SkaM^ Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Jaa , uzmeikojat uz irc.lv ari , jo uz taa sez maz cilveku (4-8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) sāk palikt @P@SN@ Editz00rz: atbalstu ideju par kanālu uz irc.lv Edited November 22, 2007 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 mircā ieķeksē open server in new window un konektē klāt papildus chat.118.lv , nekādu problēmu, 2 vietās kanālu bezjēdzīgi taisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Jau 3diena ka neko nevaru izdarit, hmm loti intresanti XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Personīgi man jau ir noriebies, ka manā kvadrātā ir furious george, 2 lordu lielākais spēlētājs :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 kā lai es tieku tajā #travian.lv , man mirc ir ,bet kad rakstu join #travian.lv nav iistais Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 raxti /s -m chat.118.lv Un tad /j #travian.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Man tāds jautājums. Kāds spēlē travian caur telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 vislaik nevarēju, bet tagad man jaunā opera, pamēģināšu! EDIT: nop, neiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 mēdzu ārkārtas gadījumos ieiet caur opera mini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 ZB šodien man piedāvāja apdeitot operu uz 4.0 versiju. Un tagad vairs nevaru izdarīt to, ko man vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 es vislaik spēlēju caur savu mobilo, starpbrīžos starp lekcijām vai arī lekcijas laikā iekšā ielogojos skolas wi-fi un ar jaunāko operu viss notiek taisni tāpat kā ar datoru (nu, man ir touchschreens, kas vēl pamatīgāk visu pavieglina ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Tatad cilveki kas ir gaidissanas sarkata uz LV alianci griezaties pie manis jo ir izveidot otra LV aliance Ka ari mekleju diplomatu un asistentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 aizsūtiju PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) Ka ari mekleju diplomatu un asistentu Atkal kaarteejais pashdarbnieku garadarbs vai tomeer viss ir saskanjots ar iisto LV alianci? EDIT* Atvainojos, laikam sho biju palaidis garaam. Edited November 22, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Un kā tu domā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 viss ir saskaņots un legāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Un tad man ir jautaajums vai shii alianse ir tjipa prieksh rookie? Vai pilnigi atsevishka neatkariiga alianse. Mans viedoklis ir pavisam vienkarsh labakie no abaam alianseem ir LV un tie, kas veel netiek LV tusejas LV II. Es vnk neredzu jeegu attistiit abas alianses, jo labaak 1, bet tada kuru respekte. Tatad man risinajums tos kuriem pop ir mazaks LV aliansee transportejam uz LV II, un taa turpinam kameer visi playeri buus panemti LV (shaubos vai ta buus). Un tagad pasakiet luudzu nesakiet, kad juus gribat taisiti divas viduveejas alianses ? Luudzuu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 lool, izrādās, ka man balkus tusē džeks no kkadas lords koalianses atspriņģojis ar 40 clubswingeriem, bet..... wahahaha nepaņēma neko, noob tagad vēl 10 viņa peģiki sēž manās lamatās. Kāds negrib atsūtīt man soldierus iun iznīcināt tos klubus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Meklēju cilvēku - sitteri, kas varētu paspēlēt ar manu akauntu pa sestdienu un svētdienu. Viss kas ir jādara, tas ir jāattīsta resursu lauki un ja tam nepietiek resu, tad var apgreidot blacksmith uz 3lvl, un tad var arī stalli uz 3lvl attīstīt.Troopus, nekādā gadījumā nevajag celt! cranny arī nevajag celt, man tā pat neviens neuzbrūk. Tātad tikai resursu lauki, vai blacksmith un stallis. Lumberam, clayam un cropam ir 25%, ironam nē. Par sitteri gribu pieredzējušu spēlētāju. Ja nu vajadzēs, tad varēšu atlīdzināt ar resiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Tatad man risinajums tos kuriem pop ir mazaks LV aliansee transportejam uz LV II, un taa turpinam kameer visi playeri buus panemti LV (shaubos vai ta buus). Un tagad pasakiet luudzu nesakiet, kad juus gribat taisiti divas viduveejas alianses ? Luudzuu... bencik nu kas tu nesaproti? tad, kad vincisters spēs visus uzņemt visiem pops jau būs 500+. tu padomā kādu lvl embassy tur vajag lai visus uzņemtu. un padomā kāpēc visām stiprākajām aliansēm ir sadalīšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 nu protams ka LV ir lielāka, galvenāka, krutāka etc. par LV II Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 OKey krutakaa, ne krutakaa, bet vai tas nozimee, ja LV II ir stipraaki chuubiji, vinus parliek uz LV vai taa nedariisim. Kaut vai piemers par shakaali, man kaimimns nun attistiijies labaak par dazhu labi no LV Un man liekas, lai varetu aptiriit crany vajag heroe. Shonakt vienam jefinjam izdevas dabuut nedaudz resursu, lai ari mani cranny nosargaaja 100 % visus resursus Pirmais uzbrukums man ar heroe, lidz tam pa nullem gaajaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Cik tās slēptuves kopā var uzbūvēt? Man jau trešā drīz būs noapgreidota līdz maksimumam, tad man vēl viena parādīsies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 hero nav nekāda sakara ar cranny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now