allworth Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 1. aldini kaste ! 2. tie kuriem vajag kaut labaaku !! (tas ir viskijs, tevkila, snabis ) 3. un vel ja buus viss kaartiiba ar muusu kordinaaciju tad SPRAAKSTVIELAS ! mums vajag daudz ragetes Nu, mīļais cilvēk, saņemies! Tik daudz pērļu vienā poustā ilgi nav lasīts, bet kas gan kait tādus palasīt, iesākot darbadienu... Moš piebraukšu paskatīties, kā jums tur klājas, jo datums sakrīt ar manu atvaļinājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Auhahols + SPRAAKSTVIELAS + ragetes = Link to comment Share on other sites More sharing options...
inferno * r4zEr Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 tas viss mums ir vajadziigs Macho tad tu tiksi ? jo es tev lasiju ka tu teici ka tu varbuut netiksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ja ir iespējams, tad var pievienot mani sarakstam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 bencik a kas ar free, slieci utt. ? vini negrib kraasubumbu paspeeleet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 BĻA ES GRIBU AUHAHOLU, bet tajā nedēļā (25.06-1.07) vispār nebūšu mājās FAK FAK FAK, PĀRCELIET PLZPZPLPLPZPLZLPZPLZLPZLPZPLZLPZLPZ Un ja vēl bīfijs sadomās ierasties ar savām 10 kastēm alus??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 nu bļe. kāpēc es nēsmu sarakstā. es taču jau rakstīju ka piedalos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) Macho tad tu tiksi ? jo es tev lasiju ka tu teici ka tu varbuut netiksi Pierakstat mani ar - Auhahols + SPRAAKSTVIELAS + ragetes - Paintbola laukuma raketes saksi saut Edited June 6, 2007 by eM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Macho tad tu tiksi ? jo es tev lasiju ka tu teici ka tu varbuut netiksi nevis varbūt bet 100% netikšu. Tāpat arī netiks Dr. Pain un es pieļauju ka test2 arī ne. Tā ka EDD arī netiek nezinu vai kāds no gigna tur vispār būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 nu blja, tas tak ir konkreeti stulbi, ka taisaas GIGN peintbola tuss, kur no GIGNa neviens netiek es laikam padomaasu kaadu alternatiivu datumu, pakonsuteeshos ar citiem un uztaisiishu jaunu pollu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 un kā jums ar 7. jūliju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Uz nākamo kaut kādu datumu es arī varētu mēģināt piebiedroties, bet šoreiz noliktaja datuma arī netieku kaut gribētu - arbeiten arbeiten! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 daudz reālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 (edited) Nu un ko man tagad darit Justies vainigam, kad esmu uznemies rikot un nepareizu datumu izvelejies Bled 2 nedelas gandriiiz neviens neko nedariija, nevienam neko nevajadzeeja vareejat tak organizeet, besii araa shitas te, laiku var atbriivot vienmeer, ta ka pashi vainigi, kad netiekat. Vsjo Aaa EDD neder tapat 7julijs un man tad ir 3 dienu laivu parbrauciens. Ta ka domajat pashi ko un kaa, tie, kas var un grib 30 junijaa pashaudiities droshi to arii dariisim pirmo iemaksu es veikshu par jums aptuveni kaadi 20 ls, so be cool Edited June 7, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Ja, taisa 7 jūlījā im in! 30 jūnijā es, būšu pie babuškas strādāt atpakaļ esmu ~3 jūlījā... eww..., bet jātaisa točna 7. jūl ... A, kāds būs prikols, kad nebūs PAPAS? > Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 eww..., bet jātaisa točna 7. jūl ... A, kāds būs prikols, kad nebūs PAPAS? > Nu davai tad neko netaisam un gaidam lidz lielajam gign tusam, kad neko jau nebuus jeega taisiit, jo buus vasaras party Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) nu ble jus te ka meitenes un edd visu skaistumu jauc! :/ ok.. isteniba es tieku 15mitaja (ta ir svetdiena, ja),. jo klases tusins bus kodiens piektdiena un sestdiena un no rita svetdien varu ari aizvilkt uz tusinu... Bet nu cmon.. air 30 mitais ir cool datums.. ja ir 30m tad man sanak, ka sakot ar 30 visi weekendi ir ko darit. 16 - pirksu moci lietuva 24- jani 30 - paitnbaals 7 - referendums 14 - klases salidojums 20 -draugam kazas 27 - huj nezinu! Beefs Edited June 7, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 bencik es uz to laivu braucienu visticamaak netikshu, uzlikaat vinju tajaa pashaa datumaa kad imantdienas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 karoch datums mums ir turamies pie taa kas tiek tas tiek kas nee tas nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 nu karoи, tвkв man liekas, nekad neesmu spзlзjis peтubффlu, ta tik man bыs jautri btw, man vienalga, kas ierodas, gribas ieрaut drооm pa pieri protams benвram un free ar : Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 Lol tu labaka uz Imantdienaam brauksi nekaa laivu braucienaa ROFl Link to comment Share on other sites More sharing options...
teDDy^ Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 a kurв vietв ir рamзjais peintbфls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 Te buus adresiiti LPK Link to comment Share on other sites More sharing options...
teDDy^ Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 LPK no Rīgas kkāds autobuss iet? BTW, gribētos vēlreiz pašaut.. ir vēl vietas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 (edited) BTW, gribētos vēlreiz pašaut.. ir vēl vietas? Es shas ielikshu labaku karti Un es domaju, kad vietas ir noteikti, es rezerveeju vietu 20 cilvekiem, bet lidz 20 datumam vajag zinaat preciizu skaitu Karoch tur kur mans sarkans kepaajums tur ir taa vieta, paintereseseshos kaa ar transportu Edited June 8, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now