Jump to content
GIGN Forum

Ka Jūs Domājat ?


JuiCe
 Share

Vai smēķēšana pamazina jūsu augumu ?  

95 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

da neatradīsiet nevienu ārstu, kurš pateikt, ka no smēķēšanas cilvēki saraujas. Jo tās nu tiešām ir blēņas. Ja cilvēks sāk pīpēt agrā jaunībā, viņš vairs neaug tik ātri kā būtu jāaug.

Oddish par zeķēm nezinu, bet vru pateikt, ka skolā sēdēt blakus nesmēķētājam ir daudz patīkamāk, jo daudziem drēbes nu nenormāli pēc cigaretēm un dūmiem smird.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nez ar to saraušanps stipri šaubos ka augumā saraujas vienkārši neaug tik ātri un viss.

Nez pats nepīpēju un netaisos cerams neiesaistīšos šinī šitā.

Pašam nevisai patīk pīpētāji drēbes smird elpa smird( ja nav ēdis orbit vai ko citu ) zobi dzelteni nauda lieki tiek izšķiesta par savu nāves paātrināšanu....utt

SO DONT SMOKE

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

Tad nu gan te visi baigie "slēpes", vidējais augums šajā topikā no cilvēkiem kuri raksta savu augumu ir ~1,90

es eju devītajā klasē un esmu 1,75 un uzskatu to pilnīgi normāli priekš mana vecuma, pīpēju kopš pagājušāgada, cenas neko neietekmēs, manuprāt tas tikai radīs vairāk strīdus, konfliktus un cilvēki trīsies

vēlvairāk dēļ papīrā ietītās tabakas. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Atceros, kad agrāk klubos bija atļauto smēķēt, tad atlika nieka 10 minūtes patusēties, lai pārnākot mājās jaka smirdētu tā, ka pašam kauns... :)

Vispār tuvojas jauns gads, un domāju, ka varētu mēģināt atmes to huiņu. Ja godīgi, tad man riebjas smēķēt... cigaretes garšo pēc sūda, kož kaklā un vispār smird. Jācer, ka jaunais gads būs labs iemesls atmešanai. Pagājušajā gadā izdevās atmest no 1mā janvāra līdz pat 18 jūnijam! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Pazīstu puisi, kurš smēķē no ~5-6 gadiem patlaban iet 6. klasē un augumā ir 155 < spriediet paši... manuprāt smēķēšana pāragra vecumā patiešam nodara lielu postu!!! (Viņa vecāki abi ir virs 180...bet es tā jūtu ka viņs savu augumu ir nopīpējis)

EDIT. Pats nesmēķēju, bet mēģinājis gan esmu, par nelaimi...

Edited by kiwix
Link to comment
Share on other sites

nu teiksim taa, ka saaku smeekjeet saakumskolas laikaa(taa vienkaarshi muljkjodamies) un maasa mani piekjeera, kura ir vecaaka(cik vinjai tad bija gadu neatceros), bet maate nezinaaja...taa nu vienu reizi, shii ierauga mani seetaa ar cigareti zobos un bljauj, ka pateikshot mammai( muahahah, tik smiekliigi izklausaas tagad) nu taa es shai saku, ka pateikshot par tevi arii... nu sastriideejamies baigi...peec kaada laicinja, masa atnaak un prasa vai negribu uzpiipeet uz ko es, mazs kverplis buudams, atbildeeju:"dod shurp" taa nu mees aiz skapja kas sadaliija izstabu tanii laikaa, velkam lielo duumu...peekshnji mazais brachka redzeedams duumus, grib uzzinaat kas notiek...ieraugot muus abus velkam, vinjam sekoja texts:"es arii gribu"...(muahahahah) protams mees ar maasu bijaam pret...:)

taa nu es piipeeju sanaak laikam kaadi(pag, saakumskolaa no 7njiem gadiem, saaku apm. 4.klasee..hmmm)

sanaak kaadi 11 gadi, laikam...bet augumaa esmu 1.87...nedomaaju, ka tas ir maz...un ja taa ir, ka smeekjeeshana paleenina augshanu, tad man laikam jaasaka paldies, jo negribeetu buut dzeks kursh ir paari 2 m...manupraat vai nu muljkjiibas, vai vnk iedarbojas uz katru cilveeku savaadaak...kaada starpiiba...:)

happy new year....auuuuuuu....:)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...