greEk Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Kad nezin kur var nopirkt magniju? Ja kads nezin tad tas ir aktiivais metals...baigi labi deg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Ķīmijai jau nav nekādas vainas, vienīgais, ko nesaprotu ir tā organiskā ķīmija. Izlaid pāris stundas un tad mēģini izzīlēt kas tur par ko pārvēršas, un kādas baktērijas tur ko dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Kad nezin kur var nopirkt magniju? Ja kads nezin tad tas ir aktiivais metals...baigi labi deg! te var: http://www.enola.lv/ bet es pieļauju ka tur grūti dabūt, tapēc meklē vien latgalītē Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 boti... beef, a tu zinaaji, ka taada karbona skjiedra nemaz nav, ir ogleklja skjiedra? un mani maac shaubas, vai tu nojaut, kas iisti ir polimeers (tu par to runaa kaa par atsevishkju elementu/vielu). un vispaar kjiimija ir kaut kas unikaali vienkaarshs un forshs - tapat ka fizika. tie divi priekshmeti skolaa labi atsijaa idiotus no cilveekiem ar naakotni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 un vispaar kjiimija ir kaut kas unikaali vienkaarshs un forshs - tapat ka fizika. tie divi priekshmeti skolaa labi atsijaa idiotus no cilveekiem ar naakotni jaa, noteikti! visi, kas nesaprot fiziku un kjiimiju ir daunji, kam nav naakotnes. tad jau varam teikt - ja tu kaadu priekshmetu nesaproti, tad tev nav naakotnes. protams, visus priekshmetus skolas liimenii var iemaaciities un izprast, bet tu aizmirsti par taadu lietu, ka dazhi cilveeki nemaz negrib vinjus saprast, jo vinjiem ir skaidri savi naakotnes (kuras, peec taviem vaardiem, vinjiem nav) plaani, vai arii vinjiem ir skaidrs, kaada nebuus (ar ko nebuus saistiita) vinju naakotne. kaut kaa peec taviem postiem dazhu briidi shkjiet, ka esi uzpuutiigs pidinjsh p.s. piedod Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Pain, pirmkaart, es runaaju par savu pieredzi skolaa, kas nav TAVA pieredze, so I would know better, vai ne? otrkaart, atkal, peec savas pieredzes varu droshi teikt, ka neesmu saticis sakariigu cilveeku, kas buutu apzinaati nemaaciijies kjiimiju un fiziku - ieveero, ka es neteicu: "visi, kam kjiimijaa jebkad bijis zemaak par 8 ir daunji 4 life" pie tam es saku, ka priekshmeti kaa taadi atsijaa cilveekus - meaning, ja kaads nerubii tos abus, tad vinjam klibo logjika; ja kaadam klibo logjika, tad cilveekam tieshaam dziivee buus probleemas. varbuut buutu bijis labaak, ja es uzsveertu to, ka tie ljaudis, kas tos abus rubii ir un buus veiksmiigi, bet man kaut kaa shkjiet, ka pozitiivo cilveeki daudz mazaak njem veeraa. moraale: beerni, maacieties fiziku un kjiimiju un mateni, bet neaizmirstiet arii visu citu. p.s. bet tev taisniiba - es esmu uzputiigs pidinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 otrkaart, atkal, peec savas pieredzes varu droshi teikt, ka neesmu saticis sakariigu cilveeku, kas buutu apzinaati nemaaciijies kjiimiju un fiziku ja tu būtu pielicis "ķīmiju VAI fiziku", tad melotu, jo es ķīmiju nemācījos un kontroldarbos špikoju no foršā Ringolda Fiziku man nācās mācīties, jo IB eksāmens tur bija, citādi arī to nemācītos. Vispār špikot man ķīmijā sanāca diezgan labi. Es pat pēc kontroldarba sapratu par ko ir konkrētā viela Nevaru protams pie reizes pastāstīt veco labo stāstu, kur es pirms stundas biju tieši iečekojis foršo variantu, kad reakcijā kaut kas iet gaisā, parasti tas bija ūdeņradis. Nu tad, bija viens uzdevums, kuru pat Ringo nemācēja uzrakstīt, es savukārt gribēju nodot un iet prom, tāpēc randomā sakrāmēju tās reakcijas sastāvdaļas, koeficientus apmēram pareizus un beigās ar platu smaidu uz sejas palaidu ūdeņradi gaisā. Par to kontriķi es dabūju 9 vai 10, man tā reakcija izrādījās līdz pēdējam sīkumam pareiza. Ar platu muti blenzu uz izdoto kontriķi un biju gluži vienkārši apstulbis Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 boti... beef, a tu zinaaji, ka taada karbona skjiedra nemaz nav, ir ogleklja skjiedra? un mani maac shaubas, vai tu nojaut, kas iisti ir polimeers (tu par to runaa kaa par atsevishkju elementu/vielu). un vispaar kjiimija ir kaut kas unikaali vienkaarshs un forshs - tapat ka fizika. tie divi priekshmeti skolaa labi atsijaa idiotus no cilveekiem ar naakotni carbon = ogleklis un nav jau tik traki ar tiem, kuri diez ko nerubī to fizikķīmiju, ir daudzas gaišas galviņas arī starp viņiem, tikai lielākā problēma viņiem ir, ka viņi ir slinki, un, ja reiz ielaiž ķīmiju, tad ir grūti atkal viņu saraut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Gribētu uzzināt, kurš no jums ir špikojis eksāmenos un vai tas kautkādā veidā atmaksājas. Es labāk neriskēšu, ja uzraus...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Mums pagasgad bija examens (9.klase). Paldies dievam nebija centralizets !!! pff Krievu valoda mums pilnigi paliidzeja skolotaja!! Matematika mums bija atbildes (diemzel tikaj vienam variantam).. Nu bet parejos examenos , ka latviesu valoda un vesture ir parmist 2iem pirkstiem... Ja ir peleka viela tad , viss ir oK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Piekriitu par to slinkoshanu... 1. semestri ta noslinkoju vispar pirmo reizi muza Nu jaa tagad jau labi saku atguud...bet matematiku tomer esmu iekavejis parak daudz un sakot 9. klasi njemshu privat skolotaju jau no septembra Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Literatūra = It īpaši tās jo*anās analīzes.. pats hu*ovākais ir tas, ka eksī būs analīze, kura sastādīs ~1/5 (visa literatūras daļa - 1/3) no literatūras daļas. Tas ir vienk psc.. Sen jau vajadzēja būt atsevišķam literatūras eksāmenam nevis latviešu valoda + literatūra. Pagaidām man īpaši labi nespīd (tjip treniņā dabūju 6/18 punktus). Literatūrā man pilnīgi iespējams, ka būs nesekmīga P.S. Jānis Rainis Galvā spainis, Fricis Bārda Zeķi ārda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 viss atkariigs no pasha, ja labi grib var arii bez skolotaaja iemaaciities iemācīties jau var, bet vai gribēsies mācīties uz priekšmetu, kur skolotājs/a ir cūka, un vienīgais, ko tu gribi izdarīt ir ievilkt viņai/am ar grāmatu. pašam ar ķīmiju nekad nav bijis problēmu skolas līmenī, bet tas man liekas tāpēc, ka es nekad neesmu sasprindzis uz to priekšmetu. šogad tikai 7 būs ķīmijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 un nav jau tik traki ar tiem, kuri diez ko nerubī to fizikķīmiju, ir daudzas gaišas galviņas arī starp viņiem, tikai lielākā problēma viņiem ir, ka viņi ir slinki, un, ja reiz ielaiž ķīmiju, tad ir grūti atkal viņu saraut. šķiet, ka mans variants. ja mācos, tad saprotu visu un problēmu nav, bet es praktiski nemācos ķīmiju. par spīti tam ķīmijā man ir 5. tur laikam pie vainas ir skolotāja, kas velk mūs visu laiku uz augšu. btw, varbūt kāds zin kāds ir dabaszinību eksāmens 9.klasei ? grūts, viegls ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Nu viss grutkajs man skita no exameniem fizika , pilngs murgs mana izpratne Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 iemācīties jau var, bet vai gribēsies mācīties uz priekšmetu, kur skolotājs/a ir cūka, un vienīgais, ko tu gribi izdarīt ir ievilkt viņai/am ar grāmatu. Pilnīgi mans variants ar vācu val. skolotāju. Viņai vācu val. ir likums, kuru ir aizliegts nezināt un neierasties uz stundu ir aiz liegts. Viens klasesbiders gulēja slimnīca, a skolotāja viņam 2 ielika, pat to ka stundā nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Pilnīgi mans variants ar vācu val. skolotāju. Viņai vācu val. ir likums, kuru ir aizliegts nezināt un neierasties uz stundu ir aiz liegts. Viens klasesbiders gulēja slimnīca, a skolotāja viņam 2 ielika, pat to ka stundā nav. Haha, mums ir bišķi tieši pretēji Vācu valodas učene vispār ir unikums, pret viņu NEVIENAM klasē nav NEKĀDA respekta. Parasti mēs viņas stundās ierodamies ar 10-15 minūšu nokavēšanos (ēšanas starpbrīdis par īsu, jo mēs jau nedrīkstam līst rindās, kā viņa to dara). Stundās visa darbošanās izpaužās uzdevumu "pildīšanā" viņas sakopētās lapās Viņa gan dažreiz nonāk pretrunās ar sevi - tad, kad es viņai "traucēju" stundu, viņa saka, lai es kaut vai neko nedaru, bet esmu kluss, savukārt, kad es neko nedaru, tad viņa man liek nodot lapu ar izpildītiem uzdevumiem Nu, kad es nododu, tad es nododu kāda cita lapu, kura ir izpildīta Anyway, dura. Ierastākās izklaides stundā - skaļa ierēkšana ar klasesbiedriem par kaut ko un pilnīga mīkstā uzlikšana viņai, dažreiz spēlējam pokeri (tā kuce mani par to reiz aizsūtīja pie dirkāna, pēc kā man viņai gribās sirsnīgi iespert katru reizi, kad es viņu satieku). Aptuveno situāciju klasē raksturo 1 situācija: Agris (arī čalīts kurš viņu totāli ienīst un apdirš) (turot rokās lielu skrūvi): Eu, Anton, negribi ar skrūvi pa galvu? Učene: Agri, nomierinies! Agris: Tu arī gribi? Katrā ziņā - ir jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Nu jaa , lasot flashbacka komentu , tad uzreiz naak prataa musu fizikas u4uks (Galigs daunis). Vins tipa bija kautkadas universitates pasniedzejs un tipa vinu atlaida un parcela uz musu skolu , jo iepriekseja u4ene garigi nelidzsvarota bija un vinu pasotija nah** . Stundas vins pasniegt nejeedz , katru stundu stasta , tad kautko no 12 klases vielas , tad atkal 8 klases vielu Mums klasee viens genjis ieliek fizikaa sev 8 vai 9 un tas mudaks neko ari neierauga , zurnalu aizpilda ar zilo pildspalvu! Uz skolu ziema brauca ar riteni , prikoli vina 6kolnniks Karo4i daunis , kontroldarbu laikaa vins seez un redz ka cits iet pie otra un visu noraxta , a tas 4uk4a sez olas kasidams!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Ok, tad pastāstīšu arī par vienu skolotāju ( mūzikas ). Nu tagad viņa ir normālāka, bet senāk bij vnk pizdets. Gandrīz katru stundu viņa mums stāstīja par pasaules galu. Pēc viņas stāstītā varēja noprast tā - Mēs noslīksim, tad sadegsim un tad vēlreiz noslīksim. Un vēlviena versija - zeme apgriezīsies otrādāk un viss ūdens mums uzkritīs uz galvas. Un vēl bij prikols ( kas nebij manā stundā, bet draugs stāstīja ), ka viņa stundā ēda banānus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 Varat vert ciet!! Tagad zinu, ka visu iegust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts