Epix Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 (edited) Nu tad visi taisa ntos joku topikus, tad es arī beidzot vienu atļaušos uztaisīt un uzklausīšu jūsu viedokli :]] Replay pavisam radoši Baudam Edited January 5, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Lielāku mēslu nēsmu redzējis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Man nepārāk patika jo Dziedātāja vnk stāsta bet ritms vnk Owno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Gribētos redzēt izpildītāju bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 (edited) diezgan interesanti gabali. nav gan izdevušās pantu pārejas pēc elpas un citās atkal vokālais pārāk kluss. favorīts - Realitaate. Edited January 5, 2009 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Šodien es laikam nespēšu klausīties tos garadarbus. Noklausījos pirmo "dziesmu", un man tagad gribas ieiet dušā nomazgāt daunismu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Tas bija smiekligi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 lost on 26th second. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Asprātīgs cilvēks esi , vismaz tā izskatās. Reāli , gribas tev pajautāt, tu klaunu nēsi apēdis no rīta? Runājot par dziesmām , tad godīgi sakot man īpaši nepatika... Nēsmu nekāds mūzikas eksperts un neņemos spriest, kas un kā, taču īsti nejiet man pie sirds šie gabali... Paldies par uzmanību... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 6, 2009 Author Report Share Posted January 6, 2009 (edited) Tur nekam nav jāiet pie sirds, tas ir vnk liels CRAP Vnk ieliku, lai interesdenti paklausās. Autore Edited January 6, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 (edited) kartējais gargabalnieks kuram reti kurš ies cauri Edited January 6, 2009 by alexx92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Runājot par dziesmām , tad godīgi sakot man īpaši nepatika... Nēsmu nekāds mūzikas eksperts un neņemos spriest, kas un kā, taču īsti nejiet man pie sirds šie gabali... Paldies par uzmanību... awww, ko tu tāds naidīgs ? Esi šo burvīgo dziesmu līdzautors ? ahh, gandrīz aizmirsu - ej dirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 (edited) Tavi vārdi dieva ausīs. TOČN. kāds bullshits. P.S. Ja to tā pat var nosaukt. Edited January 7, 2009 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 (edited) Tas ir apsmiekls par repu. Spriezot pēc dziesmu vārdiem vinai bērnībā ir bijusi traumeeta. (apsmieta vai kkas taads) Pirmās dziesmas fonā skarda loksnes daudziishana owno Edited January 8, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Man sākumā likās, ka to "dzied" kaut kāds sīks puišelis kam vēl nav bals lūzums, bet bišs nošokēja, ka meitene, jo izklausās pēc tāda neizdevušās 13. gadnieka kam bikses 4. izmērus par lielu un cepure nosedz pus galvu nemaz nerunājot par kreklu, kas beidzas zem ceļiem... Pašas dziesmas ja tās par tādām var saukt ir vēl lielāks mēsls par to muhameda sarakstīto gabalu tikkai par laimi mums un viņam viņš neiedziedāja, bet tikkai parādīja tekstu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Vai tiešām šitādiem cilvēkiem nau ko darīt? Kāda jēga ir iedziedāt kautko stulbu, un neritmisku??? Tā pati " Kafejnīca" ir labāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Nav reperes talanta! Neeeext. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 crazy ass shit lyrics, neyoyone!? šitie jau man labi zināmi, jo nāk no manas pilsētas agrāk bija pazīstami arī kā NeXt LeVeL (ja nu kāds ir manījis šo nosaukumu kādā no ehr, swh utt topiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Topiku neatradīšu, bet NeXt LeVeL šeit arī ir paspīdējuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now