Jump to content
GIGN Forum

Kayak-

Mirstīgais
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Kayak-'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Patiesībā esmu pārsteigts, ka kaut kas tāds darbojas. Veiksmes pēc izmēģināju, un patiešām tagad es varu ieiet spēlē un pat kaut cik sakarīgi paspēlēt!! Kā agrāk. Lieliski! Klau n1.dok liels tev paldies, varbūt nemaz nevaidzēs pirkt to Orange Box, ja jau tf2 uz kompīša iet. PS. visiem iesaku to wat failu.
  2. PC un stīms ir, TF2 stīmots ir, bet kompis labs nav. Cik skatījos jūtūbā video no gameplay - tīri sakarīgi. Vienīgais vai būs serveri kur spēlēt
  3. hey veikalos esmu ievērojis Orange Box uz Playstation 3! Ieinteresēja, un gribēju pajautāt vai kādam viņš nav? Kādas ir atsauksmes, un tur netā normāli var paspēlēt? Vispār, gameplays labs?
  4. Sveicināti, dienu iepriekš pārinstalēju windows savam datoram. Tagad spēlējot jebkuru spēli kura ir latviešu valodā, kā piemērs, GTA SAMP. Kur čats notiek latviski man mīkstinājuma zīmju un garumzīmju vietā ir ķeburi. Vai kāds zin kā šo problēmu novērst?
  5. Padzirdēju, ka ir tāda programma ar kuru var atkodēt PSP. Kāds zin? Pašam ir PSP FAT. Paldies.
  6. Sveiciens visiem, ar mani ir notikusi kāda neseksīga ķibele. Lieta tāda, gribēju būt kruts un pieejams 24/7 @ skype. Nonācu pie secinajuma nolādet skype telefonā... viss čikiniekā, skaips ir, viss iet. kad spiežu log in, man diršs par netu, ka nevar piekonektēties... nu okei, attiecīgi tam, pasūtu GPRS. Sūtu G un to numuru, atnāk sms, ka tagad jāizrubī tel. un jāieslēdz, un tad jāsūta sms PG uz to pašu nr. OK, atnāk sms ka mans telefons nenodrošina saņemt gprs parametrus sms veidā. Ķipa tagad man jāliek viss manuāli, okei atrodu tos parametrus - Tev tikai jānosūta pieprasījuma īsziņa PG uz kodu 29319988. Atbildes īsziņā saņemsi GPRS un WAP parametrus, kas jāsaglabā tālruņa atmiņā. Mobilo tālruņu aparāti, kas nodrošina GPRS/WAP parametru saņemšanu īsziņu veidā. Ja mobilais tālrunis nenodrošina parametru saņemšanu ar īsziņas palīdzību, parametru konfigurācija jāveic patstāvīgi. GPRS pieejas punkts (APN) ? okarte.lmt.lv IP adrese ? 212.93.96.65 LMT WAP lapas adrese ? http://wap.lmt.lv LMT WAP Proxy porta numurs ? 9201 Lietotāja vārds un parole nav jāievada. Sīkāku informāciju par konfigurācijas parametriem un tās gaitu var iegūt mobilā tālruņa lietošanas instrukcijā, kā arī tālruņa ražotāja mājas lapā. esmu OKARTES lietotājs kā redziet.. un mans telefons ir Sony Ericsson k810i. interneta settingi ir apmēram šādi: APN: nu te kjipa tas okarte.lmt.lv ; Username: ? Password: ? Login request: man ir off, es nezinu vai taa vaig. IP Address: nu te tas ip vinju. DNS Address: kas te? Authentication: none, bet nez... :/ Data compression: off ( ? ) Header compr.: off ( ? ) Proxy settings: off, multiple ( itka ir vinjiem proxy bet isti nesaprotu ). vso esmu meginajis visaadi, nesanaak. met erroru kad eju skype. un vispār šo jautājumu varēju uzdot vienā teikumā... Kā var pieslēgt netu sony ericsson w910i manuāli ? ATVAINOJOS, MODELIS IR W910i NEVIS k810i !!!! Paldies, viszinīšiem, ja kāds te tāds šajā jomā ir.
  7. Nesen sāku spēlēt s3 serverī. Man brālēns s1 serverī ir pašlaik 7. vietā laikam, pirmstam bija 1. vietā. viņš man visu izskaidroja par travian.lv un mani ieintersēja, tagad sāku spēlēt pats. mans niks ir Zoliidais. Pašam pagaidām ir 2ciemi, un esmu alliansē SPQRA. Pinky, esmu tevi redzējis šad tad kkur. + FFH ļoti laba allianse. Turies!
  8. ... go to Control panel , click printers and other hardware, and than click add hardware. kā tev ar anģļu valodu ?
  9. da nejau to viņš grib. lai nav kustība, kur tu hud_fastswitch 1 redzi kustības atšķirību no hud_fastswitch 0 ?? tikai to, ka nav jāspiež m1 pēc cipara 1/2/3/4/5.
  10. paldies, aizgāju kur proxy, kko nezin ko saspiedu, un itkā iet. nezinu vēl par steamu, bet IE iet. var close. PS. varētu tomēr arī neslēgt, man tagad iet tikai .lv lapas. kas par problēmu ? kāds zin ?
  11. Tev pacietības visp nav?? Man arī ir problēma, kuru iepostoju, pirms 3 dienām, un nekādu rissinājumu, bet es nečīkstu, jo pats cenšos atrast attrisinājumu. a tev ne diena nav pagājusi, un jau sāc raudāt. kas tev rādās, kad nav bilde mapei ? vnk tukšums ??
  12. iemet no .css tekstu, protams, ne visu! to ko mainīji.
  13. Ja tev nav ko rakstīt - NERAKSTI http://www.fpsbanana.com/threads/148942?24 - palasi, tur apaksāā kkur ir links.
  14. saliec visu kā bija. un adminus caur amxbans liek šādi: 1mais- ielogojies amxbanos 2trais- augšā kur var izvēlēties, atrodi pogu " admins & levels ". 3shais- Select Action -> Manage Amx-Admins 4tais- tagad parādās logs, ar niku, paroli, flagiem u.tml. Nickname/SteamID/IP - ievadi vajadzīgo. Password - paroli Access - flagus Flags - Ja uz nika, tad a, ja uz IP tad de. uz steam id es nezinu. SteamID - atstaaj tukshu Nickname - veelreiz niks Action - peec katra admina spied Apply. 5tais- tagad atkal skaties augšā, kur ir izvēlne, meklē " server admins " , tur ir select server, un paņem savējo, tad parādās lists ar ķekšiem. saķeksē visus, un nextmap access būs !!!
×
×
  • Create New...