cilveeks Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 pashlaik braukaaju ar senchu honda accord type-s 2006. bet uz vasaras beigaam/skolas saakumu dabuushu mb clk 220 2001 gads Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Man senči uz tad, kad paliks rudens nopirks LAMBORDŽIIINIII . p.s Topik dermo, avtor mudak Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 A, tipa nē ? Visi p0k3moni grib Evo pirkt, jo tā taču ūber tačka, kura pat TF.TF. bija. Man senči uz tad, kad paliks rudens nopirks LAMBORDŽIIINIII . Tēmēts manā virzienā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) p.s Topik dermo, avtor mudak hehe sen nebiju shito dzirdējis 5thGear.wmv Edited June 9, 2007 by WolfBlade Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Dermo ne dermo, no na halavu post palu4itj, po4emu net? :D Aaa pareizi gribu s15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Sarkanu un importa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 manu kadetu sukas nogalinaja, kaut kad nakamnedelj japiepishas apdroshinatajiem, jaizcelj lielais pikjis un japanjem kada vectra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 es esmu izaudzis, bet mashiinu neesmu nopircis un tiem, kas tur staasta par to, ko vinjiem nooirks senchi paskataties uz topika nosaukumu. Tur ir domaats kaadu mashiinu TU nopirksi, nevis tev tavi senchi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Honda civic power of dreams Nāks rudens, sameklēšu un nopirkšu, wii. >_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) pats neizjūtu akūtu vajadzību pēc mašīnas un zinu, ka pirmo mašīnu nepirkšu pats. kad vajadzēs k-kur aizbraukt aizņemšos senča autiņu. drīz pietiekami daudziem draugiem būs mašīnas, so varēšu viņiem uzsēties uz kakla ja nu mistiskā kārtā man uzradīsies mazliet skanošā un vēlme pēc mašīnas, tad ņemšu padsmit gadu vecu siviku vai akordu. pirmajam autiņam tieši laikā. man jautājums wannabe bumersitiem: kur jūs brauksiet ar savu 3. bumeru? uz skolu? uz veikalu aiz stūra pēc piena? katram ģimenē autiņš ir galīgi bezjēdzīgi p.s. reāls sapņu autiņš - Honda Accord Sedan 2004+ EDIT: divi minorotāte: es teicu, ka neizjūtu vajadzību pēc mašīnas. ja nopirktu, tad viņa visdrīzāk stāvētu & pūtu stāvvietā pie mājas. piešķiltu es viņu, lai kādu brīvdienu aizbrauktu pie dabas vai arī uz salsas trenniņu, kurš beidzas ap 23.00 btw jautājums bija tēmēts uz alzitis etc. pusi double EDIT: zwei minOrity: tāpēc, ka BMW nes sev līdzi stereotipus - jauns gurķis pie sava pirmā autiņa (BMW) stūres, kurš viņam nemaz nav vajadzīgs, vienīgi tāpēc, lai varētu mētāt kruto un taisīt avārijas situācijas citiem Edited June 10, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) Tur pat, kur tu ar savu akordu ! edit: skaitlis cash^ - Tad kādā sakarā jājauc iekšā BMW ? edit vienpadsmit: tas ir vnk stulbi cash^. Edited June 10, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) Mustang GT 520 Edited June 10, 2007 by Chester Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 johambiinus pusi no posteetaajiem izoleet vajadzeetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 ja nu mistiskā kārtā man uzradīsies mazliet skanošā un vēlme pēc mašīnas, tad ņemšu padsmit gadu vecu siviku vai akordu. pirmajam autiņam tieši laikā. man jautājums wannabe bumersitiem: kur jūs brauksiet ar savu 3. bumeru? uz skolu? uz veikalu aiz stūra pēc piena? katram ģimenē autiņš ir galīgi bezjēdzīgi p.s. reāls sapņu autiņš - Honda Accord Sedan 2004+ EDIT: divi minorotāte: es teicu, ka neizjūtu vajadzību pēc mašīnas. ja nopirktu, tad viņa visdrīzāk stāvētu & pūtu stāvvietā pie mājas. piešķiltu es viņu, lai kādu brīvdienu aizbrauktu pie dabas vai arī uz salsas trenniņu, kurš beidzas ap 23.00 btw jautājums bija tēmēts uz alzitis etc. pusi double EDIT: zwei minOrity: tāpēc, ka BMW nes sev līdzi stereotipus - jauns gurķis pie sava pirmā autiņa (BMW) stūres, kurš viņam nemaz nav vajadzīgs, vienīgi tāpēc, lai varētu mētāt kruto un taisīt avārijas situācijas citiem Mašina man ljoti noderes varešu braugt kur un kad gribu! Tagat dzvoju riga,bet man daudz radi dzivo Talsos-braugšu uz tiem pašiem Talsiem tuset! uz veici un skolu ar laidiishu Un uz senča autinju es varu neceret Braugšu ar BMW meičās Varetu nosaukt vel paris iemeslus,kapec man ir nepieciešama mašina,bet man jau apnika drukat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Varu derēt, ka viens no tiem nav pamatīgāka latviešu valodas apgūšana Pašam vēl nevajag mašīnu ikdienā, kad vajag paņemu mammas mašīnu. Un tagad muļķīgi spriest, kādu mašīnu pirks pēc laika, jo nevar zināt, kādas būs vajadzības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) O RLY!? ierunājās te mozga n1.. Edited June 10, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 Pašam vēl nevajag mašīnu ikdienā, kad vajag paņemu mammas mašīnu. Un tagad muļķīgi spriest, kādu mašīnu pirks pēc laika, jo nevar zināt, kādas būs vajadzības. Ew nu tas jau ir smieklīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Pec tam talaka nakotnee (gadi 4-5) ir doma njemt kaut kaadu Nissanu 350z vai arii Mazdu RX8. biju braucis ar 350z un arii seedeejis iek6aa kad drifta gaajaa.. nu ma6iina ira super.. taka ieasaku ja buus iespeeja tev to nopirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 bullshit Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 mašina... svešs jēdziens... nav vajadzības vēl, bet nu gan jau ka kaut kādu audaku, bočku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Nu vecais Tad laikam neesi braucis ar viņu bez senča un ieminis bik grīdā. Protams nav nfs mašīna kur ar otro var aizvilkt līdz 120, bet uz priekšu nissaniņs velk tīri smuki, belīf mī. Labākajam draugam ir 97. gada almera un uzgriežot biki vairāk par ekonomiskajiem 2k apgriezieniem velkas uz priekšu smuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Extra oordinary, esi dzirdējis tādu lietu kā motora tilpums būs tev almera ar 1.6 motoru un varēsi griezt kamēr motors nodegs, bet uz priekšu smuki nevilks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Mūsdienu jaunatne - visu viņiem vecāki gādā Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 nu ne visiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Skatos viena dalja jauno miljonaru ir gignaa Nu vismaz toposho Isti tik nesaprotu prieksh kaa Jums lautinji tos autinjus mezonigos vajag. Gribat kadu nobraukt vai pashi sevi novakt vai tipa drugos piedalities (protams nelegalajos ). Apdomajaties prieksh kaa autinsh ir vajadzigs prieksh brauskshanas vai prieks gonkoshanas. Nekas viena dalja te velak sapratis, ka dream car paliks tikai vienigi dream car. Zel, bet fakts. Vajag taa kaa ordijs noperk civicu katru gadu iegulda pa 300ls remonataa un viss notiek, ekonomisks, mazinsh un galigi nav vietas citiem draugiem , kaa vienigi brutem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now