Traffic Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Lūdzu palīdziet atcerēties dziesmu. Dziesma skanēja topā varbūt pirms kādiem gadiem ~10. Atceros tikai to, ka dziesmas videoklips norisinājās ciematiņā ar privātmājām(kā filmās) un viens džekiņš kkādu vecu gaļu, vai ko iebāza sava vecā sendvičā. par šo nēsmu drošs, vai tā bija vai nē, bet iespējams, ka vēl tur bija boksa rings uz kādas mājas mauriņa vai kur un tur spēlēja tā grupa. Vēl bija "ceļojums" pa elektrības vadiem un rozetēm. neko vairāk neatceros, jo biju sīks. Iespējams, ka gruba bijathe offspring. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmed Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) The offspring. Vārdi bija apmēram . Ka tētis ienīst viņa mamu. P.S viņš tur ielika suņa sūdu Edited July 5, 2007 by kmed Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 ēm - Alien Antfarm - Smooth criminal! maybe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 (edited) izrādās, ka esmu divas dziesmas noturējis par vienu. babaac paldies, nu man ir vēl kāda vecā, foršā dziesma. Nu tātad tajā videoklipā bija tass ko es minēju, tikai izņemot to boksa ringu. p.s. varbūt varat atgādināt vēl kādas foršas vecās dziesmas. Divas man jau ir alien ant farm - smooth criminal un the offspring - pretty fly for a white guy. Edited July 5, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) Limp Bizkit (Rollin')? Linkin Park (Faint, Crawlin)? Benny Benassi (Satisfaction)? Rammstein (Du Hast, Sonne, Amerika)? DJ Alligator (Protect your ears)? Eminem (Without Me, Lose Yourself)? Edited July 5, 2007 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 vecākas Bet galvenais ir to dziesmu dabūt, kur džeks senča sendvičā ieliek suņa sūdus. Tas ceļojums pa rozetēm - tur vnk parādīja, kā ielien rozetē, tad tur bija daudz vadiņi un strāva, viss ko es atceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ja nejaucu, tad The offspring - Original Prankster Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 right one !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Rednex - cotton eye joe Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 pats klausos ļoti vecu mūziku - ABBA, Aerosmith - divas iecīnītākās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 That's it! Thx Šī arī laba, paldies Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Nokačā Queen, viņiem daudz zināmas vecās dziesmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Es nevēlos izklausīties pēc kaut kāda snoba, bet, ja tevis divas nosauktās dziesmas ir vecas, tad jāsaka, ka tu nezini, kas ir vecas dziesmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 Paldies Es nevēlos izklausīties pēc kaut kāda snoba, bet, ja tevis divas nosauktās dziesmas ir vecas, tad jāsaka, ka tu nezini, kas ir vecas dziesmas. Tās ir ~10 gadus vecas. Es arī neprasu neko aizvēsturisku. Queen te varētu būt izņemums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 AAT - slikts piemērs, jo Rammstein - Du Hast 1997. gads, Smooth Criminal 2001. gads, Crawlin arī 2001. Pārējās meklēt negribas, bet robežās no 2000. gada līdz 2003. gadam, manuprāt, būtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) 1. bildē - 80-to pop 2. bildē - 80-to rock (ieteiktu pačekot Slade un Deep Purple, pašam baigi patīk Garry Glitter) 3. bildē - 90-to pop/dance Man mūzika ir baigi izkaisīta uz pc, bet ja k-ko vēl gribi zināt padod ziņu. Un no Offspring viss labi skan, tā ka to droši vari ņemt ciet EDIT: vincister, my bad. Man no viņiem ir tikai 1 dziesma un 90-to mapē man ir dance music no 1 pasākuma , tāpēc iebāzu pie 80-tajiem. Edited July 6, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Tās ir ~10 gadus vecas. Es arī neprasu neko aizvēsturisku. Queen te varētu būt izņemums. Kādi 10 gadi ? Pāris gadus vecas dziesmas. Lai gan starp mums ir vien pāris gadu vecuma starpība, pēc tavām runām man tiešām sāk likties, ka esmu vecs Protams, arī ABBA vai Aerosmith nebūt nav "ļoti vecas" grupas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 Nu piemēram dziesma the offspring - pretty fly dor a white guy ir 9 gadus veca dziesma un 2 gadi tomēr ir starpība. Es vēl sēdēju bērnudārzā "Bitīte", kad tu jau skolā gāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 iesaku no offspring gandrīz visu (nu pirmais albums tev varētu nepatik) Alien ant farm arī labas dziesmas, ne tikai leģendārais smooth criminal P.S. cash, kapēc tev 80to gadu popā ir Ace of Base? šamie tak ir 90to gadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) crazy town + protams deep purple Edited July 6, 2007 by mader Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 1. bildē - 80-to pop 2. bildē - 80-to rock (ieteiktu pačekot Slade un Deep Purple, pašam baigi patīk Garry Glitter) 3. bildē - 90-to pop/dance Man mūzika ir baigi izkaisīta uz pc, bet ja k-ko vēl gribi zināt padod ziņu. Un no Offspring viss labi skan, tā ka to droši vari ņemt ciet EDIT: vincister, my bad. Man no viņiem ir tikai 1 dziesma un 90-to mapē man ir dance music no 1 pasākuma , tāpēc iebāzu pie 80-tajiem. Cash malaciiitis,tieshi tas ko es mekleeju jaunu muziku no taa repertuara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now