Ziediņš Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Tātad neviens šo tēmu vēl nav pacēlis. Jautājums ir vienkāršs - šogad pasākums izpaliek ? Dyversants/benciks nevēlas kaut ko darīt lietas labā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 ar mani ir taaa.. esmu gatavs kartejo reizi hostet vietu paartijam.. protams - ir kautkadi 10 ls jasametas tiiri par malku, elektribu un uudeni.. piedavajumaa - nekada ne nu kruta, bet samaja prostaja pirts. ir liela vanna, telpa tusinjam, viss bolje menje.. tikai viens miinuss - tas nav riiga, bet ta ka ir kriize ( jotvaimatj) tad vienigie izdevumi ir atbraukt un paika,alko. esmu tak forshh ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Nu jau to par ziemas pārtiju saukt ir par vēlu. Vienīgais var domāt par kādu pavasara kopā sanākšanu. Drīz jau sāks spīdēt saulīte, un manā dārzā sāksies ārā sēdēšana sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 gan divīša, gan alwja piedāvājumi ir ok. tik uz kuru tagad likt savrus?! P.S. pie divīša ciemos ir būts, pie alwja, nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 alwja dārzs neizdzīvotu gign..mby V.I.P, bet ne gign labāk kādu pavasara party, kad sniegs pazudis gandrīz. uzkapāt sigūldā bolling un tad uz meža kaķi vai po kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 UN cik nojaushu viss atkal notiksies TAJAA galaa Ja tas viss planojas kaut kad Maijaa,iespejama arii mana ierashanas lai kuraa pasaules malaa tas tiktu rikots Protams ja tiktu gaidits Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Rusty, tu dziivo Siguldaa? Es to ierosinajumu par boulingu atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 naxam lai es dzīvotu sigūldā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Ne ne, pie manis GIGN tuss nespīd, nedod dies'. Es par kaut kādām vietēja mēroga Čilli defaultā apmeklējuma ietilpības pasēdēšanām runāšu, kad būs siltāks laiks. Lielo pasācienu droši vien pie divīša jātaisa. Līdz vasaras tusam jau kaut kāds pusgads vēl palicis, tātad kādu starptusu jau arī droši vien var uzorganizēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Jā, kādu starptusu pavisam noteikti vajadzētu, savādāk jau sāk likties, ka es līdz augustam neizvilkšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 (edited) Kas tad nu, n0r3konkul, sāksi dzert siltu alu mājās? Varbūt vajadzētu noķert pēdējo sniegu un noripot nelielā [labvēlīgā] kondīcijā no kāda kalna? Divīt, tev tur ir kalni uz pasūtījuma? Edited March 12, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 njaa vajadzeetu, es tikai par zinjojiet man luudzu ja kas plaanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 NJaa taa vins ir kaut kaa 2gadu izpaliek winterparty, pat nepamaniju cik aatri ziema paskrien, bija man tada doma kaut ko sabidit, bet iztikam at paintball, tapat domaju kriize skar visus tapec savelkam jostas un krajam naudu vasaras party, ka enka tas ir primarais, par kaadu pasedehanu chilli vai Alwja darza im always in ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 kalns.. hmm nu kautkads ir,, bet nu mozh 20 metri ir pirts - ietilpiba - nu kadi 30 cilveki var atpusties taa normali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 saapju bumbu nespeeleeshu, vienalga ko .))) tikai ne to .))) domaajam ko citu :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 domaajam ko citu :* paklau alise (nebija tāda grupa alice in chains? katrā ziņā tas nav jautājums tev alise). paklau. nē paklausies. ja lielākā daļa gribēs spēlēt paintball, tad arī spēlēs paintball. P.S. mcaa* Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Winter painballs jau bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Winter party jau vajadzēja janvārī, tagad jau tūlīt būs aprīlis. Bija gan tāda grupa, outlawz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Es labrat ar jums !!! Bet man jazina jau laikus ! GooD... es ar tevi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 gribetos ar piedalities sen nau nekur buts ar gignu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 sen nav vemts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 es lasu un lasu ko jus te rakstat, bet taa ari neko neesat izlemushi! Nutad ko daram, ja jau ne1 pagaidam nevelas pie sevis rikot, taisis ierasto chilli picas pasedeshanas vakaru? Jo pagaidam enredzu citus variantus.... Tagad tik atliek jautajums! Kad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Ko Juus teiktu par sho 5dienu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 šo piektdien varētu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Šo piektdien es varētu arī piekāpt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now