schnappi Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 80% ka pie spēlēšu cs visu nakti vai arii ar draugiem laukaa akstiisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 @ jūrkalne piedzeršos užavas alu , pabraukšu ar ūdensmoci utt figņas ar nodzeršanos priekšgalā Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 katru 6dienu estrādē kkas notiek. domāju, ka līgo 100proc kkas būs! Kantoris04 YEAh! kā licenzētam glābējam man tevi ir pienākums brīdināt, ka alkohols samazina, gan reakcijas laiku, gan spēju aprēķināt savus spēkus. tā kā pļuņčājies uzmanīgi + nepakās ūdensmoci. man tas vienreiz pālī izdevās, un tā ir vēlviena apkaunojoša situācija manā dzīvē Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Līgo vakarā biju mājās, bet nu jau halovīnveidīgo Jāņa Kristītāja dzimšanas dienu nesvinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 To, ka katru setdienu tur notiek to es zinu, bet domaju tiesi pa Ligo Pa vasaru es tur esmu katru dienu, jo man tur sencis dzivo Iepsjemas, ka Ligo busu Saulkrastos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 zaljumballe ar oopishiem, daudz alus pa 2ls kaste, peldeshanas daugava - that is lielvarde priecigus ligo visiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) Lineage II arii alu veikalos var iegadaties ? Neesi lohs ? Saulkrastos pie baltās kāpas! YO tur kāpu vairs nebūs! Iespējams arī kaut kur tur parādīšos. Edited June 22, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Es no turienes notinos Man Saulkrastos ir vasarnīca, bet kaimiņi šogad taisās iespaidīgi līgot ar baigo baru radiem & draugiem, so nebūs iespējams gulēt pa nakti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrinjsh Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 hmm ligo vakara protams satusēšu ar saviem draugiem + ka saka, kas ir janji bez alkohola(protams alkohols) + udens pipe+ labs garigais + meitenes, tātad izdosies kā jau katru gadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Tā jau mājās ar senčiem... bet ir doma, "nedaudz iziet pastaigāties ar draugiem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Man Saulkrastos ir vasarnīca, bet kaimiņi šogad taisās iespaidīgi līgot ar baigo baru radiem & draugiem, so nebūs iespējams gulēt pa nakti. Līgo naktī jāguļ nav :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Es jau iepriekš rakstīju, ka šogad negribu svinēt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Moshk Valmieraaa..,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 makiiskalns, grandioza svineeshana ljoti plashaa draugu pulkaa prieciigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joseph Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Cēsīs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Džeks tik smej un iemin grīdā Liigo liiigo Pārvērsdamies invalīdā LIIgo, Baltezera krastā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Fss. Nesvinētāji. un vbyuer puika, kāāāāda starpība kāds reliģisks-šmeliģisks pamatojums ir tiem svētkiem, vai tāpēc ir jālaiž garām iespēja normāli atlaist ar draugiem pie dabas? Nedomāju viss. Just like i do - neticu ne dievam ne citplanētiešiem, bet līgošos 2 dienas ar draugiem, alu, gaļu, papardes ziediem, upi.. un visu kas pienākas and more Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 lol, es arī šoreiz galīgi nesaprotu vbyueri. ordi, tev veselīga attieksme pašam gan pagaidām nav ne jausmas kur būšu, lai gan varianti ir. vismaz zinu, ka visdrīzāk nepiedzeršos. un stulbi, bet vismaz šobrīd uz vasaru kaut kā esmu aliņus atdzēries, ka nemaz vairs negribās. gaļu neēdu, tā kā tas pats par sevi atkrīt. būs jāēd daudz siers. siers FTW! (man vajag tādu smailiju ) patiesībā laba doma. davai uztaisiet kāds smailiju līdzīgi kā +10cm tikai ar tekstu uz plakāta "Jāņi FTW!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Jāņus svinēšu Talsos ar draugiem suksim aliņus! Visiem novelu nosvinet Jāņus godam! Bet ja jāņos busiet majas nekādā gadijumā nespelejiet cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) Paņemšu tā kārtīgi māgā pie daruga laukos, lai svētdien kārtīgi lapītos XD un pirmdien kā svaigs gurķītis atkal uz darbu! XD Edited June 22, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) Pēdējā laikā Līgo svētki, kas tiek svinēti ar 2 dienu novēlošanos, tiek padarīti par kopīgu nodzeršanos un nodrāšanos. Es kā zvērināts ateists nevēlos atbalstīt šādu uz kristietības balstītu latviešu tradīciju izkropļošanu, tas ir principa jautājums. Lai ar draugiem atpūstos pie dabas nav nepieciešams sarkans datums kalendārā. Edited June 22, 2007 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 braukshu uz Berzciemu tur dafiga tauta bus u.t.t nu cik te runa laikam forshi bus Priecigus jums svetkus... p.s. nesaprotu tos kas ligo vakara speles CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ar draugiem suksim aliņus! Visiem novelu nosvinet Jāņus godam! Bet ja jāņos busiet majas nekādā gadijumā nespelejiet cs eu, a es svinēšu mājās. Es Mafiju drīkstu spēlet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 aww rucavaa @ some spot gala alus un siers FTW! nesaprotu tos kas sedes majas kapas cs vai mafiju, kaut ari laba spelet but still... dariet ka es ordii un parejie keksi ar pozitivu atieksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Iespējams ģimenes kokā svinēšu ar draudzeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now