bencik Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Paintball vieta rezerveta uz 30 juniju plkst. 15:30!!! Taatad vieta un visa parejaa info dabuujama sheit Paintball parks Izcenojums luudzu sheit , atceramies, cenas loti atkariigas kaa kurs shaudaas....Cenas Lidz 20 junijam ir jauzzin preciizs cilveku skaits, lai es varu veikt 1 iemaksu, kas ir 1ls no cilveka Dalibnieki kuri domaa ierasties, ja kaads no saraksta 100 % zin, kad nebuus pm (pagaidaam es rezerveeju 20 cilvekiem vietu, vairaak man liekas nevajag ) 1.Bencik 2.Kerch 3.Orc 4.Dream 5.Fuj1tsu 6.Vincister 7.Cipruss 8.Sparky 9.Krish 10.Minoritijssss 11.Beefijs 12.l33t + soferis. 13.Deadalive 14.Teddy 15.Moby 16.Rusty 17.Klients 18.Minority 19.Rusty 20.Free 21. Robby 22.Sharigan 23.em' Edited June 29, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 būšu, blade arī droši vien būs vienīgi būtu baigi labi, ja būtu, kur rīgā palikt un iekvasīt pēc pasākuma, varbūt kāds var piedāvāt naktsmājas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 nebūšu 98% :F varētu teikt vienīgais datums kas man nederēja (neskaitot 20 jūliju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 :F varētu teikt vienīgais datums kas man nederēja (neskaitot 20 jūliju) Srry random datums, kad dereja vairakumam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Vieta sux - tur nav de_dust2 vai de_aztec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 samurayu un blade varu izmitinaat pie sevis, vareesim arii pakvasiit samuray un blade no kurienes jusu esat ? varbuut gribat kaadu piedziivojumu ar maasshiinas braukshanu no talsiem uz riigu ? bet taalaak sarunaasim visu ieksh pm lai nesaspamotu sho burviigo topiku aaaaa 100% ka buushu un 90 % ka buushu ar mashiinu, jo kaa saciit jaasaka meenesha laikaa daudz graavju var atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ar orcu vienā mašīnā nesēžu, tad labāk mājās palieku Kāds var pateikt uz cik tur apmēram tā summa svārstīties var, ja nešauj visu laiku pa lab pa kreisi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Stulbs datums, netieku 99%. Žēl īstenībā, daudzi purni nav satikti + gribējās iznīcināt jūs peintbolā bet nu ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Kāds var pateikt uz cik tur apmēram tā summa svārstīties var, ja nešauj visu laiku pa lab pa kreisi? nu ar kādiem 15-18ls vajadzētu pietikt bet to piedzīvojumu varētu uztaisīt no talsiem uz rīgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) man 29 tuss...kr4 ja pēc tā varēšu pavilkt kājas vai kautkā atkos veidu kā tur tikt, tad būšu. itkā nekādi lielie šķēršļi nav... o peins kautkad uztaisija topiku par tiem, kam vaig ar štopiem aizvest. kr4, ja ir kas caur cēsīm laiž un neuzmācas džekiem var aizvest mby mani. jo, ja pats ar kautko vilkšos tad 67,456 %, ka apmaldīšos. Edited June 4, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Got no idea guys ! Nāks tuvāk - redzēs. Pagaidām varat mani atstāt sarakstā. Nenāktu par ļaunu savu emo viepli atrādīt pāris cilvēkiem + shariganu nogalināt. ( tas tā btw par Asg ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ak tad tādas tās lietiņas. vecais labais peintbola parks, kurā es katru mašīnas vraku, katru forta spraudziņu, katru krūma stiebriņu zinu... BET! jūs nūbzi forši izošņājat datumu, kas man ~100000000000% neder un ieliek tur peintu, lai es viņus visus nevarētu izownot kā bezpalīdzīgus bēbjus. cik tipiski bencikam&co Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 Nu bleed Edam giimi es looti gribu izshaidiit.... Buutu gatavs datumu pat mainiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 eh nu zjeel ka tadaa datumaa... 30.junijaa netieku, taa cereju tikt111.... 29.jun-1.jul paredzets netgames war3 party... takaa nekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 te jāskatās, uzreiz tā nevar pateikt.. ja dabūšu 2 nedēļu darbu un nestopēšu pa eiropu, tad domāju, ka ieradīšos.. nekad neesmu spēlējis peintbolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 emm ja es domaaju iisto vietu tad zhogs tur ljoti garsh nav, un kam tev vajag celju lai paarbrauktu preteejaa joslaa, ja starp joslaam ir nieciiga zaales striipa ? 0_o btw kaa mees daram ar transportu ? jo diezvai visi brauks ar mashiinaam un diezvai kaads buus sajuusmaa ar sabiedrisko tur kratiities . Varbuut visi var novaakties juglaa un ta ar mashiinaam visus aizved tur ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inferno * r4zEr Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 cik nauda ir jaanem liidzi ? Snabis arii jaanem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Paņem kādus 100 Ls. 20 peintbolam, 80 man. Nu un principā es šņabi arī nesmādēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 nē, tikai viskijs vai tekila man ar bija doma doties uz šito pasākumu, bet tad jau redzēs kā būs ar to datumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
inferno * r4zEr Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 es to4na buusu !!! a worm buus? es vareesu varbuut painbaal tusaa tur vinam vareesu iedot 10 Ls par registreetu nick !! un man buus vismaz (ja es braucu) 50 Ls !! un loti daudz Auhahola !!!! ta kaa visi naak pie mani un prasa kaut ko dzeramu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 ble džekam būs auhahols. Jāmēģina būs tikt ar visiem spēkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Ja tu man iedosi 10ls es tev rispaktu došu Link to comment Share on other sites More sharing options...
inferno * r4zEr Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 man buuus $ naudina !! tad redzees kaa tur viss buus !! bet ar auhaholu taas man buuus kaadas 2 kastes 1. aldini kaste ! 2. tie kuriem vajag kaut labaaku !! (tas ir viskijs, tevkila, snabis ) 3. un vel ja buus viss kaartiiba ar muusu kordinaaciju tad SPRAAKSTVIELAS ! mums vajag daudz ragetes Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 un man buus vismaz (ja es braucu) 50 Ls !! un loti daudz Auhahola !!!! ta kaa visi naak pie mani un prasa kaut ko dzeramu varēsi arī manu autogrāfu dabūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now