Traffic Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Šodien uzgāju burvīgu skriptu travianam. http://userscripts.org/scripts/show/15943 Man tagad nav laika gari stāstīt, bet viss ko jums vajag ir pirms tam uzinstalēt addonu mozillai grease monkey Un pēc tam adresē, ko pirmīt devu, uzspiest Install script. Skriptu jebkurā brīdī elementāri var disablot, kā arī izdzēst pavisam! Skripts tiešām ir lielisks, sākot ar to, ka tam ir tādas pašas iespējas kā travian+ tikai 10x labākās, kā arī superīgs combat reports. nav man taagd vairāk laika, izmēģiniet paši, nenožēlosiet. Ak jā, parullējiet pēc tam lapu arī uz leju Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 izskatas labais, vins straada uz internet explorer 7??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 tiešām labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Notesteets uz FF un uz Opera. Palasi siikaak shito linku, kaa dabuut to funkcionalitaati uz dazhaadiem brauzeriem: http://en.wikipedia.org/wiki/Greasemonkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Jopcikiņ, ir ok. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Greasemonkey sorry, es tik ļoti to visu nerubīju, negribi mazliet plašāk paskaidrot, kā tu dabūju to gatavu uz operas? uz firefoxa viss iet - tagad jāietestē tik, paldies Traffic. un btw - tādas lietas gadījumā nav aizliegtas un par tām nebanno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 nenormāli forša fīča, paldies , Traffic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 IE is for fags nu paskatīsimies, cerams ka nebūs pēc nedēļas kaudze banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) OMG es pārāk liels nūbs laikam esmu Uzinstelēju scriptu no šejienes , pēc tam prasa restartēt Mozilla firefox, apakšā tas pērtiķis ir, bet acīmredzot nestrādā EDIT : Viss iet! Edited January 7, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 (edited) zorg, pēc tam nospied http://userscripts.org/scripts/show/15943 te pogu - Install this script. A par to banošanu - Neviens cits jau nevar redzēt, ka jūs lietojat šādu skriptu, ja vien viņš nesēž jums aiz muguras. EDIT:zorg vispār tas nav scripts, bet addons mozillai, skripts ir tas, ko es jau minēju. Edited January 7, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 nu paskatīsimies, cerams ka nebūs pēc nedēļas kaudze banu Es arii pagaidiishu nedelju un paskatiihos vai nebuus bani, baigi aizdomigi daudz labumus tas scripts dod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Lietoju šo scriptu jau labu laiku - iesaku. banu var noķert, ja paši muļķīgi sūtīsiet reportus caur IGM vai apkārt pa pasauli, jo FF un domāju arī Opera pievieno mazos tekstiņus, kurus ģenerē tikai šis scripts - visbiežāk aiz player_name parādās ikonā ar iespēju nosūtīt vēstuli vai pie ciemiem - uzbrukt - esiet uzmanīgi un nesūtiet apkārt šāda veida reportus. piemērs: 12. BencikSend IGM "Send IGM" - nodod ka lietojat travian beyound P.s. par baniem - var arī MH apvārdot - tas ir iespējams. tikai - ja lietojat viarākus akkus - SamePC use - obligāts pasākums. Ja esat Multi - ielogojieties ik pa laikam arī otrā akkā ar īsto passu (ne tikai kā sitters). reusrus - pie uzbrukumiem var pārsūtīt kaimiņam - bet kaimiņam 24h laikā tie ir jāatsūta atpakāļ! resursu pārsūtīšana 1h stundas apmērā ko saražo visos ciemos - cropam - arī ko visos neatskaitot pašpatēriņu (unkeep). Ja gadījumā nobano - miniet uzreiz iemeslu pirmājā IMG MH - tjipo ar vārdiem vecīt tā sanāca - bet bija tā ... domājiet pasaciņu bet ne uzbraucienu. Nekad nekad travian iekšējā sarakstē nerakstiet ka nododat kādam akku. Edited January 7, 2008 by vinituu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 pat latviski nedrikst rakstit ka nododam akku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 labāk nē ... esmu par to banots ... un sāpīgi ... kad atņem visās vietās pa 10% un apmirst armija - jo MH var izdomāt tikai pēc dienām 5-ām atbanot ... tad ir škrobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 shitas skripts vareetu but pret likumiem, jo vins straada gandriiz tieshi kaa +accaunts, un cilveeki maksaa par to travian+. bet es vinju tik un taa izmantoshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 cmuka fīča, btw neredzu kāpēc varētu būt aizliegts, tur ir pārsvarā šortkuti da uz visu un pārskatāmāks viss, nav jau travian bots nekāds, kas pats uzbrūk kaut kam Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 laba manta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMan Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Pievienojos, paldies Traffic, pulciņam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts