Jump to content
GIGN Forum

Stronghold: Crusader Vs. Stronghold 2


m3rsy
 Share

Recommended Posts

Es ar draugiem izdomājām, ka derētu paspēlēt pa netu (savā starpā) Strongholdu, bet nevaram izlemt, kuru spēlēt Stronghold: Crusader vai Stronghold 2.

Esmu spēlējis abas daļas, bet pasen un pa velti negribās kačāt.

Tātad gribētos dzirdēt lietpratēju viedokli - Stronghold: Crusader vai Stronghold 2 un gribētos dzirdēt kapēc daļa kuru izvēlējās šķiet labāka.

Reāli mani satrauca gamespot rezultāts par Stronghold 2 - 5,1, bet jūzeru reitings 7,1

Lūdzams tos, kas nekā nejēdz no šitā te neko nerakstīt, un zinu, ka dažs labs gribēs te ierakstīts : Use google, bet šinī situācija google nederēs.

Link to comment
Share on other sites

savā laikā bija izveidota tāda mini līga Stronghold: Crusader. spēlējām netā, veidojām savas kartes un bija ok. es gan nezinu kā ir ar Stronghold 2, bet ar Stronghold: Crusader viss bija bumbās un spēle bija baudāma. Uzlikām pamieru 5 min un laidām vaļā geimus, kuru ilgums svārstijās no 20 min līdz pat 3h viens geims 1vs1.

Link to comment
Share on other sites

O jaa shitas geims ir labs. Man liekas labakais celamais kads ir. Kr4 es ar visam chetram par Stronghold: Crusaders. Stronghold2 diemzel smagi iesako. Taa kaa esmu gatavs Jus visus sasist vienos vartos. Vislabak ir spelet 4 playeri neatkarigi vienam no otra , tad ir labaks asuminsh.

Link to comment
Share on other sites

Man personigi labak patik vecais labais stronghold crusader, pat tagad vel stav datora iesakta misija :)

esmu spelejis stronghold2 bet man vins likas tads glukains, neta neesmu provejis, bet atceros ka str. crusader neta man tomer nav sanacis, jo kautka nav sanacis sakonekteties...

Bet nu tur jau domas protams atskirsies, katram sava gaume, un mana saja gadijuma ir uz Stronghold:Crusader.

Link to comment
Share on other sites

Esmu 100% uz Crusadera pusi!

P.S. Kad dabūšu spēli, editošu postu! varbūt kāds gribēs iesvētīt mani? :)

EDITZ: Tikko izspēlēju vienu 2vs2 (ar kompi) Ilgi čakarējos, esmu tomēr daudzko aizmirsis..

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

Stronghold un Stronghold: Crusaders ir 100% labāki par Stronghold divi gan gameplay, gan grafikas ziņā. Jā, tieši tā - GRAFIKAS ZIŅĀ. Pirmās spēles ir skaistākas. Smuki uzzīmētais 2d pārsit pretīgo, kantaino 3d. Atsauksmes vispār par Stronghold 2 ir ļoti sliktas. Un kāpēc neviens negrib spēlēt pašu pirmo Stronghold? Man tas liekas visforšakais, jo viss tāds zaļš un mīļš mērenās joslas viduslaiku stiliņš. Tuvāk sirdij.

Link to comment
Share on other sites

Uhhh nu ja pirmais Strongholds , jeb vnk Stronghold - vispār jonieliec zemu padevībā galva! Tā spēle ienesa Medieval RTS ko tādu , ko līdz šim nebiju izjutis , skarbo Medieval realitāti , drošširdīgo bruņiniekus un Spēcigos pils mūrus ar pelākajiem akmeņiem!

Vienozīmīgi Fireflay ar to spēli ieguva savu spožumu + Crusader! Ar pārējām daļām te savi apraka , nemaz nerunāsim par Legends - fani bija tā vīlušies ka beigi beigās pats Fireflay atzinās , ka tiešām sērija ir sadirsta un Stronghold ir zudis....

emmm lab poh par to visu , katrā gadijumā mums ir 1 un Crusader un nekas labāks par šo , jā nekas ;abāks - ne AoE nedz EE nestāv šaj patiesi izcilaj Medieval RTS tipa spēlēm!

emm kāds varētu būt mīnuss....tādu nav , patiešām tādu nav , ja nu vienīgi karavīra izvēlne! Parasti kad salasīja daudz Crusaderus , tie gāja vienā garā desā :( tas protams smagi iesako , un vispār man nepatīk , ka karavīriem ir maz opcijas ( darbības )... bet nu tas nespēj to visu sačakarēt!!

Visa tā fīča ar karali , un arbaleta spēku pret bruņiniekiem , bezspēku lokušāvējiem , degmaisījumi e.t.c - tas viss DER!!!

Link to comment
Share on other sites

Esmu spēlējis stronhold Crusader un ļoti patika. Tagad lādēju stronghold2 truukst tikai vienas lietas: d3dx927.dll

Ja kādam ir stronghold2, tad kāds varbūt var izpalīdzēt un atsūtīt pa skype vai kkur citur...

???

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...