīgi nav forums, kur ir sapulcējušies gudri 13gadīgie, drīzāk tieši otrādi. wooow supeer staar beidzot izteica savu viedokli? man tak' sen jau paari 4omit! .)) MaachooO ieveero nulliiti, vinja ir Tev :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 tieshi man tapat bija izlasot topica nosaukumu,uzreiz bija jasna ka media uzdarbojas Nu nez man personigi nekas pret cilvekiem ar brillem nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 un šis nu galīgi nav forums, kur ir sapulcējušies gudri 13gadīgie, drīzāk tieši otrādi. tu tādā vecumā negribēji tusēt ar lielajiem večiem? lol :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts