Jump to content
GIGN Forum

Soviet Story


macho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ka ir šī dokumentālā filma izveidota, es dzirdēju no Nākotnes parka raidījuma, bet vēl joprojām neesmu saņēmies lejuplādēt šo filmu!Bet man to ļoti vajadzētu izdarīt, jo kaut ko jau vajag zināt par Latvijas vēsturi! B)

Edited by Fruktainais
Link to comment
Share on other sites

Pilnīgi noteikti neiesaku lejupielādēt kāda aizklīduša bezmaksas dvd rippu no torentiem.

Pavisam drīz ir ieplānota pirmizrāde TV, bet filmas veidotāji ir pamatīgos mīnusos, kas, kā sapratu no Šnores rakstītā, visdrīzāk tiks atpelnīti no izrādīšanas TV. Ja nespējāt tikt uz kino seansiem, tad vismaz izrādiet kaut nelielu cieņu cilvēkam, kas The Soviet Story veidošanai veltījis 2,5 gadus un 10 gadus filmā izmantoto materiālu vākšanai.

Link to comment
Share on other sites

ēm. iepriekšējā linkā arī ir ;) filma - laba. jādod ziņa savas vēstures skolotājai, kas tomēr tāpat zin par tādas eksistenci. bet vispār patika - daudz labu vēsturisku kadru, kas mani piesaista šāda veida filmās.

Link to comment
Share on other sites

:o Tie krievi un vācieši tik tiešām ir bijuši debīli! :(:(

Tas ir pizģets kā krīt uz nerviem tavi imba posti.

Enīvei, vakar noskatijos filmu, diezgan šokējoši, tākā laikam 13. jūnijā ir vēstures eksāmens diezgan noderīga filma.

Link to comment
Share on other sites

Tad kads pasaka, vai ir verts nemt to torrentu?

Izskataas iespaidiga filma un tie krievu jaunieshi tiesham uzvedas divaini, ja nem veera to, ka vini nevar noliegt realus dokumentus, faktus, video.

Bet kopuma izskataas :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ja tu esi tāds pats kā fruktainais, kam smadzenes vienkārši nav paredzētas tādai informācijai, tad nav vērts. Bet ja tevi interesē vēsture, it īpaši Latvijas, tad ir vērts šo filmu skatīties.

Link to comment
Share on other sites

Protams, ka mani interesē, bieži mēdzu skatīties dažādas vēsturiskas un dokumentālas filmas. :)

Bet es domāju nevis vai ir vērts skatīties, bet vai ir vērts ņemt tieši to torrentu, kvalitāte, etc.

Edited by r1lexY
Link to comment
Share on other sites

Filma lika aizdomāties...

Skolā māca, ka marksisms bija ļoti labs, bet te izrādās pilnīgi pretēji. Viena lieta gan ko es neizprotu, Kārlis Markss bija ebrejs, bet pats teica, ka ebreji, serbi un pārējās tur minētās tautas ir tautu atkritas un tādām nemaz nevajadzētu pastāvēt. Vot, man kaut kā nešķiet, ka viņš pats sevi un savu tautu gribētu iznīcināt...

Link to comment
Share on other sites

Blin kapeec vinji nevareja radiit Plaza Cinema, vot tad vinji butu nopelnijushi :)

Ludzu, lai uztaisa dvd disku, esmu gatavs nopirkt sho filmu, un es domaju to dariitu veel daudzi, bet pagaidaam labakais veids ir to nokachaat un noskatities, jo es domaju svarigaak ir lai sho filmu redz peec iespejas vairaak cilveku, nevis noperk :)

Tiko nokachaju to novijas torrentu ar filmu, kvalitaate 10, skanja 10, karoch mierigi velkta un skataties, amn ar mdsl aatrmu bija kaut kur visu laki 1 Mb :)

Noskatijos filmu, tik daudz mirushu cilveku es viena filmaa neesmu redzejis, un shaubos vai kadreiz redzeeshu... Visu cienju filmas autoram par uzdriksteshanos uztaisiit kaut ko taaadu, jo mums visiem ir labi zinams, kad kameer Eiropas savieniba bus atkariga no Krievijas derigajiem izrakteniem, viss paliks taa kaa tas ir bijis lidz shim. Jebkuri centieni nomelnot, vai nosodit PSSR-musdienu Krieviju, tiks uzskatiti par saltiem meliem, cilveki, kas to meginas dariit, pashi riskee ar sevi. Un man liekas cilvekiem, kas seko nedaudz lidzi politikai ir skaidrs, kas musdienu Krievija, ir tas pats vecais labais komunisms ar cilvecigu seju, jautajums cik ilgi tas paliks cilveciigs...

Iesaku visiem, kas veel nav noskatijushies sho filmu to izdarit, nebuutu slikti, ja kads te gign torentos ieliktu sho filmu ar labu internetu, lai to varetu redzeet visi, kas grib, un prieksh tiem, kas grib vairaak ceru, kad vinji uztaisis DVD.

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

da ko tie krievi var protestзt vispвr...ir taustвmi pierвdоjumi, video pierвdоjumi un arо pat mыsdienвs vanda nost galvas ar to "Slava Rusii", un vзl kur tur tas dюekiтр tвpat pateica..tajв sanвksmз vai kas tur bija un tas asveicinврanвs юests.

Spоtзjвs kв meitene pзc 9. aborta!

Bet nu, kam patiktu, ka viтu tautu apsыdzзtu par pagвtnes nodarоjumiem, katrs dzоvo рodienai, un negrib ka vislaik kaut ko saka, ххх, tu i sliktais..kв jыs tв varзjвt, bet runвjot par vвcieрiem, cik zinu viтi to ir pieтзmuрi, un atzоst, man klasз bija apmaiтas studente no Vвcijas, un viтa teica ka tie юesti ar rokas pacelрanu un viss pвrзjais par to tзmu esot baigi neforрais юests, un vвcieрiem nepatоkot, vai kaut kв tв. Tв tik mums, skaitвs prosti pacelta roka, un ja vзl nobпau hei, Gitпer! es zinu ka daюi skolв viтu рitв apcзla, un viтa neizskatоjвs, ka viтai tas liktos joks. bet enivej, filma laba..ir labi uzzinвt arо to ko nemвcоja vзstures stundвs..

Link to comment
Share on other sites

Pats sliktākais ir tas, ka pat zinot, kas ir pastrādājis daudzus no šiem šausminošajiem noziegumiem pret cilvēci, mēs šos cilvēkus nevaram sodīt, dēļ krievijas slimīgās vēlmes šos cilvēkus glorificēt.... Tā vien gribētos nomedīt tādus cilvēkus pa vienam vien, un likt viņiem pārciest to, ko viņi lika pārciest visiem tiem, kas sevi vairs nav spējīgi aizstāvēt....

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...