magicalx Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 da neatradīsiet nevienu ārstu, kurš pateikt, ka no smēķēšanas cilvēki saraujas. Jo tās nu tiešām ir blēņas. Ja cilvēks sāk pīpēt agrā jaunībā, viņš vairs neaug tik ātri kā būtu jāaug. Oddish par zeķēm nezinu, bet vru pateikt, ka skolā sēdēt blakus nesmēķētājam ir daudz patīkamāk, jo daudziem drēbes nu nenormāli pēc cigaretēm un dūmiem smird. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Nu ja... lielāks par 20cm neaug.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Piipeeshana tevi moraali lielaaku padara, ja piipee +10!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Negribu un netaisos pīpēt, cerams mani neievilks.CERAMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VardEE Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 smēķēju jau no agras bērnības(11 gadi) - augums 1.9m :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Smēķēšana saīsina pipeli... Es nepīpēju un arī netaisos.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Es nepīpēju un arī netaisos.... Nesaīsina... vnk neaug garāks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 (edited) Nez ar to saraušanps stipri šaubos ka augumā saraujas vienkārši neaug tik ātri un viss. Nez pats nepīpēju un netaisos cerams neiesaistīšos šinī šitā. Pašam nevisai patīk pīpētāji drēbes smird elpa smird( ja nav ēdis orbit vai ko citu ) zobi dzelteni nauda lieki tiek izšķiesta par savu nāves paātrināšanu....utt SO DONT SMOKE Edited December 29, 2007 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Tad nu gan te visi baigie "slēpes", vidējais augums šajā topikā no cilvēkiem kuri raksta savu augumu ir ~1,90 es eju devītajā klasē un esmu 1,75 un uzskatu to pilnīgi normāli priekš mana vecuma, pīpēju kopš pagājušāgada, cenas neko neietekmēs, manuprāt tas tikai radīs vairāk strīdus, konfliktus un cilvēki trīsies vēlvairāk dēļ papīrā ietītās tabakas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 (edited) Es pīpēj' kā traks. Agrāk bij' 2.09m, tagad ir 1.43m. Bet es domāj', ka nesarauj's. <c> flashback (vot i pamēģini uz 5 min palaist šo pie sava akounta ) Edited December 30, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Esmu 141 garš, smēķēju jau 6 gadus, bet man leikas ka augumu man tas nepamazina Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted December 30, 2007 Author Report Share Posted December 30, 2007 Jūs nu gan esat gari ^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Atceros, kad agrāk klubos bija atļauto smēķēt, tad atlika nieka 10 minūtes patusēties, lai pārnākot mājās jaka smirdētu tā, ka pašam kauns... Vispār tuvojas jauns gads, un domāju, ka varētu mēģināt atmes to huiņu. Ja godīgi, tad man riebjas smēķēt... cigaretes garšo pēc sūda, kož kaklā un vispār smird. Jācer, ka jaunais gads būs labs iemesls atmešanai. Pagājušajā gadā izdevās atmest no 1mā janvāra līdz pat 18 jūnijam! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 1 garš, smēķēju jau 6 gadus, bet man leikas ka augumu man tas nepamazina neticas ka tu esi tik "garš" Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 same un augu ka parasts cilveks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 smēkēšana bojā - Plaušas, Kunģi, Sirdi. That all Par nestavēšanu un viss pārējais ir BullShit )) Bijušā tēta dradzne bija ārste Tb pats ar pipēju , vsp ja gribi pīpē ja gribi nē tāpatās agrāk vai vēlāk visi nosprāgsim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 par kuņģi gan es nebiju dzirdējis, ka uz to iedarbojas smēkēšana... Un, pīpētājam, pirmais, ko sajutīsi, būs drēbju aromāts nevis mutes dvaša, tā kā tas orbits tur neko dižu nedod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 (edited) Bijušā tēta vai bijusī draudzene? XD Edited December 30, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 XD nu tak tapatas pieleca Teta bijusa draudzene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 (edited) Pazīstu puisi, kurš smēķē no ~5-6 gadiem patlaban iet 6. klasē un augumā ir 155 < spriediet paši... manuprāt smēķēšana pāragra vecumā patiešam nodara lielu postu!!! (Viņa vecāki abi ir virs 180...bet es tā jūtu ka viņs savu augumu ir nopīpējis) EDIT. Pats nesmēķēju, bet mēģinājis gan esmu, par nelaimi... Edited December 31, 2007 by kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 piipeeju jau apmeeram 4 gadi bet augu kaa zveers atbilde - NEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 EDIT. Pats nesmēķēju, bet mēģinājis gan esmu, par nelaimi... LOL Salidzinaji cik viņam ir gadu un cik ir citiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 nu teiksim taa, ka saaku smeekjeet saakumskolas laikaa(taa vienkaarshi muljkjodamies) un maasa mani piekjeera, kura ir vecaaka(cik vinjai tad bija gadu neatceros), bet maate nezinaaja...taa nu vienu reizi, shii ierauga mani seetaa ar cigareti zobos un bljauj, ka pateikshot mammai( muahahah, tik smiekliigi izklausaas tagad) nu taa es shai saku, ka pateikshot par tevi arii... nu sastriideejamies baigi...peec kaada laicinja, masa atnaak un prasa vai negribu uzpiipeet uz ko es, mazs kverplis buudams, atbildeeju:"dod shurp" taa nu mees aiz skapja kas sadaliija izstabu tanii laikaa, velkam lielo duumu...peekshnji mazais brachka redzeedams duumus, grib uzzinaat kas notiek...ieraugot muus abus velkam, vinjam sekoja texts:"es arii gribu"...(muahahahah) protams mees ar maasu bijaam pret... taa nu es piipeeju sanaak laikam kaadi(pag, saakumskolaa no 7njiem gadiem, saaku apm. 4.klasee..hmmm) sanaak kaadi 11 gadi, laikam...bet augumaa esmu 1.87...nedomaaju, ka tas ir maz...un ja taa ir, ka smeekjeeshana paleenina augshanu, tad man laikam jaasaka paldies, jo negribeetu buut dzeks kursh ir paari 2 m...manupraat vai nu muljkjiibas, vai vnk iedarbojas uz katru cilveeku savaadaak...kaada starpiiba... happy new year....auuuuuuu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 nju es smeekjeeju gadus 6shus un neaugu, un saprotu to ka nekad vairs garaaka neizaugshu, buushu mazinja visu muuzhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 savi 6 gadi nu ir nopīpēti un esmu izaudzis līdz saviem 189 (ap to ir ) un nu par augšanu nesūdzos ... tas katram pēc sava organisma atkarīgs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now