Jump to content
GIGN Forum

Cs Sux


IenistuCS spelejiet BF2!!
 Share

Recommended Posts

Nesaprotu kapec wisi spele cs tapec lai padirstos? un pieraaditu ka baigi krutie... kads prikols mazas mapas ierocu maz grafiks sux... iesaku BF2-->Battlefield2 newis smirdigo cs tur mapas 100x lielakas neka cs daudz winu wari dabut loti daudz ierocus kacat rankus braukt ar masinam lidot ar helikopteriem parvadajamiem un saudisanas heliem ar laivam ar daudz weidu tankiem reaktivajam lidmasinam 1 serveri max 64 cilveki 2 komandas un tu wari pa majam staigat un sniperot newis nosedies uz zemes kur wisi tewi redz un sauj bet uzkap uz majas wai wel kaut kur un snipero wari but spec ops ar stipriem ierociem ar c4 wari uzlikt kur gribi un kaut wai sewi uzspridzinat lai uz majas augstas tiktu (tikai dazos serveros) pielikt pie ienaidnieku masinas un uzspridzinat to nu kro4 jus sapratat tur ir loti daudz kas tur jau naw tikai snipers un spec ops tur ir Special force assault enginer medic support Anti-tank un galvenais ka tu wari sew ranku kacat newis tapat spelet un ar katru ranku wari jaunus ierocus atslegt medalas dabut nozimites ierocu limenus utt nu tur parak daudz ko stastit nu tur katram ierocim saws speks sawa precizitate utt nu kro4 daudz labak par cs tas naw ta kaa cs kur tikai krievi un latviesi un nu labi tur paris anglu bet bf2 tur ir no wisam pasaules walstim un nenormali daudz to cilveku LATVIESU MAZ pat krievi daudz ir tikai tie kur ir tik gudri un pamegina sso speli newis tik wisu muzu cs spele latviesi parak stulbi lai to PAT PAMEGINATU!( es pats ar latvietis tik pat stulbs biju 4 gadus spelejot cs un smirdigo mu) pameginaju un vnk loti interesanti es jums wisiem iesaku sso speli izmeginat nu jus to nenozelosiet LOTI INTERESANTI!!!! taka neseziet wisu laiku pie cs pameginiet bf2 atmetisiet cs uzreiz!! drosvien daudzi jus vnk nesaprotat angliski tapec jums daziem nepatiktu... BET TUR NAW DAUDZ KO SAPRAST taka izmeginiet!!!!!! :thumbsup: Un to speli ir japerk vnk riga centra aizbrauciet un noperciet BF2 pa 10 ls un nenozelosiet ja negribat izmest naudu tad vnk ieejiet youtube un uzrakstiet BF2 videos wai BF2 stunts nu tipa ta un tur wisu paradis!

Link to comment
Share on other sites

jau jau tavs bf ir tik kruts tad kapec cs atrodas pirmajaa vietaa pie online speletakajam spelem pasaule?

katram sava gaume un ta nav tava darishana ko citi spele.

piem man bf divi ne tuvu nepatik csam . tad jau labak es cod 2 speleju

varbut uztaisi velvienu akountu ar nosaukumu "rullee tikai hh bet aprejais smird"

un staasti mums visiem cik hh ir kruts un parejie žandri smird

un cs ar bf2 pat salidzinat nevar jo tas ir divas dazadas speles. varbut ej salidzini nfs ar wow?

starp citu es pat tavu postu neizlasiju , jo sapratu apmeram kas tur bus ^__^

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Nice http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=19918

Njā nekādas jēgas no šitā topika nav, jo ja jau Cs tik ļoti sakotu, ta jau viņu nemaz nespēlētu, bet redzi ka spēlē.

Es ar biju pamēģinājis to BF2, tur grafiks vispār sux man pat CS liekas 15x labāks, man personīgi BF2 apnika 1majā nedēļā, liekas ka tur nekā interesanta nav, gandrīz tas pats kas kkāds medāl of honor, atceros ka to spēlēju pirms kaut kādiem 6 gadiem, likās baigi interesants @ lan, ta jau labak MOH spēlēt nekā to BF2.

Bet kā jau visi saka katram sava gaume.

Citi baigi saka MU sucks, BET tas kurš viņu spēlē tam viņa arī patīk!! Tu jau tagad nepiespiedīsi nevienu spēlet to BF2!!! :rolleyes:

:shifty:

Link to comment
Share on other sites

lol bf2 ir uz datora... speeleeju... bet kkas nepatika... nezinu tieshi kas.... laikam tas,ka tiem kas seezh lidmashiinaas ir milziigas priekshrociibas.... visvairaak prikoli speeleetaajs kursh maak tikai ar lidmashiinu.... kad ir karte kur nav lidmashiinas vinsh ir comandieris XD

+daudzi pc shito speeli nevelk... uz zemaakajiem grafikiem man ik palaikam viss apstaajas.... kartes laadee 10 min utt.... labaak uzrauj cs kur visi +/- vienaadi un atkariigs vairaak no skila nekaa no comandiera kursh uzlaizh tevi gaisaa kameer tu njem flagu.... :blablabla::blablabla:

Link to comment
Share on other sites

Atzīstās, kurš aiztaisīja šo lielisko topiku, kur pēc pirmā posta skaidri redzams, ka ir ielikts iedīglis konstruktīvai, interesantai un inteliģentai diskusijai? :)

Dārgais "IenistuCS spelejiet BF2!!". Rūpīgi izlasīju visu tavu postu, jo tavam postam tik tiešām bija nepieciešama īpašsa rūpība, jo tu neuzskati par svarīgu lietot jelkādas interpunkcijas zīmes, kas padara tekstu par teju nesalasāmu. Bet tāpat es nesapratu, ko nozīmē

tur mapas 100x lielakas neka cs daudz winu wari dabut loti daudz ierocus

Par to, ka tur kartes ir 100 reizes lielākas, gan es šaubos, jo tad ar battlefielda lidmašīnu vajadzētu lidot kādu pusstundu, lai pārlidotu visu karti. Kas attiecas uz ieročiem, tad man liekas, ka battlefieldā nav tik daudz pistoles kā csā un kad pēdējoreiz skatījos, tad ieroči kopskaitā tur nebija vairāk kā csā. Jo redzi, tas, ka tur ir bazuka, nenozīmē, ka ieroču tur ir vairāk (un lai gan par to ieroču daudzumu es varētu kļūdīties, tāpat nevarētu teikt, ka csā ieroču ir maz :) )

Kas attiecas uz to, ka cs spēlē tikai latvieši un krievi - tā nu gan nav taisnība, cs spēlē visā pasaulē :) - tā ir vispopulārākā online spēle :) Un arī csā var uzkāpt uz mājas un snaiperot, kas izskatās, tev tik ļoti patīk.

Tiesa gan, ka battlefieldam ir forša grafika, tas mani arī piesaistīja, bet iemesls kāpēc es viņu pārtraucu spēlēt, bija tas, ka lai spēlētu internetā vajadzēja likt nezincik tur tos patchus, ka man beigās vienkārši apnika.

Un tavuprāt izskatās, ka tu domā, ka battlefields ir daudz gudrāka spēle, jo tur ir vairāk ieroču un vēl visādi transportlīdzekļi. Jā, nenoliedzami, vajag bišķi inteliģenci, lai noliktu tanku, aiz viņa pāris džekus, kas tanku remontē un aiziet uz priekšu. Csā ir nedaudz savādāk - tur spēlējot 5vs5 katrā kartē ir entie veidi kādos uzbrukt/aizsargāties un visādi citādi darboties efektīgi kā komandai, lai uzvarētu raundu. Tāpēc arī labākās komandas uzvarot krutākos turnīrus dabū balvā tūkstošiem dolāru, ko nevarētu teikt par battlefieldu, kas lielākoties ir tikai izklaide. Tā, ka nav gluži tā, ka cilvēki spēlē cs tikai lai padirstos :) Tajā brīdī, kad tu sapratīsi, ka grafika nav spēlē galvenais, tad parunāsim.

Un tas kā tu savu 3 gadu vecumā pirms 4 gadiem varēji spēlēt cs, mani izbrīna :) jo godīgi sakot, man neliekas, ka "tew wareetu buut wairaak gadu".

Link to comment
Share on other sites

ha ha, varens topiks

nezinu kapēc, bet man bf2 liekas dranķīgs, bf1942 bija vienīgais spēlējamais no battlefieldiem

redzi citiem labs gameplay ir svarīgāks nekā smuka grafika, tas jau tev nav ienācis prātā ko? Un pastāsti kāds labums tev no tā ka tu šeit iepird kaut ko par bf2? tev maksā par cilvēku saaģitēšanu vai? vai vienkārši skauž ka CS spēlē vairāk nekā tavu mīļo bf2?

Link to comment
Share on other sites

bf2 vs cs manuprat krutaks ir cs. CS'a vismaz ir konstants ekshens... bf2 vari meklet naidniekus pa visu karti un iespejams pat neatrast, BF2 liekas tads lens salidzinajuma ar cs - tu redzi naidnieku taluma brienot pa lauku. Izvelc snaipereni un bams(kam protams nevajag nekadu nezheligo reakciju, jo pretinieks no taluma praktiski tev neko nevar izdarit).

p.s. Garumziimiites nava, jo seezhu no Live cd.

p.p.s. Broadway is dark tonight. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

ja man būtu normāls pc, uz kura es varētu uzspēlēt kaut vai cs 1.6 kā vajag, tad jau mož varētu domāt par k-kādiem bf2 vai cs:s vai [tavs variants].. bet tākā mans pc smird, tad man nākas spēlēties ar aizvēsturiskām spēlēm un par laimi vai nelaimi viena no tām ir cs, kas ir ļoti sakarīga spēle!

Link to comment
Share on other sites

aaahrrr... topika autors izceelas ar iipashu stulbumu.

Enivei, agraak diezgan biezhi meedzu speleet BF2, bet apnika tas, deelj shaushanas un kustiibaam. Esmu paaraak pieradi pie CS shaushanas un veida kaa parvietoties.

Ja kaada mistiskaa dienaa BF parveidotu shaushanu un kustiibas kaa CS'aa, es noteikti atkal saaktu to speleet.

Snaiperenes mazliet iesuuka ieksh BF2.

P.S. un vispaar BF2 ir baigi krutaa superiigaa speele juus visi njuubi neko nemaakat tikai CS vispaar tikai savaa putraa vaaraties pat nevarat uzlikt kur gribat C4 un uzspridzinaat sevi takaa krutie vechi dara to ieksh BF2 un vispaar tur ir labaas mashiinas man taa patiik forshi braukaaties un visi domaa ka esmu krutais vecis jo drifotoju pa dubljiem takaa krutaakais drifteris un vispaar tas lidmashiinas ir zajebis taadas vshiooooo vshiooooo un BABAAAAHH nomet bumbu un visi mirst un es smejos H.A.H.A. un vshioooooo prom un tie shaushanas heliiishi vispaar krutaakie tikai lido apkaart un visus galina nost ar shaushanu TRATATATATA un BABAAHH ar rakjeti un tik kruti vispaar bljeee bet snaiperi vispaar pashi krutaakie var uzliist uz pasha ausgtaaka koka ieliist pashaa mazaakajaa putna ligzdaaa un no 43243232532km attaluma visus shaut nost BOOOOM HEDSHOOOT un es talaaak izliekot par kruto vaalodzi HA-HA-HA KUKUUUU KUKUUUUUU un neviens nesaprot kas es esmu un pats galvenais ka tu vari atveert krutaako ranku tu vari kljuut par kaada apkopeeja vai santehnikja paliigu un peec laika par super mega santehnikji un tev atveraas jauni kruti instrumenti kam ir uzlabota skraapeeshans iespeeja shobiid es jau varu reaali noskraapec aadu driiz kljuushu par krutaako vaalodzi un ar snaipereni jau vareeshu taisiit zilumus...

NU kARO4 JUUS MANI SAPRATAAT

Edited by Nak3D
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...