Baba Tonja Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Respawnu nedadaa gadiijumaa nedriikst mainiit, jo padomajiet kada situacija butu ja tie kas aizstaavaas atdzimtu tikpat atri ka tie kas uzbruuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 es gribetu uzinat kas notiek ar tiem kas dara sekojosho cp_well pirms raundas sacies ar demo parlido vainu pari videjam vilcienam, vai uzlido uz taa jumtinja, un kempo (un joprojam ir palikusas pari sekundes pirms rauunds sakas..) ko daris ar tadiem? protams savu reizi pasam ir forsi tur ta izdarities.. bet citreiz tas kaitina.. tas paliks ka tas ir shobrid, vai varetu but ka ieviesis tadu fichu ka de_italy_gign kur ja uzlien uzjumta notiek tas kas notiek - slay ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 14, 2008 Author Report Share Posted April 14, 2008 Analgiin - Tas nav nakas traks, vnk vajag to player Kick, bet tas nav CS ka var mapi izmainiit ka gribi Kad TF2 servers parādīsies Galvenajā lapā gar labo manu kur CS rāda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Nekāda kikošana par to nebūs - ar tādām lietām ir jārēķinās. Nekāds bags tas nav, tā vienkārši VAR izdarīt - tāpat kā ar snaiperi nošaut pa spraugām. Tā lūk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 varētu samazināt laiku tam mission logam pašā kartes sākuma, kad rāda kas jādara like capture etc. vnk mazākās mapēs kā 2fort tas traucē. viss action jau sācies, bet vēl tas sūds turās un čakarē redzamību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 izslēzd pamācību iesācējiem kkur optionos bija, pameklē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Ak par to viņi bļaustījās serverī, un es prasīju kapēc man nerādās Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 tā arī īsti nesaprotu - kā ar admintiesībām šeit? tās pašas kā gign cs serverī? ja jā, tad viņas strādā? un ja tā arī ir, tad kā var viņām piekļūt klāt, mēģināju pa vecajai metodei ar setinfo, nekā nesanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Vai tad tiesības kādreiz ir bijušas visiem serveriem kopīgas? Un tf serverim vēl regniki neesot sataisīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 vienmēr tiesības bijušas serveriem kopīgas (nu vismaz, cik mana atmiņa neviļ vienmēr esmu varējusi padarboties ar tām visur) un regniki nav admintiesības, tas ir kas cits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 nu tagad tiesību šits vēl nav sataisīts un tikai dažiem izredzētajiem ir uzlikts full access uz steamid, kad worms būs apgreidojis webu un uztaisījis iespēju accessus likt no weba, tad arī visticamāk varēs sākt kandidēt uz tiesībam. un šaubos, vai saliks visiem tiem tiesības, kam uz cs bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 O ja? Un kapēc tad ir csdm admini kuri prasīja tiesības uz pub un otrādi. Nu lab whatever. Regnikus tapēc ka uz regnikiem tiesības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Bet sloti arī nāk līdzi reģistrētajam nickam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 nu principā visam vajadzētu darboties tāpat kā csā, ja tas būs iespējams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Kad TF2 servers parādīsies Galvenajā lapā gar labo manu kur CS rāda? es gan domaju shadi, ja jau speles veidotaji ir pielavusi iespejamibu ka ta var izdarit tad shos speletajus nedrikstetu aiztiks, jo tapatas snaiperi gar to malu shauj nost naabus, demomani met pari stikijus un solderi shauj rakjetes cauri shkirbai.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Tas tāpēc ka tev abos serveros vienādas uzliktas. Ir daudz cilvēku kuriem tiesības serveros atšķiras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 vajadzetu sataisit lai sterada komanda top10 redzam top 10 serveri un komandu rank - redzam pasreizejo ranku pec tiem punktiem serveri! butu jauki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Nē nebūtu, tas ir pilnīgs mēsls un debīlākā ideja ever. paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Kāpēc šis topiks vēl vispār ir vaļā, ja jau macho pateica, ka jūs droši drīkstat beigt ieteikt lietas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 16, 2008 Author Report Share Posted April 16, 2008 Nekas, lai paliek šis topiks - DZĪVS!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 var jau ieteikt arī kaut kādas sakarīgas lietas (nevaru gan iedomāties kādas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 vispāt ir gan viena lieta. hlstats tekstu noņemt. es domāju, ka neviens nereiķina un, ka arī ir pohuj cik tu pointus dabūn novācot konkurēto piparu. vnk pa vidu čakarējas tam čatam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 WOW, apsveicu rusty ar pirmo sakarīgo ieteikumu tā tiešām varētu būt laba lieta. Es gan to čatu tāpat nelasu, bet tas nekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Vienā britu serverī, kurā parasti uzturos ir viena lietiņa, kas arī šeit būtu patīkama. dustbowlam ir 3 roundi, tātad kopā 6 ( atk./def. katru ). Tātad būtu forši, nu vismaz man tā šķiet, ka ja ik pēc 6iem raundiem restartētu mapi, tādējādi visiem punkti atkal būtu 0. "OMG, OMG RANKERIS", bet tomēr ir patīkami iesākt kopā ar visiem, nevis, kad visai komandai jau simtos punkti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Jā, man ar diez ko nepatīk ka maisās čatā tie stati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now