Jump to content
GIGN Forum

PČ Hokejā 2008


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

  • Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Naktī uz otrdienu, pulksten 2.15 Latvijas hokejisti aizvadīs izšķirošo spēli par iekļūšanu ceturtdaļfinālā pret Vācijas valstsvienību. Latvijas izlasei šajā mačā, visticamāk, varētu pietikt pat ar neizšķirtu, ja norvēģi pēdējā spēlē piekāpsies ASV hokejistiem.

Link to comment
Share on other sites

p.s. prieks, ka šoreiz nebija TIK daudz noraidījumu.

Nu, pamatlaikā neizšķirts mums der, jo tas dod 1 punktu, kas būs vienāds ar Norvēģijas 4, ja viņi zaudēs ASV. Tākā mēs viņus savstarpējā spēlē uzvarējām, mēs tiksim tālāk.

Link to comment
Share on other sites

Spēle laba, veiksmi ar Vāciju, jātur visi iespējamie īkšķi. :)

Tagad skatos ASV un Somijas spēli. Pēc otrās trešdaļas vēl bija 2:0 ASV labā, bet nu izskatās, ka Somi tomēr šos saliks, jo pagaidām rezultāts bija 2:3. Bet nu momenti tur arī labie - grūstās čaļi kā debīli, noraidījumus dod pa 5 min un kad jau likās, ka būs bullīši, jo rezultāts bija 2:2, pie Soma pieslido viens ASV čalis, kad tiesnesis jau bija nosvilpis par pārmetienu un vnk no visa spēka nogrūž to Somu zemē, tā nopelnot mazākumu, kura laikā arī tika gūti trešie vārti. Nu tādi kadri, psc. :)

EDIT* Tā neko čaļi nodeva - kopumā pa spēli 202 soda minūtes, spēles izskaņā kautiņš un vēl visādi mistiski notikumi, piemēram Somu vārti caur vārtu tīklu no sāniem. Iesaku šo novilkt un noskatīties, ir to vērts. :thumbsup:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Kāds nezin kur varētu novilkt ASV un Somijas spēli? Tikai lūdzu nepiedāvājiet man to tv3.lv jo man ir pilnīgi tas pats kas Roy(cerams īstais) proti man video tur neatskaņo - laikam kaut kas ar tiem draiveriem nav īsti kārtībā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...