bencik Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 FFh ir baigi slidenie tipinji... Mees vinjus neaiztiekam kameer vinji neaiztiek muus, tachu mani maac shaubas, kad vinji grib konfliktu ar mums Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ByD. Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 ew ka var iekarot pilsetu ja tev ir cheifs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Var paņēmt tikai NEcapital pilsētas. Vnk vairākas reizes uzbrūkot ar chiefu Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ByD. Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 a ne capital sk a armiju lidzi tam cheif var sutit Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 man croplaukus nonesa tik tapeec ka kkaadi aceesieshi nonesakautkaaadu efefhaau :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 bencik, un tie uzbrukumi man nav aiztikšana? bļe es tam ānusam gribu crop laukus nonest lai mirst viņa smirdīgā armija bada nāvē MUHAHHAHAHA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 A kur vincestrs palicis viņš vēl vispār spēlē ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Precizaak es nezinu no galvas kas kuram visu laiku uzbruuk Jaa vincisters ir Kaariibu salaas un uzlicis miiskto uz mums (protams, kad vins spelee) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 NeRealais. Uzbrūk k-kāds reindhal vai kā viņu tur no FFH Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) Un talaak, ar ko uzbruuk un cik daudz.... Kas tev ir viss tuvakie sabiedrotie ? Te buus karte ar visiem muusu sabiedrotajiem,-AC- Wings nerealais tev nav taa labaka situacija viis taa projaam no teviim celaas Uzliekat taj kartej zoom uz 3 tad buus labi, un lai shi karte kalpo talaak kaa celjvedis jums. Pirms naakt un prasiit palidziibu sheit aprunajies ar saviem kaiminiem ! Edited January 12, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 juhuuu tiku [D2] aliancē. emm a kā īsti tulkojas desolators?? žēl tik, ka tuvumā īpaši neviana nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 mini ko gan es varēju darīt brīvdienās, doooh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 heh, šobrīd plāns sasniegt lvl 10 resursu iegūšanā un pakāpeniski jaukt nost savus cranny, lai celtu visas lietas, lai būtu +% resursu ieguvei. Domāju pāriet uz visu vai neko. Der? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) mini ko gan es varēju darīt brīvdienās, doooh! k, k soory boss tikai painteresējos Edited January 13, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) Viss kartiiba Tu galvenais kapaa taalaak !!! Crushy cik ilgi tos troopus tasies tureet Vinji man apeed 1/5 no cropa Edited January 13, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) bencik lol es drīz jau ņemšu atpakaļ "Lielaijai aizsardzībai" Pednoi'a armija pēdējās dienās ir sarukusi uz ~100 Axiem EDIT:AHA! tikko atkal parādījās 1 uzbrukums. Uzminiet no kā! Tūlīt redzēsim kas šķībacainajam lācītim vēderā... EDIT2: viņš man uzbruka ar 61 paladinu... Edited January 13, 2008 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 savējos neaktīvos biedrus drīkst reidot? Savādāk tāda nejauka sajūta, ka 30k resursu (un pat vairāk) aiziet citam spēlētājam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Biju atmetis domu vel spelet šo speli, nebiju tur gajis kadas 4dienas iegaju pastities, kas tad man tur notiekas, domaju ka sen jau iznicinats, bet neka, tomer alliance dot man plusu, neviens jau nav uzbrucis nez nez cik ilgu laiku Lumber: 166 per hour Clay: 183 per hour Iron: 166 per hour Crop: 130 per hour Un vel pietam tiko saku celt vienu maju, diezgan forši ies laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) Kas ir natariesi? mIRC`ā kaut ko dzirdēju... EDIT: 4 rase? Wtf? Edited January 14, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 mIRC`ā kaut ko dzirdēju... KAd vinji naaks tu lugsi luugshanas 4 rase kas noslauciis visu 6 serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Bencik, varbūt armijas atpakaļsūtīšana aizkavēsies, jo Pednois man šodien uzbruka ar 120 Teutonic Knightiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Taa dzheki, zinu ka jums ir uzkraajies daudz irons... taa kaa pa labam izsuuta uz: [1] Riigas Domi (193|21)zinu ka taalu, bet viens merchants mazaak vairaak tev netraucees... pienjemu 750 vai 1000.. nelauzhas un izsuuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) Aizsūtīju 1,5k irona! Pēc 12h būs klāt kā likts Edited January 14, 2008 by PliKaiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Paldies visiem kas atsuutija/suuta/suutiis Tas vnk daudz aatraak paliidzees tikt pie oazes Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 es kaadu labu laiku atpakalj paprasiju pievienoties juusu aliancei. man pateica nee jo man bij populacija ljoti siika, es arii nestriidejos jo juusu alliance ir tiesham speciga un tadu njuubus ka mani jums galiigi nevajadzeeja. nu es neesu riktiigi paaudzies bet man tagad populacija ir 126. varbuut tagad varetu pienjemt. BTW manas coord it : 84|191 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now