macho Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Ar lielu prieku taisu šo topiku, jo laiks ir izdomāt kad, kur un kā norisināsies mūsu superkomūnas ikgadējais ūberpasākums Kad?: 22-24 augusts Kur?: Rundāles pagasts (tur pat kur pagāšgad). pieejams arī alternatīvs kartes variants Kā tur tikt?: Atrod kādu, kas tevi aizved, vai arī piesakies uz GIGNbusu. Aktivitātes: daudz un dažādas ieskaitot apdzērušos klientu, beefy mortal kombat stilā, visticamāk arī apdzērušos mani (vienu gadu es pat eksponēju savu pakaļu - ekskluzīvs notikums), skaļu mūziku (bāc, šogad viņu vajag klusāku, pagājušogad bija nenormāli skaļi), vietējā pilskalna izpēte, futbols tuvākajā zālājā, peldēšanās Lielupē, sauļošanās un daudz citas lietas. Ekstra info: Tiem, kas sūkstās, ka tālu jābrauc - neesiet mīkstie, šis pasākums notiek vienreiz gadā, tā ir unikāla iespēja 2 dienas pasmieties par piedzērušos mani, piedzerties pašam, izrunāties ar visiem nesatiktajiem cilvēkiem no visām Latvijas daļām, sabāzt kādu futbolā, vai, ja tajā neveicas, tad litrbolā, piededzināt ugunskurā desiņas un vienkārši pabūt pie dabas. Apmeklētāji: Braucēji katru gadu ir daudz un dažādi. Ja kāds šeit nezin vai grib/negrib/var/nevar braukt, tad tas ir no katra paša atkarīgs. Mums pasākumā nekāda feiskontrola nav, tāpēc izdomā pats - vai tu šos cilvēkus pietiekoši labi zini, lai būtu gatavs ar viņiem tikties, vai tas būs interesanti un kas pats svarīgākais - vai tu pats spēsi uzņemties atbildību par sevi un nedarīt muļķības. Jo tie no mums, kas ir pieauguši, nevar uzņemties atbildību par visādiem mistiskajiem sīkajiem, kas sabrauc uz pasākumu. Pagaidām visos pasākumos viss ir bijis forši un es ceru, ka tādā garā tas arī turpināsies. Protams, īpaši aicinu piedalīties meitenes Jāuzstāda tak rekords meiteņu skaita ziņā. Cik dzirdēju, tad Alise šogad būs, noteikti būs arī ierastās spite un big shit, bet ba1bu nav vēl sanācis pierunāt. Vairāk meitenes arī te laikam vairs neapgrozās Nu, tas laikam arī viss p.s. lūdzu nerakstiet te pārāk daudz huiņas tas it īpaši attiecas uz visiem mazgadīgajiem spameriem, kas te ir saradušies šai forumā. Vismazāk jau rakstīt te vajadzētu kaut kādam sīkpirdim, kas nemaz nebrauks. Uz doto brīdi pieteikušies: macho test2 krish bloodlord worm spite big shit dyversant + Sieva allworth Deadalive r&r Mahmeds samuray bencik Jimbuga vincister Nak3D LAVRx denja fuj1tsy HUSEINS Oddish blade Anal-gins Adik Dj Erix 4uwis Ali Outlawz traktorists littleAngel flashback Kavacky ManuVietuInjemRegjistretais Plikais redboot Set Raprock Gludinatajs Zorg Cash Hyperboy Eziic vbyuer acido Koshkers Good Men el Moerto (kas laikam ir tas pats biklais) + viņa beibe Un jāmēģina pierunāt Jurko Hofo kesh Sharingan Ordinary hydro fr0zen ownAge bijAch HoLLow_LiFe Alise n0r3k moby beefy mader Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 datumam laikam nav nekadas nozimes , ja taas ir briivdienas . Ja buus kas aizved gan jau ka ieradiishos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Ja nebuus problemas ar naudam un pierunashu Purva-Zivi,un Sharijs bus ar mieru mani paraut,viss var buut Datumi ir vilinoshi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) Man pretenziju nav, pat ljoti labveliga attieksme ieverojumi no pagajusha gada: miskastes visi palidzeja savakt + 10 ali kas to darija ar rembo staila seju, tas ari bija lielakais faktors kas nodroshina ari shigada tusinju muuzika, nu butu jau viss labi ja bļadjlords neuzliktu a-eiropu no riita ibio, bet nu shogad njemshu mazak audio, nav ko... taaks.. tikai nevar isti sadomat, varbut tjipa jamaina tusinju un futbola vieta "vietaam"( stulbi sanaca, bet cerams sapratisiet) aaa.. ir uztaisiitas toletes bljin nee,, tualetes Edited June 29, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Es tur kaut kad pirms 2 mēnešiem biju, pie futbola laukuma tāda mājiņa-konuss kurā noteikti kāds tusēsies, tur kur mēs pa kalnu kāpām lejā ir platforma ar margām un vēl kaut kādas lietas redzēju sabūvētas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Man pagaidaam par datumiem ir pofig - tik taalu neko enivei neplaanoju. Ja mashiina nebuus liidz tam laikam notirgota, tad kaadu barinju vareeshu pakjert no Riigas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 par datumiem + - po der abi divi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 a ja aizmirsu tak pateikt . kas tu uz muzeju naktiim biji? ir galdinji ir kreesli un domaju ka isteniba vares panemt lielo chuguna katlu, jo ir tur kjeedes sadomatas lai var zupu uzvarit.. piesakos es pat varit, izmakasas 12 Ls uz visiem!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 studijas jau būs tad atsākušās abos gadījumos, bet esmu pārliecināts, ka varēšu izbrīvēt brīvu to nedēļas nogali, lai ugunskurus pavāļātos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 count me in Bet droshi, ka atkal uz kadu vienu nakti tikai bushu. Vienaa virzienaa varu panjemt 4 rikles, ar atpakal tikshanu nezinu gan kaa bus, jo neplanoju 2 dienas palikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Nu ka braukt jau var visi? Taka tas ir vasaras beigas(kad pa visam drosi varu tikt) loti,loti,LOTI liela iespejamiba ka ari busu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ja busu vel LV tad piekapsu. p.s. ienaca prata viena ideja - uztaisam kadu gabalu un ierakstam Es varu panemt lidzi gi4u, ja bus pastuzis un tumbenieks, kur pieslegt. Kaa bungas varetu but kautkadi katli un visada hujna. Varetu atrast zvaigzni kas dziedas, vai pat vairakas zvaigznes ja kads atbrauktu ar baseni ari butu ok. galvenais mikrafonus sadabut un tad aiziet draugiem.lv ir muzikas sadala itka Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Ja nebūs visādu čaļu, kas taisīs černi tad gan jau būšu, t.i. , ZAGĻIEM UN AGRESĪVIEM AUNIEM NEBRAUKT!!! Nu nav šitas īstais pasākums priekš jums. A šogad varētu miskasti vākt vairāk kā kādi 3 cilvēki, jo sataisīja to visi Ja būšu nopārdevis uz to laiku esošo ( kas noteikti būs noticis ) un iegādājies jauno ( par šo neesmu drošs) tad varēšu maybe kādu paķert līdzi. Pagaidām 60% ,ka būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 abi datumi man der perfekti, tā kā es noteikti būšu + vēl kādu no Talsu brandžas paķeršu līdzi. par to futbolu kaut kas jāzidomā, lai visu laiku nav jāskrien lejā pēc bumbas. šašļiku laikam šogad neņemšu līdzi, būtu kāds, kas ar mašīnu aizved, tad varētu domāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 tieši tāpat kā r&r, studijas būs sākušās abos gadījumos, bet ierasties es ļoti gribētu. neesmu sen bijis uz kādu no gign pasācieniem. BET tiek plānota atpūta k-kur nelatvijā, visticamāk atkal ukrainā, kas varētu paņemt daudz naudas un arī datumi varētu pārklāties, jo tieši kā augusta beigās plānojas brauciens. un tie kas nav bijuši uz gign pasācienu, tad dēļ 2 piedzērušiem cilvēkiem ir vērts ierasties- macho & ali Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Teoretiski par datumiem, po, bet labak tomer nemam pashu augusta beigas, zin kaa riktiigi pirms jaunaa maciibu gada, kaut ko saveidot Domajams, kad vareshu arii kaadu pakert lidzi, kaut gan ja godigi, labpratak brauktu ar kaadu kopaa, un esmu gatavs atpakal ar autobusu braukt ta pa ka pagajusho gadu, lai varu normali iemest Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Man galvenais, lai ir bєivdienвs tie datumi Рogad es arо bыs!!! Kв nekв viens gads izlaists esmu dikti sailgojies pзc jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoLiFeR` Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Cik pagāšgad jūs bijāt cilvēki, apmēram ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Shogad ljoti gribeetos buut, bet 28. datumaa koncis, takaa hvz kaa buus ar to pashsajuutu nakamjaa dienaa, bet itkaa jau der, protams vislabaak dereetu tas 24. Edit: Un vel butu naijsiigi, ja vareetu kaads pakjert liidzi mashiinaa. Edited June 30, 2008 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 ~40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 Edit: Un vel butu naijsiigi, ja vareetu kaads pakjert liidzi mashiinaa. nu lieliski, varēsi kost 4 dienas un man liekas, ka telšu vietu ar futbollaukuma vietu nevajag mainīt vietām, tām teltīm tā bija diezgan stilīga vieta. Bet nu hvz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Kads no Jekabpils ~ aizkraukles nebrauc ? Vai caur braucot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Es par 29-31. +4 no rīgas varu paķert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Nu mljin man neder tie 29-31 Faak! Baigi jau gribeetos uz to pasaakumu aiziet, bet man 27.augustaa dzimshanas diena un tad es ganjau 5,6dien svineeshu! Varbuut var tomeer apdomaat to otru datuma piedaavaajumu, jo redz daudzi saka, ka vinjiem ir vienalga + par vienu nedeelju mazaak buus jaagaida Vieniigais uz to 29-31 es vareetu aizbraukt uz kaadu stundu jo no maniim tas ir 10 min braucienaa, bet tas arii buutu viss, tomeer gribaas arii iekapaat ar dazhiem gign viiriem! Macho ko sako par to 22 - 24? Edited June 30, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 nu ja vis sanaks ka man izplanots tad es alvi peisakos tava ma6ina ^^ aizbrauk6u lidz rigai un talak ar tevi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now