vincister Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 tātad iepriekšējais pasākums izdevās tīri labs, bet kā zināms bija vēl gribētāji, tapēc šoreiz paziņoju laicīgāk. 07.03.2008 sākot no 2100hrs spēlējam Team Fortress 2 gamerx #1 (pirmajā serverī) derētu ventrillo 3.0.1 lai varētu komunicēt ar citiem (serveris būs) savācamies #gign neilgi pirms sākuma, protams ka var pievienoties arī vēlāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 vispār es gribētu vēl šomēnes šo pašu atkārtot! tātad es iesaku rīkot 7. martā, nevis aprīlī. nepieciešamo ventrilo versiju var dabūt TE te varētu būt aptuvenais dalībnieku saraksts: Cpt Rymel aka vincister Cpt samuray mersy miezītis jancītis mazais nēģerēns ledusklucis aka klēraholiķis endijs randris Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 oops, my bad! protams ka martā nevis aprīlī, izlabots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Piesakos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Es ar bushu BABA TONJA, tas nuubs, ar buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Piesakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 KLĒRAHOLIĶIS arī būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ME ME ME!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ja bushu majas un nekur apkart neklidishu, tad ar pievienoshos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 uj, kā gribās ar jums uzkapāt, bet nu... 5dienas vakars ja būšu mājās, uzraušu ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 tā kā šonakt iznāca apdeits iesaku jau laicīgi palaist steam un apdeitot tf (non-stīmeri paču uzliek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Žēl ka sanāca tik ātri notīties. Pastāstat nu, kā gāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Psc 21:00 sanaca citas , negaiditas darishanas ... 01:00 jau vairs neviens nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 ko nu lej! vajadzēja mircā paskatīties ventrilo adresi! tikko beidzām spēlēt. beigās ar randri prikolā likām ūber spiegam, hevijam ar dūrēm, snaiperam ar mačeti etc. bija jautri tikai lielākā daļa kaut kur ātri notinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 nu man jau patika, tikko beidzam ar vinci spelet, pedejais, kas palika pari bija worms, kuram beigas atnaca spite majas no kaljkju vartiem un vinji picu saka eest un sazin ko vel darit beigaas ar vinci kachajam uberu un bijam vienkarshi zelta veerti teammeiti - uberojam heaviju un gajam ar duureem sist sentrijus un arii sanaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Es gan ātri vakar notinos .. Ap 10:40.... Bija jau jautri, bet nākāmo piekdien ja būs tad palikšu vēlāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Ja nemaldos Mieziitis jus nesatika del taa ka jus aizgaajat uz KSO, kuraa vairaak tauatas bija!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Es nākamreiz speciāli sākšu vēlāk, jo zinu, ka visa jautrība sākas tik pēc 00:00, bet es tik ilgi TF2 nospēlēt nespēju... Kā arī šoreiz serverī nebija vairāk cilvēku? Mans laptops arī neīpaši labi vilka visu to cilvēku baru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Bija jau jautri, pats beidzu spēlēt pus vienos, jo sestdienā, tas ir šodienā ķipa bija agri jāceļas, bet plāni mainijās un es pamodos tikai tagad Nākamreiz varētu arī pamēģināt, kādā krutā stīmotajā serverī, tikai nezinu vai tas būtu godīgi pret nonsteamed spēlētājiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now