Orc Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 kamooon vajag taisiit pasaakumus pie sevis un teikt visiem ko lai atved, beigaas saved tik daudz ka sanaak viss pa haljavu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 es tev doshu zinju tikliidz visu noskaidroshu, man vienkaarshi tagad saak draugi dirsties ( tiem kuriem ir mashiinas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Mēs jau savedām kaudzēm visu ko. Pārtika bija vienīgais, kas palika pāri, bet ar tiem alēniem un pārējām dzirām nepārtraukti bija problēmas.. Un daži gudrie, kad tikām līdz veikalam atcerējās, ka maciņu aizmirsuši mājās.. nu es jau labs protams.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 man tāds jautājums- cik ilgi šitais pasākums ilgs? Man jāzina, jo vakarā jātiek atpakaļ uz Rīgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 man liekas ka vareetu buut kaadas 3 h ? bencik kaa tu domaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Kad sākas tīmu veidošana ? 28. datumā dabūju algu, tākā pat ir pavisam, pavisam reāla iespēja tikt. btw, pirmais posts tik updeitots arī ? kuri tad tur īsti būs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Atvainojos par savu ilgo aizkaveshanos, nedaudz aizjaanoju... Es planoju pasakumu uz kadaam 3-5 h ilgak nesanaaks. Ta ka ja mees saaksim 15:30 uz kadiem 20:00 buusim atpakal Rigaa Tie, kas brauks ar mashinaam - es domaju vajadzees satikties pirms tam kaut kur, un kopaa braukt, to izdomasim biki velaak Aaa un par team veidoshanu domashu pedeeja dienaa, jo cilveeku skaits joprojaam nezinaams ... p.s. Skatos daudzi atsaka, to jau arii vareja gaidiit, jamaak dzeki naudu sadaliit un ietaupiit, jo ja pasakumam pieteicaaties, tad zinajat, kad buus vajadzigi lieki 15 ls, tomer es domaju tas neko daudz nemainiis jautri buus tapat tur shaubu nav vnk juus pashi palaidisiet iespeju forshaa barinjaa pashaudiities Edited June 26, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Ja tev būs tāds, tad es nepiedalos Tas jau riktīgs chetrstobru kapātājs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ja Cipruss'am būs tāds, tad man vajag minigun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 eeeem cipruss ja tu chiitosi ar shito tad es pa visu pikji nopirkshu granaatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 (edited) Eu dzeki bez chiitiem !!! Ja juus taa darisiet es tanku panemshu liidzi Edited June 27, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 minigun in action: vēl: emka, ar scope, grenade laucher un citām figņām te vēl daži counter-strike style ieroči becika tanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 es pēc EDDa ieteikuma paņemšu otiņas un nogalināšu tikai tuvcīņā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Tur jau vajag komandaa speleet, zin kaa ielenkt 5 purniem vienu un sakraasot Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 krish GL Tev cerams, ka sanāks! a vispār es gribēju visiem kas piedalīsies pateikt GL HF, un vēl - ka 3h neviens nebūs paguris - peints ar to ir īpašs, ka reāli tur nevar tā nogurt - kamēr vien tev ir bumbiņas, tu gribi iet un skriet un šaut tā kā taupiet bumbiņas (nopietni, ieteikums tiem, kas pirmo reizi brauc) - šaujiet tikai tad, ja konkrēti redzat pretinieku un nav tālāk par ~20m... nu jā, lai veicas un good hunting Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Vieta ir rezerveeta uz 2 h vairaak nedod, jo diena ir sestdiena, respektivi loti daudz gribetaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 uz 2 stundām ar 1000 bumbiņām pietiks? Benčik, man, iespējams, būs līdzi 2 cilvēki. Tas tak nerada problēmas, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 (edited) man pagaajshreiz uz 3h ar apm. 200 pietika un veel paari palika, kaut shaudiijos kaa negudrs. runaajot par braukshanu, pie manis var pieteikties 4 purni, veelams no purvciema, plaviniekiem un tuveejaas apkaartnes. p.s protams, ka bendzam naudinju ar iekaseeshu Edited June 28, 2007 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 man patiesībā nav ar ko braukt. gribēju tieši jautāt, kas grib pavizināt bet es no centra startēju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 netieku. jāstrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 Zheel, kad Rusty nebuus damned Man arii jastradaa, bet sabazareet vienmeer var Krish vari nemt 2 cilvekus droshi, cik saprotu tu ar kerchu startee??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 nebusu - jasance. pidodiet ja varat Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 tas ir riit un dahuja jau nebrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 ble, lololololol. jau rīt. roflol my fucking ass off. Kā tur vispār tikt, ble ? Un ja līs tad spoil me, jo es čista esmu no cukura, un negribu lietū Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 lietus shmietus, veel no vinja neviens nav nomirsi , atcerietiesk kaa 300 : Termopilju kaujaa visi dzheki normaali lietuu staaveeja . Cipruss un vinchister buutu baigi labi ja juus atsuutiitu man mob nummurus lai varu ar jums sazinaaties un savaakt kautkur , man veel ir probleema ar mashiinu bet nu es ar visiem speekiem censhos to labot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now