Jump to content
GIGN Forum

:huh:


Alise
 Share

Recommended Posts

Ja dirsh man virsu pinigi pofig ja vel sak shout virsu taa taaa dazreiz noshouju vinu pashu BET JA DIRSH VIRSU MANAI GIMENEI TAD ESNEZINU SAKU NOLAMAT VINU UN NELAUJU SHIM SPELET !!!

Link to comment
Share on other sites

Mani neviens iipasi neaiztiek. Es tik labi nespeleju, lai saukatu par chiteri un provocetu uz visadiem shitiem. Un laikam, ka tik slikti arii nee, ka komenteetu katru ne taadu riiciibu.

Principaa man vienalga, reizem patik pajokot un pakasities pretii.

Link to comment
Share on other sites

a, man patīk, jo tas nozīmē, ka mani ievēro. es parasti pasaku kādu stulbu, saldu repliku (kā, piemēram, - paldies, es tevi arī mīlu) un tad gaidu pretreakciju, ja pārāk stipri sāk lamāties, tad iebāžu zeķi mutē. bet vairāk vai mazāk bieži atskan kāds nacionalistisks izteiciens un var arī izbannot uz kādu ilgāku laiciņu :)

Link to comment
Share on other sites

Nez .. man shkjiet ka paaraak daudz pasaka pat nepiedomaajot ko iisti pasaka, un nevienmeer tas ir tas labaakais :unsure:

Un pats fakts kaa taads, ka kaads tevi var atljauties nolikt ne no kaa, jau vien speej sabojaat omu

Link to comment
Share on other sites

:unsure:

Un pats fakts kaa taads, ka kaads tevi var atljauties nolikt ne no kaa, jau vien speej sabojaat omu

Tak nenem galvaa ;) Virtualajaa pasaulee visi ir lieli un vareni. Iedomajies, ka tas lielais noliceejs dziivee ir totalakais luuzeris, kam vienigaa iepspeja, kur izladeties ir CS. Nozelojami. Tadiem jaajuut liidzi, nevis jabedajas par vinu izteicieniem.

Link to comment
Share on other sites

ak, nabaga meitenes, man liekas jums normāli sanāk izklausīties visidiotiskākajos, trulākajos un aizvainojošākajos tekstos no atsevišķu spīdekļu puses. Izsaku līdzjūtību :)

A vispār - kad spēlēju ar īsto niku, tad mani vienkārši baigi sveicina un ik pa brīdim nedaudz palien pakaļā vai vienkārši pasaka kaut ko tizlu :) Vot kad spēlēju ar feiknikiem tad ir baigi jautri. Mani ir banojuši no gigna par čītiem kādas vismaz 4 reizes, pēdējoreizi viens mani baigi specoja un stāstīja cik es acīmredzami ar wh spēlēju un man baigie smiekli nāca :) Un runas stils arī pavisam cits, vairs nav nekādi saldie sveicieni, smaidiņi un tekstiņi "oo, es nošāvu macho". Tad ir lielākoties nodirsieni un apvainojojumi čītošanā :) lai gan ir arī pozitīvi mirkļi, nesen kad vienā raundā nobliezu 9us pretiniekus visi "wow" rakstīja :) A citādi, gadījumi ir bijuši visādi un teksti arī. Bet atbildot uz jautājumu cik es tajā visā ieklausos - tas atkarīgs no tā cik sakarīgs ir teksts. Parasti ir jociņi un tādas lietas, bet ja kāds sāk kaut ko baigi lamāties (ko es gignā īstenībā neesmu novērojis pārāk) tad parasti vienkārši izrunājos ar džeku un ja viņš ir sakarīgs tad viss ir forši. Un "ak vai" cik daudz nesakarīgu cilvēku pēkšņi parādās, kad es vairs ar īsto niku nespēlēju :)

Link to comment
Share on other sites

Atceros, ka kādreiz liku hud_saytext 0 , bet tad sapratu, ka tas vairs nav tik interesanti. Nereti gadās dzirdēt kaut kādus uzbraucienus par čitiem un citādām figņām. Nekad neatbildu. Es to uztveru, kā komplimentu. Vispār baigi reti čatā kaut ko rakstu, vienīgi, ja kāds mani sveicina, tad atbildu ar parastu "čau" , kurā nav ne smakas no sveiciena.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...