Jump to content
GIGN Forum

Prezentēts Jaunais Iphone


kRi
 Share

Recommended Posts

WTF!? Tikai 200 dolāri? Jācer, ka iPod Touch arī nokritīsies cena un tad būs jāpaņem tāds.. iPhone man liekas pārāk perverss produkts. Zvanīt un rakstīt sms no tāda? Nu NĒ!

edit: foršs video :)

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Tikko iegāju bootā un izlasīju neiepriecinošas lietas:

Varbūt nefantazējiet par šipošanu. Arī ASV truba nav tāpat vien par 199$. Izlasiet arī to, kas rakstīts maziem burtiem lejā. Par šo cenu pārdos, tikai slēdzot līgumu uz diviem gadiem ar telefona kompāniju (tipa mazcenas truba). Atsevišķi pērkot, cena būs cita (vēl nezināma).

Mūsu banānu valstiņā tirgoņiem ir īpašs "Klasiskais" valūtas maiņas kurss 1$=1Ls(reizēm arī 1,5 Ls). Un kur tad paliek papildus uzvārīšanās par šādu modes preci pašiem trubu tirgoņiem? Lūk jums arī būs mazcenas truba ar pirmo iemaksu ~Ls 200 un ikmēneša maksājumu vismaz LS 20, kurš ies klāt pie jūsu sarunu rēķina.

Izbazūnējot, ka trubas cena būs 199$ arī cienījamie Boot redaktori nav papūlējušies precizēt, ka tā ir spēkā tikai komplektā ar pieslēgumu.

200$ skanēja pārāk labi, lai būtu patiesība :)

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Labrīt :D Ko jūs domājāt, tas ir tikai loģiski, ka iPhone tirgos kā subsidēto. Un mēneša maksu par pieslēgumu, sarunām etc. nevajadzētu uzskatīt kā maksu par to mobzi :)

Link to comment
Share on other sites

Labrīt , Ko jūs domājāt, tas ir tikai loģiski, ka iPhone tirgos kā subsidēto.

A viņus nemaz netirgo kā nesubsidētus, ja nu vienīgi francijā.

Beztam-BITE, jau entos mēnešus cenšas noslēgt līgumus par iFoniem, bet maks vēlas sev izdevīgus līgumus ko bite nespēj piedāvāt (nodrošināt).

JA, es tiešām saku JA, Latvijā ienāks nesubsidēti iPhoni (par ko es ļoti šaubos, ka tas notiks tuvākajā laikā), tad tie pirmiem parādīsies Lattelecom veikalos, bet cenas tikuntā nebūs mazās, jo kā jau te bija minēts, tad Stulbie amerikāņi uzskata, ka 1 LS ir 1 dolis (par šo Lattelecom jau cīnās, tieši tādēļ Lattelecom veikalos jau cenas uz iPodiem ir kritušās par 30% un manas prognozes, ka kritīsies vēl).

Visi orģinālo iPhon gribētājiem būs vēl laiciņš jāuzgaida, rīt sazināšos ar mūsu mac produkta pārstāvi, kas tur īsti notiekās ar tie iPhoniem un noteikti iemetīšu kādu ziņu šeit.

Edited by Dj_erix
Link to comment
Share on other sites

Šaubos, ka tas būs kas labāks. Es ar lielāko prieku pārietu no windows uz mac os, ja kabata atļautu. Zaglim microsoftam ir pienācis gals :)

Jānoskatās vēlreiz filma "Pirates of Silicon Valley", savādāk es jau vairs neatceros, kas no kā tur īsti zaga.

Iesaku šo filmu arī citiem. Uzzināsiet patiesību par Aplle un Microsoft kompānijām.

Link to comment
Share on other sites

Diez vai. Bačene sarunas režīmā tur zem 6h. iPhone - 8h. iPhone 3G bačene ir vēl zvērīgāka, tapēc tur vairāk. Mūzika 24h. 3G sarunas 5-6h. Apple softvārs ir daudz ātrāks par windows mobile un neēd tik daudz resursus.

Noskaties vakardienas WWDC. Prezentēja jauno iPhone 3G. Sapratīsi.

http://events.apple.com.edgesuite.net/0806...vent/index.html

Link to comment
Share on other sites

Es noskatījos, man tam visam bija jāseko līdzi, arī BOOT`ā to rakstu rakstīju, taču ne vienmēr ar Apple viss ir tik lieliski kā viņi sola..

Principā, nav ko tagad galvas kasīt, jāgaida, kad būs kādam uz rokas.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...