Jump to content
GIGN Forum

Beijing 2008


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

  • Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:D

Tu tas jau labakais :) 21:19 ! Galvenais ka amishi ir n-tie pasaules c hempinji un galvenie favoriti shajaa olimpiadee :) Supaaa! Tagad janjem 2trais un bus jau par ko vien piedzeerties :)

Pec tam basis un rit no rita 5:30 GUlbis pret Davidenko!

2setaaa 18:13 esam vadibaaa :) supaaa spele!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Cik es lasīju, tad mūsējie pludmales volejbolsiti esot sadirsušies savā starpā pirms kāda laiciņa un pēc Olimpiādes vairs kopā nespēlēšot. Problēmas šodien gan viņiem saspēlēties nebija :) Paskatījos mazliet sieviešu basketbolu un sapratu, ka man pretīgi metas no viņa.

P.S. Šodien tika iegādāts 32'' LCD :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Beijing - Pekina angļu valodā. Man ir laba karma. Kad aizgāju atkal skatīties bija -7 Latvijai, tagad +2 :) Būšu patriots un skatīšos līdz galam :D

Tai garajai krievenei (nezinu kā sauc) sanāca efektīvs un smuks bloks, kuru neatkārtoja, kad izsita bumbu no rokām, kad bija 1 vs 1. Sorry sieviešu basketbolam līdzi nesekoju, tāpēc uzvārdus nezinu.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Samoilovs ar Plavinju nespelees kopaa lai butu 3paari un mes varetu tajaa nacijas kausaa peidaliities!Bralji shmedinji Samoilovs ar kaut ko aizmirsu kaa sauca un plavinsh ar kaut kadu Tomu uzvardu neatceros! Un vel plavinsh teica,ka vnk zudushas EMOCIJAS,tapec vajag kaut ko pamainit :)

Musu zeltenes +7 vadibaa pec 3ceturdaljas :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...