Dj_erix Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 ES braucu ap PL 14.00 (piektdien) 1na vieta ir briiva! Kaads ja veelas var pieteikties! 9569395 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 (edited) Es , blody , un veelviens mosh brauksim tajaa pashaa laikaa , kad juus macho n` symb or mr.koshka ! MEES ESAM BEZDIEVJI ! cilveek , enguree streetball Edited July 8, 2004 by Limpy's Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Hainy nr. 5998635 (tusa vietaa nav zona ubeerkulajam telefonam) Gurkjis nr. 8752082 (uz sho zvaniit, ja kautko vaig no Hainija, kr4 prasiit Hainju) ! Tumbas nav nevienam ? ja neatradiisies tumbas tad buus neliels centrinsh, bet ko vairaak vaig ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Chikses buuus? P.S. Paldies Lirel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave2cs Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 (edited) Ja kaads apmaldaas pieraxt sho 6836829. Man chikses ar vajag BEt suudi taadi kad visas iet uz tabuunu un man doma naakamaa dienaa tabunaa tuseet Edited July 8, 2004 by Slave2cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 nja , tabuuns tieshaam interesee :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 8, 2004 Author Report Share Posted July 8, 2004 Es izeju uz balkona un redzu dazhnedazhaadus cilveekus kas vazaajas jau tagad uz tabuuna spotu ! njaa ir arii interesanti cilveeki shaizemee ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 tad riit gada gign tuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ads Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 HEYA ALL !! Sorry kaadu laicinju biju pazudis Baigi negribas visu lasiit ... taadelj iisuma ..... Man ir tada doma ka iisteniiba nebuutu slikti ja mees ar Xtreem arii vareetu piebiedroties ... tomeer, vismaz ta ceru, arii GIGNaa esam pazistami + arii dziivojam tuvumaa Tak 4to .... ceru uz Juusu atsauciibu un sapratni Ja nav nekaads skjerslis --- uzpiikstini Man Hainy,es atzvaniishu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ads Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Soory par offtopic... bet nezinu nafig iepriekshejaa posta visulaiku reecu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Es ar Free izbruacam 18:40 no riigas myb kaads ar ap to laiku tesiis, bet haini tev buus muus jaasavaac Nekad neesu bijis kuuldiiga un nav nojausma kas kur atrodas AAA un Kuuldiigas AO buusim 21:20 bish paveelu bet aatraak nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 (edited) ew.. hmm... aplasiju visu topckzk'u bet vienalga nevaru apjeegt.. vai tur kkur tuvumaa ir kaada vieta kur es ar savu veco 7. klases skoleena aplieciibu kabataa varu par normaalu cenu iegaadaaties normaalu alu ? vai arii vismaz kkaadu paiku ? Edited July 8, 2004 by FreeLancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 gan jau kautkaa sarunaasim ! ? Hainy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 hmm.. tiko runaju ar Ads a shis saka tu itka domajot tur braukt tikai ap 23:00 kadel ta ? vai ari gribi sagaidit lielako dalu un tad braukt uz Nabam? hmm.. ja vares sarunat ka tu mus ka aizved tad jau vienalga, bet ja ne tad ap 22:40 mes varam braukt ar Autobusu lidz turienei, un domaju ka vel kadam bus jabrauc ar mums ah un ap 12:00 es uzvanishu tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Peedeejaa iespeeeja- man masiinaa i 1na briiva vieta! izbraucam ap 13.00 - 14.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 blaaaaa es nu galiigi netieku bet taa gribaas aizbraukt eh mosh naakamo reizi pabuut kopaa TIKAI ar blondiineem hehee bet tumshmates vienalga rox vairaak pa blondajiem greekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Karo4 , buj , es braucu MAna maasa ar savu draudzeni mosh pievienosies vakaraa , vai pa nakti , vinjas no saakuma uz tabuunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 khe-he-he Uf nu pirmaa diena jau jauki, tik tas fakinais lietus. Shitiigi ka man jau bija jaamauc prom, bet nu nekas, bija jauki. p.s. Sapraats, meers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 khe-he-he Uf nu pirmaa diena jau jauki, tik tas fakinais lietus. Shitiigi ka man jau bija jaamauc prom, bet nu nekas, bija jauki. p.s. Sapraats, meers. jaa zheel ka vienam otram (man) sesdien, sveedien jastradaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 11, 2004 Author Report Share Posted July 11, 2004 uy, zemenes lasi ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts