bencik Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Karoche izskatas, kad es vnk nosaukshu datumu, sazvanishu to vietu un tad redzees, kas tiks tiks, kas netiks netiks Kas loti gribees tikt tas atbrauks... Pashlaik tuseejos pa darbu uz riita pusi vairaak doshu zinju par datumu, + veel uzvanishu uz to peintbola klubu Arlabunakti tiem, kas taisaas iet guleet Edited May 23, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Taaatad 30 juunijs? es ar netieku 30 visticamāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) Nu pizdjec ar jums padsani... :/// nekad visi netiks! Karoce - nobalsojiet tiksanas topika. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=16821 Beefs Edited May 24, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) macho tu laikam neesi pamanijis bet 90% no wos tevi ienist un tur ir ap kadiem 2000+ no rigas un kaa jav visi zin painball tusins tas buus javtri... protams ja tu nenomiiizisi kaa kucesdels Edited May 24, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 macho tu laikam neesi pamanijis bet 90% no wos tevi ienist un tur ir ap kadiem 2000+ no rigas un kaa jav visi zin painball tusins tas buus javtri... protams ja tu nenomiiizisi kaa kucesdels oo jaa! sas uz strelku 2000 purni atnaks1 uooo jjaa! ka man patik kauties!! o ja jaojo oo jaa! Es laikam bushu wowsowos pusee! eu hollow - tu ari busi ja! Kura puse tu buusi! Nu jajaj1 mahcahs! macho jau ir parmizis jegu! haha! ka mes vinju spardisism!!! JAJAJ HOHOHOO! Davai!! velkat savas dirsas pizdi dabutu ojjojoa! !@@!!!!! wos pizdi dos macho! jaa hloow spardisim vinju ok!!!?!!? Un EDU ARIO!! HAHAHAH!!!! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Kas ir wos? hollow, tu visus 2000 sauksi, lai sistu vienu macho? Tādā gadījumā tu viņu ļoti augstu vērtē - jauki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) nav slikta doma hollow , kaa nekaa macho mani apsaukaa pa sandali vai zandali ( tiesa tas bija sen, bet joprojaam esmu dusmiigs), un peec shii pazemojoshaa apava gabala vaarda piedeeveeshanas man, vinjsh nemiteejaas , vinjsh mani nosauca par suudu, bet aatri vien saprata ka joki ar mani mazi, taapeec aatri laboja savu kljuudu un teica " blje tomeer tu esi labs suuds". bet es tavaa vietaa nesacereetos jo apskaties cik ir regoti niki gign forumaa un vairaak kaa puse man liekas domaa ka tu esi ljoti stulbs, taapeec buus labs mahachshhh Edited May 24, 2007 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 macho tu laikam neesi pamanijis bet 90% no wos tevi ienist un tur ir ap kadiem 2000+ no rigas un kaa jav visi zin painball tusins tas buus javtri... protams ja tu nenomiiizisi kaa kucesdels vo jautrītis atradies, 15 gados jau ar tik garu krānu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ROFL. katru reizi kad hollows kautko uzdrukaa, tiiri apdirsties var un paskaidrojiet kaads man, kas pie velna ir wos?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Es ņemu vienu tūkstoti uz sevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ROFL. katru reizi kad hollows kautko uzdrukaa, tiiri apdirsties var un paskaidrojiet kaads man, kas pie velna ir wos?? mby http://cs.wos.lv/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 macho tu laikam neesi pamanijis bet 90% no wos tevi ienist un tur ir ap kadiem 2000+ no rigas un kaa jav visi zin painball tusins tas buus javtri... protams ja tu nenomiiizisi kaa kucesdels wtf is wos? wall of shit? katrā ziņā uz peintbola laukuma priekš 2000+ cilvēkiem nav vietas un manuprāt šis ir gign komūnas pasākums nevis kaut kāds wos par ko pirmo reizi dzirdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 http://cs.wos.lv/ izskatās. omfg, izskatās pēc ideāla servera. var tikai par nieka 3.80Ls nopirkt sev , es citēju - "MONSTER REAL ADMIN" !!!!! EDD un macho mainiet vārdus un fiksi pazūdiet no valsts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 var tikai par nieka 3.80Ls nopirkt sev , es citēju - "MONSTER REAL ADMIN" !!!!! būs jāizmēģina lol http://cs.wos.lv/index.php?q=forum&show_to...000850510900100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 būs jāizmēģina lol http://cs.wos.lv/index.php?q=forum&show_to...000850510900100 koments vnk spārda Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 koments vnk spārda tie ir tie viņa 2000+ palīgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 macho tu laikam neesi pamanijis bet 90% no wos tevi ienist un tur ir ap kadiem 2000+ no rigas un kaa jav visi zin painball tusins tas buus javtri... protams ja tu nenomiiizisi kaa kucesdels 1) kas ir wos? 2) neuztraucies nenomīzīšu. Labāks ir jautājums cik no tiem 2000 nomīzīs Ja tu man apsoli visus 2000 es aizbraukšu speciāli izskaitīšu ok, apskatījos kas ir wos. Visiem wosiešiem varu pateikt, ka wos sūkā. Es īstenībā ceru pārsniegt skaitli 2000. Šis links jau vien norāda ka mani brauks sist dusmīgi aurojošu vējabrāļu brigāde, 15 treileri ar neapmierinātiem bokseriem, kādi 5 džipi ar nobesītiem apsargiem + vēl pāris autobusi ar parastiem izsitējiem ar trubām, laužņiem, cirvjiem un ķēdēm ar galveno barvedi DUNDUKS priekšgalā, kas no iespējas ar vēl vismaz 1999 cilvēkiem atbraukt mani un sist ir tik uzbudinājies, ka no liela priecīgā satraukuma uzrakstījis "es grinbu". Mani arī biedē tā topika aizsācējs. Tādi teicieni kā "loxa admini" un "vins buus" (lai gan runa iet par mani un EDD) jau vien liecina par to, ka šis čalis īpašu uzmanību mācībām skolā, tai skaitā pareizrakstībai nav veltījis, toties regulāri apmeklējis svaru zāli. Varu tikai cerēt, ka pirms es saņemšu liktenīgo triecienu pa galvu ar izliektu metāla stieni, es redzēšu, kā šis muskuļu kalns to manā acu priekšā izloka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Aij ble traki ar jums, tad tas nevar tad tas nevar... Beefij es domaju, tas datums kuru visvairaak nems un sabalsos tad arii to datumu organizeejam. Ja man tas datums neder, tad pasakumu kaut kaa buutu nelogiski taisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 kapēc man ir aizdoma ka tajā cs.wos.lv nemaz 2000 cilvēku nav becik, tad ņem nākamo vairāk sabalsoto kurš der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ... cilvēks hollow ... drīkst papildināt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 bled to linku manā postā ko ieliku no tā foruma ir izņēmuši (kas protams liecina par to ka cilvēki no wos vienkārši nomīza (kā kucesdeli)) tātad. tur bija apmēram šitāds teksts chalis ar niku guest saka "eu piesakas kursh grib braukt sist macho un EDD (divi lielaakie loxa admini). kas grib saka ES!! un es pastastisu taalaak infu par to kur vins buus" chalis ar kaut kaadu mistisku niku saka "eu naaciet uz serveri 89.131.123.231 (adrese mainiita) chalis ar niku DUNDUKS saka "es grinbu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 chalis ar niku guest saka "eu piesakas kursh grib braukt sist macho un EDD (divi lielaakie loxa admini). kas grib saka ES!! un es pastastisu taalaak infu par to kur vins buus" chalis ar kaut kaadu mistisku niku saka "eu naaciet uz serveri 89.131.123.231 (adrese mainiita) chalis ar niku DUNDUKS saka "es grinbu" es arī grinbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 psc macho kaa tu mani sasmiidinaji pasaki atklati kur dzivo? ja zini tu ar saviem baniem esi nobanojis zoliku, imantu, zasi utt... kadoma cik cubari par to tev grib pa purnu sadot aizej lidz zolika russ skolai pilns ar urlam 90% wos ppl ja uzinas kad tu esi mcho tu uzreiz zarka guli :D + es vinus visus pazistu tu jobanais pidar deel tevis neviens normals ppl pat no morala paspeeelet nevar jo tadi **** kaa tu atrodas un nobano neparko un tad vel dirs virsu ... tu vispar zini kaa dizve tevi visi ienist ko? tu laikam 4ista neapjedz to ne? nee nu 4o debilaku 4ubaru redzejis neesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 GADA TEKSTS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 O bleee labs, shitas ir dienas teksts Shitas ir dienas, nee menesha teksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts