Jump to content
GIGN Forum

Spēlējam Tf

vincister
 Share

Recommended Posts

tātad iepriekšējais pasākums izdevās tīri labs, bet kā zināms bija vēl gribētāji, tapēc šoreiz paziņoju laicīgāk.

07.03.2008 sākot no 2100hrs spēlējam Team Fortress 2 gamerx #1 (pirmajā serverī)

derētu ventrillo 3.0.1 lai varētu komunicēt ar citiem (serveris būs)

savācamies #gign neilgi pirms sākuma, protams ka var pievienoties arī vēlāk.

vispār es gribētu vēl šomēnes šo pašu atkārtot! :lohs:

tātad es iesaku rīkot 7. martā, nevis aprīlī.

nepieciešamo ventrilo versiju var dabūt TE

te varētu būt aptuvenais dalībnieku saraksts:

Cpt Rymel aka vincister

Cpt samuray

mersy

miezītis jancītis

mazais nēģerēns

ledusklucis aka klēraholiķis

endijs

randris

ko nu lej! vajadzēja mircā paskatīties ventrilo adresi!

tikko beidzām spēlēt. beigās ar randri prikolā likām ūber spiegam, hevijam ar dūrēm, snaiperam ar mačeti etc. :D

bija jautri tikai lielākā daļa kaut kur ātri notinās.

nu man jau patika, tikko beidzam ar vinci spelet, pedejais, kas palika pari bija worms, kuram beigas atnaca spite majas no kaljkju vartiem un vinji picu saka eest un sazin ko vel darit :lol:

beigaas ar vinci kachajam uberu un bijam vienkarshi zelta veerti teammeiti - uberojam heaviju un gajam ar duureem sist sentrijus un arii sanaaca :D

Es nākamreiz speciāli sākšu vēlāk, jo zinu, ka visa jautrība sākas tik pēc 00:00, bet es tik ilgi TF2 nospēlēt nespēju... Kā arī šoreiz serverī nebija vairāk cilvēku? Mans laptops arī neīpaši labi vilka visu to cilvēku baru...

Bija jau jautri, pats beidzu spēlēt pus vienos, jo sestdienā, tas ir šodienā ķipa bija agri jāceļas, bet plāni mainijās un es pamodos tikai tagad :)

Nākamreiz varētu arī pamēģināt, kādā krutā stīmotajā serverī, tikai nezinu vai tas būtu godīgi pret nonsteamed spēlētājiem.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...