Jump to content
GIGN Forum

calens

Mirstīgais
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

About calens

  • Birthday 08/14/1990

Profile Information

  • Location
    Riga
  • Interests
    JFC "Skonto" :)

Contact Methods

  • Website URL
    http://system.ueuo.com
  • ICQ
    0

calens's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Hivuci, bļēē, tā vien šķiet, ka to tekstu esi kautkur nokopējis, lai paspīdētu te ar pelēko Liekās, ka tu esi tikai rakstījis to, kas ir rakstīts treknrakstā, tādi padumji teksti
  2. Ticiet, vai nē, bet ko jūs par viņu domātu, viņš ir tieši tas, kuru satieku csdmā katru reizi spēlējot Viņš uzklausa, saprot un esmu labās domās par viņu. Nezinu cik te ir jēga gudri spriedelēt- jāskatās reālā situācija @ CSDM. Teiksim tā - pēc manām domām vinš nav problēma, bet risinājums. Pilnīgi atbalstu, nepiš citu domas, vai kā lielākā daļa seko bara instinktam un viens otram piekrīt GL.
  3. calens

    Akec Owno

    7/10 nu tā.. tāa, ciešami
  4. +DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ēēeem jā.
  5. Nezini, kad iznāks ?
  6. Man interesē šobrīd kāds bokss - torrentā, vai kāds varētu palīdzēt ? Pagaidām interesē nosaukumi Fight Night <gads> un Knockout Kings <Gads> , labāk knockout kings uūn es meklēju lv torrentos, neko neatradu, meklēju googlē, arī nebija nekas, tikai kautkādi šiti uz PSP, PS2 , XBOX-360, utml. Vai kāds labs torrentu speciālists vai cits cilvēks nevarētu iedot Linku uz boksu priekš PC ? Kādu no abiem manis nosauktajiem, protams. Būšu ļoti pateicīgs ! :thumbsup: , tiešām ļoti vajag.
  7. Nūūm, karoče pieslēdzu šķīvi tiripiri, bet nav mans mīļākais kanāls Eurosport, itkā meistars teica, ka var atrast frekvenci (MHz) , polarizāciju - vertikāls vai horizontāls, un atrast tādā veidā kanālu caur opciju kanāla meklēšana, es kautkā meklēju internetā vai nav, bet neatradu, konkrēti man vajag kanālu 'Eurosport' , meistars teica ka pieejams ir tikai franču valodā, bet tas arī nav slikti, varbūt kāds ir saskāries ar šo, vai zina to frekvenci ?!
  8. mhm, tas pats, es domāju, ka šitas izdosies, bet nekā, itkā visam vajadzēja būt no jauna bet...
  9. Man nekas nav jādomā, es uzdevu jautājumu kā uzlikt veco rezolūciju atpakaļ, ja tu nevari atbildēt, tad neraksti
  10. Omg, kāds sakars ar draiveriem? Ar draiveriem viss kārtība, uzliku vienkārši rezolūciju, kuru videokarte neatbalsta, mans jautājums ir kā uzlikt def 800x600 back, lai varu šķaidīt ?!
  11. Hmm, šodien pirmā ķibele ar cs'u, ko pats nespēju atrisināt, lieta tāda, ka iegāju kontrā, nejauši nomainīju resolution uz 745x452 [ apmēram ] uzspiedu apply un viņš izgāja, iegāja un parādijās VIDEO MODE NOT SUPPORTED, domāju pārinstalēšu paču, taču nekā, tas pats, tad pamēģināju izdzēst config.cfg, arī nekā, arī userconfig.cfg izdzēšot nekas nemainījās, dažvārdsakot vēlos uzzināt, kā šo problēmu var atrisināt un kā uzlikt veco rezolūciju 800x600, atgādināšu vēlreiz, ka kontrā nevaru ieiet rādša VIDEO MODE NOT SUPPORTED . HELP ?!
  12. calens

    Ka Jūs Domājat ?

    Tad nu gan te visi baigie "slēpes", vidējais augums šajā topikā no cilvēkiem kuri raksta savu augumu ir ~1,90 es eju devītajā klasē un esmu 1,75 un uzskatu to pilnīgi normāli priekš mana vecuma, pīpēju kopš pagājušāgada, cenas neko neietekmēs, manuprāt tas tikai radīs vairāk strīdus, konfliktus un cilvēki trīsies vēlvairāk dēļ papīrā ietītās tabakas.
  13. calens

    Z-svetki

    Šogad saņēmu doktoru bērziņu un ziemassvētku apsveikumu no drauga, ar tekstu : I lick hairy anals.
  14. Tur ir Eurosport news, nevis Eurosport
×
×
  • Create New...