GooD`MeN Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Nju vo nedelju pa VACIJU ir notuseets un atpuuties,esmu gana!Jasakarto soma,un jalaizh vakaraa uz lidostu!Un riitaa jau jastradaaa,bzzzzzz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 aah riits ara smuks 4 cm sniega un - gradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 warn laiks beidzās, nu var atkal riebekļot un iekrāt nākošos bonusus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Tik patiikama sajuuta atgriezties LAtviijaa Vel jo forshaaka ka 5diena-2dienai briiivas Juuhuuu!Apsveicu ar Lielo 5dienu visus ah jaa 7dien ka tik nav pulkstenis 1h uz priekshu jagriezh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Vel jo forshaaka ka 5diena-2dienai briiivas Juuhuuu!Apsveicu ar Lielo 5dienu visus ah jaa 7dien ka tik nav pulkstenis 1h uz priekshu jagriezh? Tev tapat Un visiem parejiem ari!!1!!1!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Tiko saliku rubiku kubiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juutos kruts un eju guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 jāizdara divas lietas : Jāatdzīvina šis topiks. http://esports.lv/basketbols/nba/galerijas...89?picture=14#p un japarāda pamela vakardien. Palasiet komentārus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Ehh vakar riktiigi pashurejaam pa naksnigajaam staavvietaam Kaa saciit jasakaa izbaudijaam pedejos ziemas priekus, esmu tagad gatavs pavasarim Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Taatad, shii diena ieies veesturee ar to, ka mani pirmo reizi piekjeera alkohola reibumaa. [ ] Protams, vecaaki neko iipashu neteica, bet taas sajuutas. zaebal, bij labs Par vakaru iipashi neko nestaastiishu tik pateikshu ka izdeeru pietiekami lai 13agdiis puisis butuu pipelee, taa ka knapi vinju atvelk majas 22:00 Tagad esmu paguleejis, vecaaki kkur aizgaaja.. Nesapratu, kaa mani piekjeera mutere, teetis nebija majas [ tuseejas ar draugiem ] laikam taapeec ka skalji runaaju un grozijos Es sho dienu pavadiju diezgan labi.. Kaadu laiku centiishos no taa visa attureeties, lai neievelk vel dzilja, kjip liidz mentiem utt! Tagad tik visu laiku pie sevis saku, ka pateicos senchiem, ka neuzlika nekaadus sodus. Vismaz viens, 17gadiigs chalis mani izvilka no turpmakas dzershanas. Tikko pazvaniju vinjam, pateicos par visu, bet klasesbiedrenem, kas mani taja visa ievilka, ilgi ar vinjam nerunaashu.. Bet paralelklases meitenes bija diezgan miiljas pret maniim un neljjava lai mani atstaaj uz zemes guljam un blaustamies, kaajas knapi tik tureejos.. PAr to vinjam chist pateikshos ;]] Tagad jaapskataas kam esmu zvanijis, un tad laikam jaaiet turpinaat guleet. ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 kārtējais vakars darbā, protams darīt nav ko, izlasiju, ka samsungam būs kaas līdzīgs kā iphone, BET ar 2 negapikseļu kameru, it kā, lai modelis nebūtu atronomiskās summās, interesanti cik tad viņam būs cena!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) Dzii, domā šito? Samsung F700 http://www.gsmarena.com/samsung_f700-1849.php Edited March 27, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Dzii, domā šito? Samsung F700 laikam tas nebūs tas, es par šito runāju -> http://www.tvnet.lv/zinas/tehnologijas/pop...e.php?id=539710 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 atkal, kā vecajos laikos pieliku ģīmi v-rīgā tagad jāuzēd hamburgers (kuri, man ir pilnas kabatas, pēc mcdonalda apmeklējuma) un līdz vakaram apsolos vairs nedzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 (edited) aa, vispaaar, 13 gadiigos uz peintbolu vareetu pakjer liidzi? Vismaz mani? Esmu mozgots chalis!! Tikko teetis atveda majas. Gaaju jau ar draugiem/ draudzenem uz basiisha laukumu.. labi ka taa, es tur vnk negribu raadiitites, tad atkal buutu paali, jebal, es negribu lai mani ved menti uz iecirkni, pohuj ka teetis straada policijaa... Es vnk taa paarbijos ka izdzirdeju ka menit brauc. Nekas, nepiekeeera ka esmu ar apreebushu galvu... Labi ka mamma ar maasu gulj otra istaba, nepiekers varbuut.. Laikam saaakas tusinji ar meitenem utt.. Ko juus ieteiktu, labak logu tureet valja, lai naak svaigs gais un nejuut alkahola smaku ? Piedodied ka raxtu nesakariigi, bet neblatojiet, pohuj ka varbut palielos... ;[[ Esat cilveeki, nesaakat dirst uz maniim, es tik izkratu sirdi.. ;]] Ja buchers vel dziivo salaspili, sapratiis kas ir silava un kur taa atrodas!! Cipruss, es vecaakiem pateicu, ka es saprotu savu kluudu, un cerams tas neatkaartosies, bet redz, shodien tas atkal notiek, bet labi ka nekas traks! pff, bet esat cilveeeki nedirshat man virsu, jo ko es jums varu izdariit es tak esmu viena vieniiga 0 Edited March 29, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Tu esi smieklīgs Tāds mazs un naivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 jā, atver logu tikai ceru, ka nenosalsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Pzdc es jau kopsh 4dienas kozhu Skjiet esmu uz korkja uzkaapis Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Ir OK. Tomeer nekaadi suudi nesanaaca. Kad ienaacu majas, es atcereejos likumu- ja dzer, tad dzer ara, tikai neej siltuma [ majas vai kur citur ] Uzreiz iedos taa galvaa. Izveedinaaju istabu, tagad ir k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 quelyd, interesanti palasīt ko tu raksti, jo pats atceros kā man bija tavā vecumā. Nu labi, dzert sāku, kad man bija 14. Īstenībā toreiz bija interesantāk nekā tagad - bija jālien kaut kur krūmos tikai lai uzpīpētu, dažkārt manāmi iereibušam jābēg no ļaunajiem policistiem + jāuzmanās, lai atnākot mājās senči nepieķer, ka esmu dzēris. Ahh, bija laiki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 lol, kāds vēl likums. tieši, ja dzer, tad dzer iekšā (ziemā, vasarā būtībā vienalga). Es labāk norm kodēju pie kāda mājās nekā salstu ārā ar pudeli rokās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 viņam ir 13, draugi domāju arī ap to vecumu, pie kura tad viņi kodīs, variants ir tikai ārā queldy saki mammai, ka tev ir problēma starpcitu karsta duša palīdz izdzīt pāli, nu vismaz man Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Vakar jau bija tik silts, taapeec vareeja kost ara.. Tagad saaksies skola, atkal buus jamacas, nesanaks laika alkoholismam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 hahahaha shitaadus prikolus atceros Agraak pa ziemu ieej noperc 0,7l un araa pie -10 salsti un klabini zobus un ceri kaut atraak izdzertu,bet iekshaa kaa neiet taa neiet,bet araa liet ariii nevareeja Un kad iegaja siltumaaa vo tad sjo bilzh vnm pazuda Tagad jau tie laiki ir garam,bet tomer piedzivojumi ir lasiiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) GooD`MeN, oi kā zinu to sajūtu Apetītes veicināšanai, vēl šodien neesmu izmazgājis tos vēmekļus (savējos, laikam. neatceros.) no džempera, kas tur palikuši no pagājušās piektdienas kodiena. Edited March 30, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now