BotE. Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 (edited) Angļu Valoda - 8 Latv.val - 8 Literatūra - 8 Matemātika - 7 Ķimija - 3 Man ķimija, kas Ķīniešiem Lat valoda. Fizika - 5 Mājturība - 8 Mūizka - 9 Gāju mūzikas skolā Bioloģija - 5 Ģeogrāfija - 6 soc.zin - 7 Kūlt. Vēsture - 5 Sports - 8 Krievu valoda - 6 Viz.māksla - 8 9Kl Edited December 8, 2008 by BotE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 17, 2008 Author Report Share Posted December 17, 2008 (edited) Nu ko parīt jau liecības, visas atzīmes kas būs liecībā jau uzzināju, un godīgi sakot sūdīgāk nekā plānoju Nu viss, mācību stundu vairāk nav un var jau apsveikt ar I. semestra nobeigšanu. Vispār kāds negrib pastāstīt kaut ko interesantu kas viņam/i atgadījās I. semestrī. Pašam itkā nekas īpašs. EDIT: lol, mums rīt sporta diena un piektdien, liecības Edited December 17, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 jums parīt? Mums jau rīt dos, un piektdien brīva diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) angļu valoda - 8/9 bioloģija - 6/7 fizika - 4/5 ģeogrāfija - 5/6 krievu valoda - 7/8 ķīmija - 5/6 latviešu valoda - 5/6/7 vēsture - 6/7 literatūra 7/8/9 mājturība - 8 matemātika - 7/8 mūzika - 5/6/7 sociālās zinības - 5/6 sports - atbrīvots vizuālā māksla - 9 īpaši centies mācīties neesmu, sekmes normālas. galvenais mērķis bija visur būt sekmīgam jo gribu palikt tajā pašā skolā arī 10ajā klasē. mums ja 1. semestrī ir kāds nesekmīgs, tad čau. :\ he he 9c? ;DD Edited December 17, 2008 by th3crims Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 mums arii riit lieciibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 blad, līdz rītdienai jāuzrasē seši darbi un tad jau viss sanāks normāli, tagad, kā zadrotam jārasē visu nakti, sūds bļa. Pārējos priekšmetros atzīmes ir no 5-9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Ahahahahaha, mums jau vakar iedeva Sorry par kvalitāti - telefona kamera... Salīdzinot ar prognozēm, ir +/- tā kā biju gaidījis. Prognozes: Laviešu valoda - 7/8 Literatūra - 7 Angļu valoda - 8 Krievu valoda - 7 Matemātika - 6/7 Bioloģija - 6/7 Fizika - 6/7 Ķīmija - 5/6/7 Ģeogrāfija - 7/8 Vēsture - 7/8 Biznesa ekonomika - 6/7 Sports - nav ne jausmas, parasti atzīmes uzzinam semestra beigās. Kultūras vēsture - 7/8 Politika un tiesības - 7 Liecība: Sporta skolotājs cincis - man atzīme sanāca 7/8, šis novilka uz leju Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 klumpa iemet savu liecību Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 negribas teikt visas savas atzimes ,bet fak pedejo gadu ķimija! Atzimes man bija 8, 8 , un 6 ... un semestri ielika 6 :D p.s 10 .klase Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) :D p.s 10 .klase Man arī ir līdzīga situācija. Pirmās divas atzīmes 10 un 10, trešajā norāvu 6 un pat nespēju iedomāties kādu atzīmi man ieliks. Vispār kāds negrib pastāstīt kaut ko interesantu kas viņam/i atgadījās I. semestrī. Vācu valodas stundā visi sēž raksta uzdoto. Man, protams, bija slinkums un es nerakstīju (Izlikos ka domāju). Tad, nemanāmi skolotājs pielavās pie muguras un iebļauj man ausī: "Was machen Sie da?!" (Ko jūs te darāt?!) Un aiziet smiedamies kā maniaks. Edited December 17, 2008 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Vo vo. klumpa es arī gribu redzēt. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Vispār kāds negrib pastāstīt kaut ko interesantu kas viņam/i atgadījās I. semestrī. Secināju, ka vēstures skolotāja mūsu esejās izlasa labi ja pirmos trīs teikumus, un pēc tiem arī izliek atzīmi. Jau trīs esejās ik pēc kādiem 5 vai 6 teikumiem ierakstu vārdu "Dirsa", viņa neko nesaka un es dabūju 8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 skoltoaaja uz taafeles uzrakstija Mora pipele 10 klase, laikam nav zemaak par 7 atziimes Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 (edited) Latviešu valoda - 7 Literatūra - 6 Angļu valoda - 6 Krievu valoda - 5 Matemātika - 5 Dabaszinības - 6 Informātika - 7 Vēsture - 5 Sociālās zinības - 6 Mūzika - 7 Vizuālā māksla - 6 Sports - 9 Mājturība un tehnika / ādas apstrāde - 5 Attaisnoti - 14 Neattaisnoti - 0 Edited December 18, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 (edited) 10.klase liecibu jau pa dienu dabuju : English : 5 (u4eni dirst pasutiju, ta butu bijis 8) Biologija : 6 Biznesa eko. pamati : 8 Fizika : 6 Geografija : 5 Informatika : 8 protams Russia : 7 Ķīmija : 5 Lv val : 7 Literatura : 8 Matematika : 5 Veselibas m : 6 Vesturee : 7 + 8 (neatt) kavetas stundas Edited December 18, 2008 by alexx92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Tev skola tik pat laba kā attieksme acīmredzot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Latviešu valoda - 8 Literatūra - 8 Angļu valoda - 10 Krievu valoda - 7 (manas reālās ziņāšanas noteikti nav uz 7, jo no krievu valodas saprotu gandrīz neko) Matemātika - 7 Bioloģija - 8 Fizika - 8 ķīmija - 7 (skolotāja galvu durvīs ir iespiedusi tā pamatīgi, sākot ar to, ka viņa par pierakstiem ielika 7 tikai tāpēc, ka atrada vienu teikumu nosvītrotu nevis ar taisnu līniju, bet aizkrāsotu, citur vispār nebija kur piesieties, bet pofig par to, tā pat atzīme sanāca 7.8 un viņa novelk uz leju :@ Bet nu, par viņu vispār grāmatu varētu sarakstīt. Ģeogrāfija - 9 Latvijas un pasaules vēsture - 6 (jauna, paveca skolotāja (saprotiet kā gribiet) kuras mācīšanas metode ir pilnīgi pretēja iepriekšējai skolotājai, kura šogad nevarēja mācīt pateicoties valts debīliem likumiem, jo oficiāli viņa skaitījās matemātikas skolotāja, bet visu mūžu bija vēsturi mācījusi. Vispār šogad vēsture ir vnk murgs, iemācījies neesmu neko no viņas. Sociālās zinības - 9 Mūzika - 7 Mājturība - 9 Vizuālā māksla - 9 Sports - 8 9. klase Vidējā - 8.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Angļu valoda 7 Bioloģija 6 Fizika 7 Ģeogrāfija 6 Krievu valoda 4 Ķīmija 6 Latviešu valoda 6 Vēsture 6 Literatūra 6 Mājturība 9 Matemātika 6 Mūzika 6 Sociālās zinības 6 Sports 8 Vizuālā māksla 7 9.klase. Ja nedaudz pamainītu attieksmi pret skolotājiem un sāktu mācīties, tad visi tie 6 pārtaptu par 7(vai pat 8). Vienīgi Krievu valodā ir vakars uz ezera Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 (edited) pliku atzīmju saukšanai te nav nozīmes. ir nozīme kurā skolā mācās. YO pamatskolās, ja tev kaut bišk mugurkauls ir un tu nepievienojies klubiņam "skola smird", tad vidējo 8 dabūt mierīgi. Edited December 19, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 labojums - ja māki labi dīkt un labi ielīst dirsā Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Manas atzīmes Latv.val 7 Lieteratūra 8 Angļu val. 8 Vācu val. 9 Krievu val. 7 Vēsture 8 Ģeogrāfija 9 Fizika 9 Matemātika 9 Ķīmija 10 Bioloģija 8 Sports 8 Koris 10 Informātika 10 Kultūras vēsture 10 Vidējā 8,7 Diezgan sūdīgas, tikai 3 labākā vidējā atzīme skolā Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 (edited) Mācos ģimnāzijā 2. komerc kursā Angļu - 7 Biznesa ekonom. pamati - 9 Dabaszinības (ķīmija) - 4 (vispār pie tik sliktas atzīmes daudz esmu vainojams pats (sākumā nemācījas teoriju), bet tas nemaina to, ka skolotāja ir totāla govs - paskaidrot viņa pilnīgi neko nemāk) Grāmatvedība - 8 Ģeogrāfija - 9 Informātika - 9 Latviešu val. - 6 Literatūra - 5 (divos kontroldarbos n/v ) Matemātika - 7 Mūzika - 6 Politika un tiesības - 4 (es pat par šo 4 esmu diezgan laimīgs, jo pa visu pusgadu man bija tikai viena atzīme) Psiholoģija - 9 Sports - 10 Tirgzinības - 7 Vācu val. - 7 Vēsture - 6 Vispār salīdzinot ar pagājušo mācību gadu atzīmes ir daudz labākas, bet ar dažiem izņēmumiem. Stundu kavējumi: Attaisnoti: 29 Neattaisnoti: 43 Izteikts rājiens par neattaisnoti kavētām mācību stundām Edited December 19, 2008 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 es viņu pilnībā saprotu. Man ar ir angļu valodas skolotāja pilnīga tukšpaure un ir sanācis pasūtīt dēt, bet atzīmes viņa tikai pagājušo gad bojāja man, tagad vairs nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Vidusskolā par attieksmi atzīmi neliek, tevi var tikai vienkārši palūgt uz stundām vairs nenākt. Tas, protams, nekādi nemaina faktu, ka nav jēgas skolotājiem braukt virsū, tāpat tas viss nāk atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Vispār liek - man šogad 2 priekšmetos bija atsevišķa atzīme par attieksmi stundās (ģimnāzija 2. kurss). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now