ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 nu es ar beidzot esmu ticis maajaas... P.S. Bija tiiri ok, ja vien buutu bijushi labaki laika apstakli, a es emsu persona kam garigais atkariigs no laika apstakliem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 eeeeeeeeeeeeee, mans mobilais nav pie Tevis mašīnā? Apskaties, jo man točna viņš nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
chauchau Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Pasākums bija samērā izdevies. Vīlies esmu tajā, ka daudzi nepalika līdz galam un aizbrauca jau sestdienas vakarpusē. Jurko vispār spārdija dirsu. © Edgars Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Apskaties, jo man točna viņš nav Tā , atradu aizugrē uz zemes mētājās, karoč vari braukt savākt Vēl mašīnā atradu sarkani melnu Crop town maisiņu ar šmotkām iekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Vēl mašīnā atradu sarkani melnu Crop town maisiņu ar šmotkām iekšā Taisnā ceļā uz lombardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Vēl mašīnā atradu sarkani melnu Crop town maisiņu ar šmotkām iekšā Esmu Tukumā - vajadzētu sarunāt kaut kad savākt viņu no Tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
njasa Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 baac, GIGN fucis bez lietus nebuutu GIGN fucis, so fuck off, kas raud par lietu, un jaapiekriit macho ko vinjs teica vaartos staavot macho: "JURKO, IR FAKING DIEVS!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 ņā.. pasākums izdevies šonakt ar bija jautri gaidam bildes p.s. es ar benčiku ejam jahtot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Ahahahaha Man sieva tikko ieraudzīja manu kreklu no kapuero Bļin tas krekls ir rofl Un vēl es atcerējos pārgājienu un to, kā macho man no otrā kalna skrienot lejā iemaucās tieši manī un mana džina pudele aizlidoja nahren un pēc tam bija jādzer ar smiltīm Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 p.s. shausmiigi saapeeja galva varзji kвdu momentu izkвpt no maроnas tad bыtu interesantвk JURKO, tavas brilles ir uz HONDAS. Godоgi! Chillin' futbols bija megalol. vispвr viss bija megalol. sestdienas vakarв uzradвs vзl kaut kвds mistiskais lыriнis man pasвkums turpinвs pie worma randri - AAAAAAAIJ, vienkвrрi. KAMХN. © macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Es arii tiko ievaljiiju majaas Ir tik daudz ko rakstiit un aprunaat, kad nesaakshu, otraa nakts arii bija zajebis, ir radushies tik daudz jauni izteicieni, psc vnk Losharas tie, kas neatbrauca, jo laiks bija labs, futbols bija dievigs un pargajiens vnk raava nost jumtu Ehh ko tur daudz, tie kas bija pashi zin, kas notikaas Ej dirst, nenaac klaat !!! Tu jahto ??? Shie bija pasakuma visbiezhaak izgliegtie saukli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Bļē, pārāk daudz informācijas Randris bija uzdevumu augstumos - faking jahtoja nepajokam. Sūdīgi, ka Jimbijam bačene nobeidzās. Otro nakti nemaz nesagaidīja. Tur, laikam, es vainīgs, jo visu laiku fočēju kaut kādu herņu, bet nu neko. Es kaut kā neatceros ceļu no mašīnas līdz mājām. No rīta vecāki parādija, kā es aptuveni ierados Šķiet, ka neko padirsis neesmu. Vienīgais -> prātu, bet tas jau kaut kad rīt atradīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Tu tak biji piekāpis pie manis mc nogāja lejā ar Tevi runāt, teica ka nebiji īpaši skaidrs un gribi braukt uz centru! Ak jā, un Tu biji apsolījies atnākt līdz manīm, bet tā arī nesagaidījām Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 es pat nezinu, ko lai te rakstu dižu, bet pasākums bij makten izdevies, ieturēju normālu ritmiņu, stundiņu patusē, stundiņu paguļu un karoč jāuzinstallē cs un jāiet mest virsū visiem banāni, kuri nebija, bet solīja, ka būs. starp citu - kāds zin, kā koshkers tika mājās? gan jau vēl aizvien tur tup un dzer šņabi ā un BILDES STUDIJĀ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 euu nuu taak snajemaas, bildes studijaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 faak, zheel kad es netiku, klausos jums forshi ir gaajis.. vot mauciiba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Karoče man ir 1354 stulbas bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Pasākums, kā jau vienmēr PA PIRMO!! Un lietus pilnīgi pie pakaļas. GIGN spēcīgākā lietus laikā spēlēja futbolu Video: kaut kad drīzumā būs (nākošnedēļ) Bildes: .zip klucis 63MB inbox.lv fotogalerija šīs bildes manuprāt vislabākās: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 gaidu rar formaataa... un not evis vai Odinja gaidu gign sejaz 2008... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 edit: jimbo tomeer neaizmiga pieturaa big fui visiem, kas nepalika uz otro nakti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Jimbij, man trūkst vārdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Cūkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) Es aizķēros Tas ir tad, kad es pa kalnu vēlos? Edited August 24, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) In the gign nick ? Baigi aktivs chalis izskatas. Edited August 24, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Tas ir tad, kad es pa kalnu vēlos? Jā un es pēc tam brīnījos, kas pie velna ir noticis ar manu jaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now