Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vo laba ideja, jo tas allie chats ir stulbs.

crushy - katrai ciltij atsūta nedaudz savādāku ziņu no Support. Piemēram, teitoņiem, lai iegūtu resursu paku(vienu) ir jāuzceļ viens cropland uz lvl3, romiešiem lai iegūtu resursu pakas(divas) ir jāuzceļ no katra resursu veida pa 1lvl, un gauliem, lai iegūtu resursu pakas(trīs) ir tikai jāuzceļ cranny.

Link to comment
Share on other sites

:D pieregistreejos, nbet wtf nesaprotu kas notiek :D kko buuveeju :D aicerams tuvaako nedeelju laikaa ierubiishos :D viskrutaakais mans niks- rsisks :D gadaas arii taa

ee peec taa pirmaa posta kartes atradu saulkrastus :D

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

:)

Būvē resursu fildus, tas ir, koku, mālu un metālu. Crop`u arī, bet to ne tik daudz, jo vēlāk, kad tev būs markets, varēsi iegūt cropu 1:2. Uzbūvē cranny (bet to var vēlāk, kamēr vēl tev ir beginner protection, tikmēr viņu vēl nevajag). Un tad, kaut kad, sāc arī būvēt pārējās ēkas ciemā (es personīgi mājas savā ciemā būvēšu tad, kad man resursu fildi būs 5-6 lvl). Un lai tiktu aliancē, tev vajag embassy un tev jāaizsūta ziņa vincister`am, lai viņš tevi pieraksta gaidītāju sarakstā.

Bet pats galvenais sākumā ir resursu fildi.

P.S. Kapēc es nevaru uzbūvēt vairākus Cranny`us?

Edited by amniijs
Link to comment
Share on other sites

Tātad es mēģinu pārsūtīt resus vincister'am, bet man saka, ka es tik lielu daudzumu nevaru pārsūtīt. Max es varētu sūtīt 500, bet man saka, ka mans ciem vēl ir apr mazu, lai tik daudz sūtītu, tāpeč maksimums cik es varu sūtīt ir tikai 50resi. Kāds nezin cik ilgi tas vilksies?

Es te pie rules meklēju, bet šķiet, ka nevarēju atrast. Tajā paziņojumā, ko man parāda, kad mēģinu sūtīt ir teikts, lai es pārlasu noteikumus, jo tik daudz sūtīt sākumā esot pret noteikumiem.

Noteikumos punktā 3.1 kkas sķiet par to ir minēts, bet īsti nezinu. Varbūt ja kādam nav ko darīt var palasīt 3.1 punktu. man kkā vispār nepatīk te traviana angļu valoda, tāda sarežģīta šķiet, peč manām domām sarežģīti veidoti teikumi :)

RULES

Link to comment
Share on other sites

Manam pirmajam akauntam t.i. Traffika maala podaa resi kopā nāk 69 un vot to es neavru saprast... Man populācija par tevi amniij ir lielāka, bet tev jau nāk 91?

EDIT: āā tu tuzliki tos 25% klāt?

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Tā populācija neo daudz neizsaka, jo tev vairāk māju ciemā, jo lielāka populācija. Man ciemā ir tikai Cranny un viss, pārējais man ir resursos ieguldīts.

Par tiem plusiem jā, bet ja viņus noņemtu nost, man tāpat nāktu vairāk :)

Edited by amniijs
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...