godiE Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Nu, lol tāda meklēšana izvērsās, jā tiešām gribētos zināt kurš bij tas kas atrisināja šo mistēriju!?!?!?1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 nu kurš gan tas varēja būt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Hehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 cepums samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Tad jau laikam esmu superdetektīvos, jo pirmais, ko izdarīju izvērstajā meklēšanā ierakstīju Atis pilsēta Līvāni un man to džeku uzrādīja, bet jums tas prasīja 6 lapas forumā Pats labākais ir tas, ka viņam ir 13 gadi un viņš apveda ap stūri visus GIGN tēvus!! Edited January 4, 2008 by cr3w Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Iedomājaties kā viņam tagad statistika uzauga Malači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Pats labākais ir tas, ka viņam ir 13 gadi un viņš apveda ap stūri visus GIGN tēvus!! protams, ar mani viņš nereķinājās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 muhamuha Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 šo un hollowa topiku derētu ielikt kkur ļoti redzamā vietā, lai ieskaidrotu pārējiem nēģeru junioriem, ka diršanai netā arī var būt sekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Ha, tāds sīks pidiņš. Jānolīgst 50 gadīga mauka un jāaizsūta pie viņa uz mājām, lai skaidrojas ar vecākiem, ko dēls izsaucis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) rusty vari palasiit: [2008.01.04. 13:55:54] _gasik_... tā varētu būt;) says: nu man jau piedraast tapatam es ne suuda no taa nesaprotu [2008.01.04. 14:10:40] _gasik_... tā varētu būt;) says: da sviests tas viss :) [2008.01.04. 14:20:01] Lazda[!] says: :) [2008.01.04. 14:37:19] _gasik_... tā varētu būt;) says: sli6? [2008.01.04. 14:37:59] _gasik_... tā varētu būt;) says: uzraksti tur forumaa tam rasty ka es vinjam kirbi izsitii6u ja par lielu mute !! :@ [2008.01.04. 14:38:15] _gasik_... tā varētu būt;) says: :D [2008.01.04. 14:38:15] _gasik_... tā varētu būt;) says: besii ara tadi 16 gadiigi kroplji kuri domaa ka ir baigi varenie [2008.01.04. 14:38:17] _gasik_... tā varētu būt;) says: :D [2008.01.04. 14:38:24] _gasik_... tā varētu būt;) says: ne tu [2008.01.04. 17:16:28] Lazda[!] says: http://www.draugiem.lv/friend/?88900 [2008.01.04. 17:16:35] Lazda[!] says: šito paziisti? [2008.01.04. 17:50:22] _gasik_... tā varētu būt;) says: 6a [2008.01.04. 17:50:24] _gasik_... tā varētu būt;) says: paskatiisos [2008.01.04. 17:51:30] _gasik_... tā varētu būt;) says: redzeets ir bet nepaziistu p.s tew neraadiit ka vins tewi skatiijies jo vins naw registreets par hollow viss jau saakumaa bija zinaams kaa sauc kur dziivo bet seit bija interesantaak un hollow tik lielus suudus nesavaarija un atradaam tik aatri taapeec ka ir jau pieredze un nebija lieka spama ja vasaraa darbaa to pidinu satiksu iespeejams taapat gurķī dabuus un kas tagad notiks ar iisto undertaker?? Edited January 4, 2008 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Ali, izskatās, ka savu kasteti vari likt atvilknē atpakaļ, vai arī notirgot iekš gign bodes (: Malači, diemžēl tik tikko izlasīju visu šito jezgu, un atzīstu, žēl, ka nesanāc ar pa-deķiv.. Cepums Samurajam (: ++ OwnEx tāds aizdomīgs izskatījās, kko visu laiku nepa ķ. dirsa, un baigi, pat pārāk ieinteresēts bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 (edited) Nu lal. Shitais jau ari domaa, ka ir visu varens. Gribetu redzeet kaa taads mazs pipuks rastijam "kirbi izsistu". Uz ko tas nieciiba vispar ir speejiigs ? Anyway vel joprojam nespeju saprast, kaa vinsh to paroli no macho izzhmiedza - jabut reali uzmacigam pidaram. EDIITE: Bljadj, garumzimes nestrada. EDIITE: 1. postu neediteeshu - nav nepiecieshamiibas. Edited January 5, 2008 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Malači, diemžēl tik tikko izlasīju visu šito jezgu, un atzīstu, žēl, ka nesanāc ar pa-deķiv.. Cepums Samurajam (: ++ OwnEx tāds aizdomīgs izskatījās, kko visu laiku nepa ķ. dirsa, un baigi, pat pārāk ieinteresēts bija. Attiecība uz OwnEx, paskaties viņa iepriekšējos postus visās sadaļās!! *te bezjēdzīgs posts * vēl 1 sīks debīlisms * arī bik jocīgi -no comments- P.S. Piedodiet par vienkārši apskaidroju situāciju ar ownex =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Par Underu, tikai un vieniigi cepums. Pat nepaspeeju ieliist forumaa, kad viss te jau bija atklaats. Varu tikai apsveikt. Runaajot par OwnEx, un tas ir arii iemesls kaapeec es te shobriid rakstu, man ienaaca praataa taads mazs priekshlikums vinju atvaljinaat vai vismaz salikt paaris warnas, ja tas, protams, veel nav izdariits. Ja nav slinkums, iesaku uzspiest uz vinja profila un apskatiities vinja postoto shajaa forumaa. Apmeeram 5 posti sastaav no 'nav ne jausmas, bet paskaties TE [<-- links uz google.lv], nekad nav pieviilusi' un paareejie 40 [ar ~2 iznjeemumiem] sastaav no paaris bezjeedziigiem vaardiem, kas veido tikpat bezjeedziigu teikumu un gala rezultaataa tiek tiiri skaisti aizd!rsts forums ar nekam nederiigu meeslu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 otrajaa klasee saak tikai par vienkaaršiem papašinātiem un saliktiem teikumiem runāt taa arii neviens neatbild;eja kas ar iisto undertaker notiks?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 taa arii neviens neatbild;eja kas ar iisto undertaker notiks?? Vins dzivos ilgi un laimigi Nekas cits ar vinju arii nenotiks Un man priecee, kad shadas reizees viss gigns sakopojaas un pierada, ko nozimee ar mums speleeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 nav tas kuru biju domājis nu lab neko darīt... ja taisaties viņu piedauzīt paķerat līdzi kameru, uzfilmējat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 psc - lazda. a tu viņam pasaki ( esi ar mieru būt pa ziņnesi?) pasaki viņam, ka viņš, ka ...hmmm...ahahā! viņam ir mazs pincīts! ha. līdz kaulam. hurts, doesnt it? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Jā vien zinatu tieši kur viņš dzivotu varetu apciemot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 ownex next Novijas aizraxti vnk kadam no Ata draugiem draugos,paprasot vinjiem,ka velies SURPRISE uztaiisiiit lai pasakot kur dzivojot Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) Novijas aizraxti vnk kadam no Ata draugiem draugos,paprasot vinjiem,ka velies SURPRISE uztaiisiiit lai pasakot kur dzivojot Nu ta ari varetu p.s un pateikt ka es esmu undertaker, viņš tak bikses pieliktu Edited January 5, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 forshi, ka geks tagad noteikti tiko ielicis tur bildes albuma ar kaut kadu mazo masinju vai ko, tjipa baigi iezhelinaties grib Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 vēl te kādu laiku atpakaļ bija gadījums, ka kāds bija feikojis peinu kso forumā, tad nu šis ir tas pats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Rekur tā vēstule, ko šitais sīcis man rakstīja iekš KSO un ar kuru gribēja, lai es noticu, ka tas ir Peins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts