Endijs_Dzerkalis Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Nu tad mēramies, man nav nekas traks un daudz, jo kompis nesen pirkts un torrenti arī par jaunu iet, bet nu ir kā ir! Ja kāds nezin kā to var apskatīt - Ieejiet torrentos - palīdzība - rādīt statistiku(angliski varētu būt tā pat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 pff... kur tad tev pr0ni ? neinteresanti... Man ir 198 complete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 njā, tev pabeigti ir 70. man 92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Es uzlieku mīksto uz sīdošanu, par cik man ir mdsl, reitingus kačāju ar bonuspunktiem, uzliekot torrentiem aplouda limitu uz 3kbps, man tas netraucē. Jā, jā, ir maz, zinu. Nesen patīriju cieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) Es nevienam neko nedodu!! vnk novelku noskatos/paspeleju un izdzešu Tājau nets ir hu**a, max = 900kb/s down speed. Up speed ir tik zems ka bail pat pieminēt tgdpa svetkiem vispar 250kb/s psc Edited January 1, 2009 by alexx92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Es nevienam neko nedodu!! vnk novelku noskatos/paspeleju un izdzešu Tājau nets ir hu**a, max = 900kb/s down speed. Up speed ir tik zems ka bail pat pieminēt tgdpa svetkiem vispar 250kb/s psc tas vēl būtu okei. man dl spīds ir līdz 500kb/s un ul spīds ir līdz 50kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 čaļi, jūs varat iet kakiņāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
13th'rip Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 neveiksme, jo pirms nedēļas uztaisīju formātu, bet anyway varu pateikt ka kakiņās tu varētu iet kvadrātā Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Re, cik es devīgs. Šķiet, ka šitas ir kopš sākuma, jo run time nepilni divi gadi. Izrēķināju vidējo upload ātrumu - 36 kb/s. P.S. Mājas dīzelis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 ehz... mazi cipari jums te ir. ir paris reizes sanācis izspiest UP dienā ~700gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) Nu ko , salaspils vietējais Labi ka pr0ns neparādās. Edited January 1, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Vincis normali HD p0rnu izplatījis, pārejie arī neatpaliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 ir paris reizes sanācis izspiest UP dienā ~700gb psc vnk cik tev UPL speed? vsp ? b**in noteikti ka dah**a ja man tik daudz butu es butu alise brīnum zemēē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 ja man tik daudz butu es butu alise brīnum zemēē max kas ir redzēts ir k-kādi 19mb/s down līdz 15mb/s iet. vidēji UP turās uz 10mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 lol, deadalive bikucīt maksā pa tādu ne? Es maksāju mēnesī 10ls(Nu vecāki) un down max redzēts ir 10mb/s down un up 5mb/s. Bet vidēji 5-6mb/s down un 3mb/s up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Es uzlieku mīksto uz sīdošanu, par cik man ir mdsl, reitingus kačāju ar bonuspunktiem, uzliekot torrentiem aplouda limitu uz 3kbps, man tas netraucē. +1 un ar šādu sīdošanu es dangerā uzturu diezgan smuku ratio :] pikčerz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) quelyd lol, tev tak ir kkāds ratio fakeris vai kas. Skaidri un gaiši var redzēt, ka lejā rādās, ka augšuplādējās tev ar 2.1mb/s, kaut gan reāli pie torrentiem tev tur daži kb lādējās, tas pats, kas pie radošā šita. p.s. man vismaz smuks skins p.s.s. mdsl nu jā, fail XD Es nez kā apskatījos lejupielādes ātrumu nevis augšupielādes. Edited January 1, 2009 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) Varu tev pierādīt, ka man nan nekādu ratio feikeru lol. Ja nezini, nedirs. Traffic mega lol, tas ir KOPĀ, nevis ATSEVIŠĶI! Edited January 1, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 vidēji UP turās uz 10mb/s psc vnk, tavu netu var aprakstīt ar pāris rupjo vārdu kombinācijām (protams labaa nozimee(es tak visus miilu)), kuras es starp citu nepiemineshu jo negribu ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) da īstais varonis esmu es, kurš outlawā spēj noturēt attiecību 2.5 ar upl 50kb/s download gan 900 ar ko pilnīgi pietiek. 15 min un filma novilkta. alex izskatās, ka līdz šim tu visu apraksti ar ***. kapēc atmest paradumu? Edited January 1, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Ka tik uztaisīt topiku, kur dabūt +1 postu! Ar katru dienu tie topiki paliek ar vien dauniskāki. Man mājās žurkas, es iešāvu ar bumbiņpistoli ausī, utt. Pizģec nu. Kur ta tā var? Itkā kādam arī interesētu, cik tu esi nokačājis un uploadojis. Man piemēram smagi pie pakaļas tas. Novelšu visu šito uz to, ka man ir ahujenna sūdīgi. Paldies, atā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 download gan 900 ar ko pilnīgi pietiek. 15 min un filma novilkta. same here, tikai mana attiecība outlawā ir 3.845. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 2, 2009 Author Report Share Posted January 2, 2009 Man DSL download 500kb/s un upload 56kb/s. Nav nekas dižšssšs, bet nu outlaw.lv turos uz normālas attiecības Attiecība: 1.639 [Uzlabo] Augšuplādēts: 426.46 GB Lejuplādēts: 260.14 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 (edited) Outlaws: Attiecība: 10.062 [uzlabo] Augšuplādēts: 1.75 TB Lejuplādēts: 178.40 GB Ir pa retam sanācis ka pa dažām dienām 500gb uploadojas, bet tas ir reti. TL(torrentleech.org): Ratio: 2.522 Uploaded: 124.65 GB Downloaded: 49.43 GB Ar TL gan grūtāk, tur es velku torrentus tīri sevis vajadzībām, nevis lai sīdotu. Edited January 2, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Normali ciparinji jums tur Man NOKACHATS ir 25gigi bet atdots ir 40 gigi Attieciba 1,6 Pietiek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now