Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

kaadu laiku atpakaļ rakstīju - ļoti droša vieta kur nolikt settlerus ir pie savējiem trapos - suuti settlerus kaa raidu - un vini iekritiis trapos = peec tam kad vajag paprasi lai atbrivo.

nakamais - ppar defu - skatiijos vienu reportu shiis sadaljas 136 lpp. kopumaa tev ir labi rezultati aizsargajoties. vinam nomira 1/4 dalja no armijas - otreiz virsu ja naaks tad naaks tik pat liels - tas noziimee - vaajg trapus un pieljauju vismaz 500 phalanx - un tad apetite uz ilgiem laikiem buus apsiikus.

atcerieties - muuri paagstina defens loooooooti pat buutiski.

Link to comment
Share on other sites

Wtf notiek ar -AC-? T_Y (-AC-1) atdaliijaas, tagad [D] (-AC-3) arii. Tas taa ir plaanots vai vienk visi satin makshkjeres? :( Ja tin makshkjeres tad bezmazvai gribas nomainit aliances, shita tak galigi nerule. Sakuma -AC- izmanto protekcionaismam un tad, kad jasak reali -AC- aizstavet, tad puff...

Dzirdu gan, ka -AC- forumos nekas nenotiek utt. Mok tape? Vai varbut tas ir vienk strategjisks gajiens, lai nepazaudetu visus playerus, tikai 1u allianci?

Link to comment
Share on other sites

Esmu galiigi un pilniigi nonests :D crops -300 un tirgus arii nav.... vareetu kaads uz pulkstens 21:00 atsuutiit 800 cropu.... vai arii ar traktooristu sarunaajat citu llaiku, jo es shodien neesmu maajaas :( uzbuuveet tirgu paaris leveljus un 2 ciemam paliidzeet :)

Link to comment
Share on other sites

tad na*** juus nesakat, ka vajag paliidzteet? man defensiivaa armija gan celjaas pagaidaam, ofensiivaa diezgan vaaja, bet to arii sha celshu. sakat, kas par suudu un paliidzees tak kaads barinjsh

Link to comment
Share on other sites

cik sapratu, tad [D] izstājās no -AC-, jo nekādu lielo labumu no tā neieguva. Kā viens tur rakstīja - viņi mūs neatbalstīja un padarīja par mērķiem, jo mums bija jānēsā viņu vārds - nu kautkā tā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...