m3rsy Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 (edited) http://www.tvnet.lv/men/veseliba/article.php?id=87550 heh, kruti. P.S. pēdējais teikums vispār owno dirsu Edited October 11, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Viss pārejam uz marihuānu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Yeay!! Jauki jaunumi :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Noteikti, viņi laikam nav redzējuši marihuānas pīpētājus, neko veselīgu viņos nesaskatu, tikai degradētus cilvēkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 '"C" kategorijā ietilpst arī trankvilizatori un anaboliskie steroīdi. Tas nozīmē to, ka par 17 gadiem vecāka persona, kas pieķerta smēķējot vai pie kuras atrasts neliels daudzums marihuānas vai hašiša, tiek apturēta un pārmeklēta, taču ne obligāti arestēta vai sodīta. Laba viņiem politika. Vēl vajag steroīdus legalizēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Interesanti... butu kruta ja tiktu legalizeeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Viss ir zāles, tikai jālieto noteiktā devā!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Laikam jamaina bus alus pret marihuanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Es jau to sen esmu izdarijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 (edited) Nu marihuāna ir labāka nekā %%%. jo zem %%% daudzu cilvēki paliek agresīvi bet no man zināmajiem smēķētājiem (zālītes) 99% ir mierīgi, es tajā starpā... Drīzak jau %%% varētu aizliekt nevis zāli XD jonathan nesūkā gan XD jāspēj tas proces baudīt. un neizgāzīsi tik daudz naudas kā grādīgajā dzirā. 1grams 10LS un man tas vidēji uz visu dienu vienam pietiek ))) Edited October 11, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 marihuaana suukaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Lai gan neesmu īpaši priecīgs, ka marihuāna ir aizliegta, bet tomēr, domāju, ka labāk būtu to neatļaut, sāktos lielāka anarhija un to jau ar laiku sāktu lietot visi 11 gadīgie. ps kurš tur teic, ka marihuāna nomierina.. tas var būt maldinoši, skatoties tieši kuru daļu pīpē, vainu uzdzen jautruli, vai tieši pretēji depresiju, kuras rez var sekot tā pati pašnāvīb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 esmu redzejis draugus peczales vilksanas un kops ta briza nedaudz heiterisks paliku, jo vinji pilnigi nekam nav derigi es domaju to ta kaa kopigas aktivitates, galvas iet caur galdiem, kajas vieglas / smagas ka kuram, smiekli vai bailes w/e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Šodien ar draugiem iemēģinājam no viena čaļa zāli un jā mūs apkāsa. Fak 12ls dirsā vnk, bet pohujisms iestājāš un nebija žēl naudas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 naziic, nedomāju, ka pat ja to legalizētu, to pārdotu <18. nu tjipa. kgan šaubos ka kādi mazie veikaliņi, kur notiek lielā tirgošanās, uz šito baigi mēģinātu nopelnīt. Ne pārāk daudz pīpējot ir okei. Manā/draugu pieredzē nav bijušas galējības, kā te naziic teica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 (edited) marijuanas efekts ir atkarīgs bieži no pīpētāja garastāvokļa. Bija reiz gadījums, kad biju reāli nogruzījies, un paņēmu kādu četverku izmaucu. Ble pizdec, tādi gļuki bija, likās ka sirds visu laiku stājas, nenormālas bailes bija un histērija. Kopš tās reizes kādu laiku nekurīju vairs, bet tagad jau kādu laiku atkal maucu. Protams kurījot labā garīgā ar čomiem efekts ir dievīgs, smiekli, hohma. Bet kopumā gandža ir ahūnākā tēma bez bazara. Legalize it! Edited October 11, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Nē, gandžā ir laba lieta. Mēs pagajušās 2 nedēļas katru dienu ar čomiem kurijām. Un sapīpējušies jautrulī gājām uz stundām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Nesaprotu kā var tādus draņķus smēķēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 argumentu, bļe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 icecube, kaut vai tas vien, ka ievest iekš ES būtu vieglāk un daudzums palielinātos, a tagad, tomēr ar to cīnās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Kādreiz biju pameiģinājis - ar to arī pietika, jo nokļuvu atkarīgā (?) no tā sūda. (tb bij tā ka mēs nedēļu no vietas(katru dienu) pīpējām + vēl `tabletītes` lietojām), tomēr pēc kāda laika sapratu, ka manas iekšas vairs to nevar pavilkt (brīnums ne? ) Tagad jau ir pagājuši apmēram 2gadi, kā cigaretes un citus sūdus (izņemt alkoholu) nelietoju vispār + ciest nevaru cigarešu dūmu smaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 gan salvia, gan zāle dod pa grožiem!! PAR legalizēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 nu legalizēt ar nevajadzētu. tam ir domāts nedēļas atvaļinājums amsterdama. lol. ja anaboliskos tagat legalizēs (po tāpat visi, kas nopietni kautko dara - lieto) tad sacensībās ar paliek legāli startēt zem adatas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 (edited) es neuzskatu, ka vienkārši tiks atļauta brīva pārvadāšana. Neņemos spriest, kādi būtu ierobežojumi, taču šaubos, ka tā mierīgi varēs lidostai izstiept cauri somu pilnu ar zālīti. Protams, šādā gadījumā būtu arī iespēja ievest to nelegāli, kas būtu tikpat sodāms kā pašlaik. 2 naziic: vispār es domāju, mēs īsti viens otru nesaprotam. Esmu PAR kontrolētu izmantošanu un uzglabāšanu, nevis bezpriģelu, kad skolas starpbrīžos tagad visi skries pīpēt zāli. Edited October 12, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Tas vispaar ir iespeejams? Vinjai ir diezgan specifiska un speeciiga smarzha. Nakoshreiz iebaaz degunu taja maisinjaa un sapratiisi, ko tev paardod. p.s. joprojaam neesmu dabuujis garumziimes dziesmaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts