Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Man neuzbrūk jau kopš 19 decembra, kad laikam čels gribēja ievērtēt manu ciemu un uzdūrās pārsteigumam - tagad vairs neviens neuzbrūk :) Bet protams labāk tiem sūti, kuriem tā ilglaicīgāk neuzbrūk, šajā gadījumā - Plikajam :D

Link to comment
Share on other sites

Labi, jābeidz pisties un jāspēlē s6. A to besī ārā man te klausīties cik visiem te jautri iet..

Tik esmu baigi tālu no jums :(

Ir doma fiksi visu attīstīt tā, lai settlerus var maukt un taisīt otru ciemu kā galvaspilsētu iekš 7x7 lauciņiem.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu vienu lietu. Vispaar jau divas lietas vienaa. Taatad... EDIT* pirmo lietu sapratu. :)

Un otra lieta - Blacksmith. Tur var uzlabot savus karaviirus. Okej, uzlaboju scoutus uz lvl 1. Kur var paskatiities kaada no taa bija jeega un ko tas ellee rataa man dod? :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

+ tas jau daudz neko nemainīs, ja es vienu vai divus lauciņus tālāk par 7x7 kvadrātu uztaisīšu :/

Vietas ir, bet vnk visi krutie laucinji jau ir aiznemti, palikushi vnk parastie :)

p.s. kapeec gunta pamera LV ?

p.s.s. BLED techa kas ir ar tevi tu esi lielakaa ferma LV aliansee ? Ja tev vajag siteri saki, bet ir stulbi noskatiities kaa 7-8k resursi katru dienu tiek padirsi !!! Un galvenais ffh, kameer vinji mus aplaupiis veiksmiigi, vinji turpinaas uzbrukt, ka jau es teicu ir noruna ar FFH vadiibu, ja mees nebuusim fermas mees varetu sadarboties :) Techa any answer on this ?(nesaki tu dzeeri, es to daru jau 8 dienu). :zhaav:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

:)

Un otra lieta - Blacksmith. Tur var uzlabot savus karaviirus. Okej, uzlaboju scoutus uz lvl 1. Kur var paskatiities kaada no taa bija jeega un ko tas ellee rataa man dod? :)

Cik es zinu tad armory var uzlabot karavītu defensu un blacksmithos attaku, bet cik man ir stāstijuši tad tie sūdi viņus uzlabo tik minimāli, ka lai redzētu atšķirību vaig vismaz līdz 15 levelam uzkačāt.

Tā kā nav jēga...

Link to comment
Share on other sites

Sveiki.

Es te maz parādos, bet aktīvi sekoju līdzi visam kas notiek.Visu laiku domāju ka no manis ir maza jēga jo esmu koordinātēs 150/29 populacija ap 200. Bet te jūs runajat pa sitteriem, seezhu darbā katru dienu no 8:00 līdz 16:30 un vakaros ar brīvi piekljustu pie datora, tapec varu būt labs siters.

Link to comment
Share on other sites

Taatad pirmkaart prieks tevi redzet atpakal Orc :) Un tavs piedavajums dazhiem varetu likties loti vilinosh, galvenais, ja tu kaadu siterosi padod man zinju, lai listu varu updeitot...

Otrkart cipruss tev nav sitter kas resursus nodedzina vai un vai tev naak tik daudz 1h, kad pa 8 h visi cranny ir pilni ?

Un treshkaart Lai negadaas kaa riskam setlerus varat man sutiit, dodu 99%, kad uzbrukums nav gaidaams un vinji buus droshibaa...

Link to comment
Share on other sites

sodien jutos ka kings - divas manas fermas, kuras man resursus ipashi nedeva, bet deva karavirus, ko sist, shodien atsutija vestuli un ludza, lai parstaju :)

es agrak tik tadas vestules sutiju saviem reidotajiem, tagad man tadas suta, patikama sajuta. tikai es tads mikstsirdigs, pateicu, ka neuzbrukshu, ja vinji turpinas augt (labak tak ir fermas ar lielu pop, tad var vairak resursus iegut :D ). vel man viens chalis gandriz vai piedraudeja, vinjam kadi 160 pop, teica to, ka vinsh augshot lielaks un vinjam esot laba atminja, ka tjip mans atrebsies velak. shure, es vinjam pateicu, ka, ja vinsh bus jau liels, es bushu krietni vien lielaks un tad pekshnji apklusa :)

Link to comment
Share on other sites

eh, uzgāju zelta vērtu softu :)

http://travianbot.com/

taks tur ir dažādi boti, piemēram, var salikt iekšā visas savas fermas, parādīt, ar cik un kādiem troopiem jāuzbrūk un ar kādu intervālu. un tavas fermas tad arī tiek regulāri aptīrītas, tā ir eksellenta manta, itsevišķi pa naktīm - beidzot manas fermas vairs no rīta nebūs tukšas. pats vēl uz ilgāgku laiku neesmu izmēģinājis, bet pāris attacki strādā. vēl ir iespēja salikt, kam būvēties (tā kā travian+, bet šeit, cik vien gribi) un vēl dažas noderīgas lietiņas.

viss tas strādā caur internet exploreri - tu palaid savu accountu IE, bots izmanto tavu IE kā bāzi un visas funkcijas notiek tā, it kā tu pats būtu ar peli visas funkcijas izpildījis, tādēļ it kā to nevarot noķert, vismaz tā lapā tiek apgalvots.

nu katrā gadījumā - es tagad to izmēģināšu, itsevišķi pa nakti - lai manas nabaga fermas aptīru tikai es :D

un vēl tur ir viens ļoti noderīgs bots, kurš uzrāda visus alliances uzbrukumus pārskatāmā veidā - noderētu vincisteram, lai parevidētu fermas un varētu visu labāk pārskatīt.

it kā tas viss ir demo - pilnā versija maksā 50$ vai 30$, bet nu demo iet, cik ilgi nezinu, bet gan jau kaut kā var atkrakot :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...