macho Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Saaksim ar to ka registreejos Forumaa jo aizraavos ar lasiishanu ar ieprieksh gaidaamo proci ka tiku liidz tam ka vinjsh ticis iegaadaats un bij ieliktas ta bildes ko ar gribeeju apskatiit kas bez registraacijas nav iespeejams bet taa lasot diezgan biezhi uzskreeju uz taada IDEOTA postiem ka beigaas neiztureeju un naacas sho postu uztaisiit Necepies pārāk un nemēģini saprast ar smadzeņu mazspēju un izteiktu debīlismu apveltītu sīkpirdi Serveris bombī. Kad būs ierindā? Es gribu savu tf2 serveri, kur ES VISU NOSAKU!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Serveris bombī. Kad būs ierindā? Es gribu savu tf2 serveri, kur ES VISU NOSAKU!!!!! Paldies dievam(un nedaudz arī ziedotājiem un wormam), Tavs dumais TF2, kur Tu visu nosaki, vairāk nelageros mūsu cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 izskatās, ka tu esi lietas kursā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 tu laikam esi galvu saspiedis. Kā tev liekas vai es GRIBĒTU tf2 serveri, kur es visu nosaku, ja man tāds jau būtu? Es zinu, ka arī tev ir smadzeņu mazspēja un tu to iepriekšējo jautājumu nesaprati, tāpēc pateikšu vienkāršāk - loibi, mums nav tf2 servera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 heh, viss pa skaisto p.s. Kas pa braucienu uz Slovākiju? padalīsies ar info? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 p.s. Kas pa braucienu uz Slovākiju? padalīsies ar info? tu esi LOLita http://www.gign.lv/news/182 un pēc tam apskaties kurā datumā rakstīts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 pilnīgi neko ,nedomāju ka ir ļoti daudz css serveru ar 60 slotiem un ja arī ir tad tie serveri ir pilni uz 20sekundēm diennaktī, nez kādas mapes viņi spēlē?! šitais teksts rocks ir taču arī mazie server i ar 20 slotiem un kapēc tur ir tauta ja visi kas spēlē css jau ir iekš serveriem ar 60slotiem, ibio rio?! Un par to ka tie kas spēlē 1.6 ir atpalikuši, vispār nezinu ko teikt, nez ko tad tu teiksi par tiem kas spēlē 1.5 lol,.. pilnīgs idiotisma kalngals! Btw, uz to CS:s pārgāja ļoti maza daļa kas pirms tam spēlēja 1.6, jo redz ka 1,6 patīk labāk nekā tas CS:s! PĪĪS Viens piemeers ir de_wanda (~150MB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZ DED Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 izdeviigi ir stiimots 1. macho saka pareizi nebus 4iteru 2. lagainajiem botiem nebus vietas serv3ri (lai gan ir auto kicker bet daziem ta uzlago kautvai pingu radda 39) 3. tiem kuriem nav stiima naksies iveleties buut tik atkariigam un noziedot 15 ls par stiimu vai ie mekleet citu serv kur spelet? 4. varu uzelpojoshi teikt ka man ir stiiims Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 mans nevar buut sagaidiit jauna bezlags serveris... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 RZ DED stīmotā serverī nebūs pietiekami daudz tautas Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 http://www.gign.lv/news/182 un pēc tam apskaties kurā datumā rakstīts! ah so... a es labprāt ietusētu tā. srazu atkristu visi pidiņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 1. macho saka pareizi nebus 4iteru 2. lagainajiem botiem nebus vietas serv3ri (lai gan ir auto kicker bet daziem ta uzlago kautvai pingu radda 39) 3. tiem kuriem nav stiima naksies iveleties buut tik atkariigam un noziedot 15 ls par stiimu vai ie mekleet citu serv kur spelet? 4. varu uzelpojoshi teikt ka man ir stiiims steam maksā 9.99$. Dolārs ir 44.7 (apmēram), tātad steam izmaksā mazāk pa piecīti. apollo uztaisīja stīmotu serveri, un vai tur kāds spēlē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Sveiki, es domāju noziedot, bet man nav neko daudz naudas, bet vnk gribās ziedot... Es saku lai ir Non-Steam..... Cr3w - Steam tagad maksā 5Ls?!?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Cr3w laikam nesaprata ka runa gaja par TF2 serveri. Protams ka Steam serverii butu pavisam maz tautas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Kāpēc tu domā, ka pidiņi nevar uz Slovākiju aizbraukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Žēl, ka tas viss ir april, april. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 piekrītu jonathanam!esi arī nevaru sagaidīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Kāds tam sakars ar manu jautājumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 1. tas, ka tāds tuss, nemaz nenotiek. 2. nebūs ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Viņs saka ka noželo , jo butu braucis uz slovākiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 2. nebūs ;p Pēc kā no manis rakstītā tu konstatēji, ka es domāju, ka tuss būs Slovākijā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) Pēc, šī Kāpēc tu domā, ka pidiņi nevar uz Slovākiju aizbraukt? whistling.gif Edited April 6, 2008 by Airedium Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Kāpēc tu domā, ka pidiņi nevar uz Slovākiju aizbraukt? whistling.gif Vai nu es esmu akls vai stulbs, bet tajā tekstā neredzu nevienu norādi tam, ka es būtu domājis, ka tuss notiks Slovākijā. Runa ir par teorētisku aizbraukšanu. Paseko līdzi sarunas kontekstam. Ai labi necenties, tev tas būs par grūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 bļeģ, tak aizverieties. worm - kad būs serveris UP AND RUNNING? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 6, 2008 Author Report Share Posted April 6, 2008 it is up and running... uz balkona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now