Goodbye Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Felpss ir nezvērs, izliek visus kā amatierus. btw. kāds nezin kad un vai vispār rādīs svarcelšanu 105+ kilo, nu tur kur scerbatihs . Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 btw. kāds nezin kad un vai vispār rādīs svarcelšanu 105+ kilo, nu tur kur scerbatihs . Kad tieši rādīs es nezinu, bet tas, ka rādīs, ir pilnīgi skaidrs. Nevar taču palaist garām skatu kā mūsējais izcīna zeltu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Es te biezi ko rakstu, ja ieprieksejs bija ka bija! Te pa retam kautko uzrakstisu vai vienkarsi palasisu, tapec nepiesienies! Ko es nepareizi uzrakstiju? Musu volejbolisti tiesham ir malaci! + fotogeniski! Edited August 13, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Viktors Ščerbatihs gatavojas savam pēdējam uznācienam uz svarcelšanas lielās skatuves. Šodien viņš ir liels, spēcīgs un titulēts. No puikas kļuvis par vīru, kas jau tagad ikdienā pieliek savu roku, lai svarcelšana Latvijā nebeigtos ar viņa paša karjeras beigām. Pirmie panākumi, Sidnejas Olimpiskās cerības, diskvalifikācijas trieciens, kā arī fantastiskā atgriešanās Atēnu Olimiskajās spēlēs. Tas viss, protams, veido Viktora skatījumu uz viņa ceturtajām Olimpiskajām spēlēm. VIKTORA ŠČERBATIHA STARTI OLIMPISKAJĀS SPĒLĒS (pēc Latvijas laika) Otrdiena, 19.augusts 14:00 - 16:00 virs 105kg P.s. Novijas tavs min0rity smailijs vnk spārda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Viņam maz ir kāds nopietns pretinieks?? Tas izraēlietis(laikam) aizgāja pensijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Jā, irānis Razazede beidzis sportista karjeru. Kopumā neapšaubāmi galvenais favorīts uz uzvaru ir Ščerbatihs. Vienīgais konkurents, kas mani nedaudz uztrauc, ir vācietis Šteiners, kurš pēdējā Eiropas čempī zaudēja Viktoram tikai par 1kg. Vēl jau ir krievs Čigiševs, bet nu es ļoti šaubos, ka viņš varēs nopietni cīnīties par uzvaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 acido es par to vel pastriidetos! čigiševs tomer ir pieskaitāms pie lielākiem konkurentiem par to jauno vācieti! Jo Vācietiem vel nav tāda pieredze,un viņam tikai 20gadi ja nemaldos un 1mā olimpiāde! A čigiševam šķiet tikpat cik ščerbatiham! Nu uz medāli es toč ceru,bet ceru dziļi sirdī ka DIEVIŅŠ mums iedos ZELTU! Ka nekā pēdējais starts ščerbatiham! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Šteineram ir 25 gadi, un šī viņam būs otrā olimpiāde(pirmā bija Atēnās). Čigiševam ir viena problēma. Vienā no disciplīnām(precīzi neatceros, raušanā vai grūšanā) viņš var pacelt pat ļoti daudz, savukārt otra viņam nav tik spēcīga. Un tad sanāk, ka summā nekas daudz nesanāk. Protams, par medaļām viņš cīnīsies, bet es nedomāju, ka par zelta. Ai, nu tad jau redzēsim kā tur būs. GooD`MeN, tu laikam esi viens no retajiem, kas cer uz medaļu. Lielākais vairākums nevis cer uz zeltu, bet neko citu negaida! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Visādi brīnumi var būt , moš kāds jaunais talants uzradīsies. Latviešu pludmales volejbolistiem visu cieņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankk Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Reāli, pēc jūsu domām, kur mūsējiem ir izredzes saņemt kādu no medaļām ? Viktors Ščerbatihs ir viens piemērs, kā ir ar pārējiem? Esmu dzirdējis vēl par BMX braucējiem Ivo Lakučs, Māris Štrombergs, Artūrs Matisons, ka tiem esot labas iespējas, tiesa? Uz basketbolu un volejbolu es gan lielas cerības nelieku, diemžēl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flipsider Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Viktors Ščerbatihs ir viens piemērs, kā ir ar pārējiem? Esmu dzirdējis vēl par BMX braucējiem Ivo Lakučs, Māris Štrombergs, Artūrs Matisons, ka tiem esot labas iespējas, tiesa? Uz basketbolu un volejbolu es gan lielas cerības nelieku, diemžēl.. Vel izredzes ir Vasilevskim, Rublevskai, Čerkovskim Parsteigumu sagadat var Rags, smailisu divnieks un kas zin varbut musu volejbolisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 leishi malaci kad amerikaniem kada spele ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flipsider Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 (edited) kad amerikaniem kada spele ir? 15:00 pret Griekiju http://www.eurovisionsports.tv/olympics/ 7 kanals tikai IE Edited August 14, 2008 by flipsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ASV skaisti apstrādāja Grieķiju :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Mūsējo pretinieki būs austrieši Florians Gošs un Aleksandrs Horsts. Izredzes esot ļoti labas. Spēle sestdien 14.00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Spēle sestdien 14.00. Tieshi TAA Un izredzes esot ljoti labas,lai gana shamie salikushi musu pedeejos preteniekus Sveicieshus ar 2:0 un lai gana sakumaa gaja runa par 16:00 speli tagad skaidrs ka spele 14:00 un pec Kjinas laika 19:00 Tad der ja vinnam tad daliita 5taa vieta mums supaa tas butu! rITAA 6:00 celjos un skatos sievieshu basi 8:00 uz darbu ♠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flashtouch Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Runājot par šodienas spēli - biju gaidījis kautko sliktāku, bet ceības bija... Starpcitu, kad sāk BMX'eri? Tur ķipa jābūt medaļai sto procentna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Es ar grib zināt kad būs BMX'eri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankk Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Otrdiena, 19.augusts 4:00 - 7:30 BMX Ivo Lakučs, Māris Štrombergs, Artūrs Matisons Trešdiena, 20.augusts 4:00 - 7:30 BMX Ivo Lakučs, Māris Štrombergs, Artūrs Matisons Ceturtdiena, 21.augusts 4:00 - 7:30 BMX Ivo Lakučs, Māris Štrombergs, Artūrs Matisons skaties sheit pec vairak info ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 izskatas svaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) Foršs tiesnesis. Viņam varētu acis izdurt, jo no tām tāpat nav jēgas. Tas bija ļauni. Bet nu emocijas ir emocijas, ne to vien esmu teicis. Edited August 16, 2008 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 sukatiesnesis nah - visu speeli noraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Risk, tā nu ar nevar teikt. Viņš noraka tikai setu. Puišiem pašiem vajadzēja saņemties. Pirmspēdējos bumbu austrieši vienkārši fantastiski izvilka. Žēl, ka nesanāca tikt astotniekā, bet nu sākumā pat uz šādu spēli cerēja vien lielākie optimisti. Visu cieņu puišiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Zhel un sapigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Galvenais nevajag parmest Pļaviņam, itkā noraka, bet iepriekšējā spēlē noraka Samoilovs, taka neko darī, pat neticējās kad zaudēsim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now