Jump to content
GIGN Forum

M?


Alise
 Share

Recommended Posts

  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sievietei vieta ir pie pavarda un gultā :) vai arī ne!

jebkurā gadījumā, ja pat gurķīšus nevar palīdzēt sagriezt, tad kur tad to kopības sajūtu rast? :)

+ uz muguras no tiem nagiem paliek baigās švīkas. pēc tam dušās čomi rēc :(

Edited by whitesnake
Link to comment
Share on other sites

tas ir sāpīgi. nezinu vai varu pielīdzināt savu gadijumu, kad man (kad vēl dzīvoju dzīvoklī) no otrā stāva ķieģelis uzkrita uz pirksta. eh. ka naca viss nags nost - agonija. toties dabuju nazi, lai beidzu pinkšķēt :D

Link to comment
Share on other sites

Nepatīk! Kapēc? Tapēc, ka katrai pretīmnākošajai tādi ir. Katra nu cenšas izreklamēt savus nagus kā vien spēj. Pietiekams daudzums kalcija un pašai būs savi nagi. Tādi, ka nevajadzēs nekādus akrilus un citus sūdus līmēt virsū. Īdēšana ir vēl viens iemesls, kapēc man tie nepatīk. uii, nolūza nadziņš .. uii, vēlviens ... un skat - vēl viens. Un tikai staigā ar aplipinātiem pirkstiem. Kam tas vajadzīgs?

Link to comment
Share on other sites

nē. kā jau mazs puika biju starā un aizmirsu pa pirkstu. nu vienīgi gadijumos, kad to salokāmo nazi gribēju atvērt - bez lietojama rādītājppirksta tas ir grūti :)bet nu viss sadzija un neko vairs nevar manīt pa notikušo. :)

Link to comment
Share on other sites

Vai patīk? Man konkrēti nepatīk, tāpat kā ievērojami lielākā daļa sieviešu/meiteņu, kuras tādus nagus izmanto.

Vai ir vērts? Tas jau ir atkarīgs no mērķauditorijas, kuras uzmanību gribi piesaistīt. Ja Tevi interesē izteikti klubu džeki, kuru ģērbšanas stilu varētu aprakstīt ar: tumši ziliem džinsiem; baltu pieguļošu kreklu un kurpēm ar "uzasinātiem" galiem; tad piemest klāt vēl želejisku (visiem vienādu) frizūru; mazo somiņu pāri plecam, kur glabāt personīgās mantas; iespējamas saulesbrilles; dažiem vērojamo pāri jostai karājošo tauku slāni un zelta rokas sprādzi - tad principā tādiem džekiem garie uzkrāsotie nagi varētu arī patikt, un mocīties viņu dēļ varētu būt arī vērts.

Bet ja tomēr esi ieinteresēta vīriešos, kuriem ir savs viedoklis, gaume un iztēle, tad gan ar gariem pieaudzētiem nagiem nevajadzētu aizrauties. Lai gan abos gadījumos gadās izņēmumi.

Es vispār nesaprotu, kam Tev nepieciešami tie nagi, ja, ticot tavam apgalvojumam, Tu neizmanto kosmētiku. Garie nagi un kārtīgs kosmētikas slānis uz sejas ir divi nedalāmi draugi. Nu ok, varētu būt arī dalāmi, jo kosmētika itkā spēj pastāvēt pati par sevi. Tomēr sievietei, kura neizmanto kosmētiku, manuprāt, vislabāk piestāv dabīgi, nekrāsoti un tīri nagi, puscentimetra garumā maksimums, kurus vienīgais varētu nolakot (tas protams ir domāts ikdienā, ne svinīgu pasākumu laikā).

Link to comment
Share on other sites

MAn patīk kā jau suļikāns teica nepārāk gari (puscentimetra nagi) un nav svarīgi vai tie ir pieaudzēti vai dabīgi, galvenais, ka kopti un smuki izskatās.

Pārāk gari nagi manī vienmēr kautkā uzdzen smīnu kuru es mēģinu pasniegt kā smaidu lai neaizvainotu meiteni. Brīžiem pat nesaprotu kā ar tik gariem nagiem var darīt da jebko :ermm:

Link to comment
Share on other sites

:)

Ar tādiem var cs paspēlēt ? :D

hm.. cs nuuuu kaa lai taa labaak pasaka :lol: protams ir gruuti arii paspeeleet, jo nags iespruust starp burtiem naakas chakareet vinju aaraa :lol: bet nav tik traki, jo ja jau ir liela veeleeshanaas tad arii nagi man nebuus par shkjeersi lai paspeeleetu :thumbsup:

var pieciest :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Karoče dirsā ir! Vai nu tev ir gari, smuki un eleganti (ne piedauzīgi) nagi, vai arī ne tik gari (bet ne kādā gadijumā īsi kā džekiem) nagi, bet vienādi un kopti visi! Tu taču nevari skraidīt ar 3 tādiem un 2viem tādiem! Vai nu nogriez pārējos 3 vai piedaudzē atpakaļ tos 2vus! Savādāk izskatīsies debīli! Un kas attiecas uz garumu, tad es arī esmu to džeku vidū, kuriem tas it kā pārāk nekasa, cik tev ir gari nagi (bet ja par garu, tad tu izskatīsies pēc stulbas cacas), galvenais, lai smuka sejiņa un lieli pupi! :P Tu labāk investē pupos, tas vienmēr atmaksājas! ;) Trust me!

Beefs

p.s. un gari sarkani/melni nagi ir galīgi garām! man patīk, ja viņi ir ar ekstriņām (tur tie spīdumiņi vai kāds zīmējums) nevis prosta tādi gari un sarkani (nenormāli gari) un pašai lūpas pārkrāsotas sarkanas un uzraksts uz maičona - BICH!

p.s.s. klau, nav 10Ls monitoram, bet ir 100Ls skaistumam. nu mazāk dirst vajag! :)

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...