Traffic Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) Vakar dd2 normāls prikols sanāca. es kā T ar awp sēdēju c un lūrēju ko dara ct, kad ieraudzīju ka vairāk kā puse aizskrien uz b izdomāju, ka jāšauj pa laimīgo vietiņu. Pirmais šāviens un whollaa double kill abiem hs un tas nereālākais, ka caur sienu p.s. tas esmu es skrīnšotā vnk hltv nogļukojās un manu niku nerādija. p.s.s.Traffic>macho Edited August 20, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 aa jaa shito laikam redzeeju tik dzirdeeju ,k a izshuaj awp un bija doblekills, tik nesapratu kur :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Nāāājs, nezinu kur šitādi šarikovi rodās Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 esmu meginajis gigna nekad nav sanacis vienreiz tikai 89 damage bij Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 doublekills šmoublekills. Tad, kad tu tur nošausi 3, tad parunāsim. pie tam, nav nekādas garantijas, ka tas esi tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 MEGA ŠARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 pie tam, nav nekādas garantijas, ka tas esi tu TAS IR DOUBLESUPERMEGAKILLS kur abi ir hedā. Doublekills vien jau ir kaut kas. Ir liecinieki, tāpēc ir pierādījumi, ka tas esmu es. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 mjaaa...zheel ka man taa negadaas...tu speelee ar detailtextures? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 pie tam, nav nekādas garantijas, ka tas esi tu macho man labāk patīk doublekill nekā 3 parasti :> , tākā kad tur uztaisīsi tur doublekill , tad runā ar viņu XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 man labāk patīk doublekill nekā 3 parasti :> , tākā kad tur uztaisīsi tur doublekill , tad runā ar viņu XD XD to, ka tev labāk patīk doublekills nekā 3 fragi varēsi stāstīt saviem klana biedriem, kad nošausi 2us un trešais tevi piebeigs. XD auns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 1ntake bija doma uzreiz nofilmēt, bet nenofilmēju. demo skatijos ar citu cs. macho a lodes ta ieekomonēju(drīkstat pareizi izlabot). p.s. es zinu, ka tu kautko rakstīsi pretī, bet neraksti Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 hehe neslikti! macho tagad ieguvis nopietnu konkurentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Nice ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 macho a lodes ta ieekomonēju(drīkstat pareizi izlabot). p.s. es zinu, ka tu kautko rakstīsi pretī, bet neraksti Gribēji teikt "ieekonomēju" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepikjis Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 a es ar gloku caur sienu 15,76 pedaas noshaavu ar 1 lodi lecienaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 Būtu labi, ja tavu teikumu varētu saprast un vsp gloks caur sienu nešauj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 starpcitu, inferno, pie A planta, kur naak no taas istabas var izlaist vienaa vietaa ar gloku ^^ Par teemu: Skaisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Kruta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AirediuM. Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Nu ,ja tu jau mыsu prф , p.s par to dbkill , tieрam пoti,пoti nereвli Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 jā, un skolotāja labojot manu burtnīcu, noliecās tā, ka manu acu skata leņķis bija perpendikulārs viņas krūtīm. Un es redzēju to, ko laikam man nevajadzēha redzēt, un tas nav nereāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) Man tā bija ar smuko mūzikas skolotāju.. Par lietu,diezgan bieži daudziem ir tā bijis,tāpēc īpaši es nebrīnos.. P.S. tagad brīnos XD P.S.S. 130 POST bez WARN,tfu,tfu,tfu sasniegums Edited August 20, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Naisiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Man ari sanaca vienu nosaut taja vietaaa (vienu) , bet screenshota pogas vieta es uzpiedu Power pogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Nu ko var teikt : NICE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 SHAARAAA ^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts