bencik Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Es arii paaris zulimus esmu noraavis no taa peinbola, tie gan atrodaas vairaak pie niereem Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Ble ka man besij tas ka es nevienu lodi nedabuju nekur tikai es kadiem 6 trapiju gandriz visiem galva Prikols trapiju vienam pa to stiklinu sis nokrit un sak rekt Labi bet tas ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 (edited) Ehh dabuuju savu jauno suni !!! Blin vins 2 meneshos ir vnk milzeni tas ir pizdec, kaads vins buus kad izaugs, visiem riikles raus Nu sheku reku neliela bildiite Aaa starp citu bernes ganu suns Tjipa baigi elitie kalnu sunji Edited September 30, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Aizdosi man uz laukiem? Man tieši elītās aitas būs jāpagana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 tiko no skolas 8 stundas bija brrr... nogurt gan var Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Tobish, tada lielas ar sarkanaam aciim ? Manejais taadas kaa semachkas gana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 bencik, buus labs sargs, jau tagad ir taads nopietns skatiens(visu jau nocheko, kur kaads var ieliist utt.) Tikai taa buuda neies liidzi sunim kad vinjs ies pastaigaaties ? Laikam kaut kas te bija jaauzraksta (blogs) Mani nepamet doma ko vareetu apeest? It kaa jau nesen paaeedu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 tiko/nesen pamodos .. bet laikam neizguleejos laikam jaaiet veel pachucheet ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Vakar noskatijos taxus 3,4 dalu Tagad skatisos 1 dalu un rit 2 Divaini vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 aju no dushas laukaa, un briinos kapeec CS`A Banu atrāvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Tagad skatisos 1 dalu un rit 2 Divaini vai ne? Ne tikai dīvaini, arī mazliet stulbi. Iepriekšējās 2 nedēļas sanāca tā, ka otrdienās mums nenotika 2 sporti pēc kārtas. Tad nu es ar diviem klasesbiedriem gājām pie manis skatīties jaunās Prison Break sērijas. Viens no viņiem bija redzējis visu 1.sezonu, bet no otrās ne sēriju. Tagad sanāk, ka viņš skatās 2.sezonu un paralēli vēl trešo. Forši ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Iepriekšējās 2 nedēļas sanāca tā, ka otrdienās mums nenotika 2 sporti pēc kārtas. Tad nu es ar diviem klasesbiedriem gājām pie manis skatīties jaunās Prison Break sērijas. Viens no viņiem bija redzējis visu 1.sezonu, bet no otrās ne sēriju. Tagad sanāk, ka viņš skatās 2.sezonu un paralēli vēl trešo. Forši ne ? Ne tikai forši, arī mazliet stulbi. Rīt jāiet iestāties autoskolā, brumm brumm braukšu ar mašīnu Tikai ar naudu problēmas, bet gan jau kaut kā. Anyway, šodien nodevu visus literatūras un latviešu valodas parādus. Jūtos samērā atvieglināts. Rīt debīlas stundas un kontroldarbs ģeometrijā. Nice, man patīk, ka učenītei galvenais ir paskaidrojumi, kaut gan viss tāpat ir loģiski saprotams un mani toč neinteresē mācīties kaut kādas smirdīgas teorēmas no galvas. STULBI NE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 (edited) Rīt jāiet iestāties autoskolā, brumm brumm braukšu ar mašīnu Tikai ar naudu problēmas, bet gan jau kaut kā. Anyway, šodien nodevu visus literatūras un latviešu valodas parādus. Jūtos samērā atvieglināts. Rīt debīlas stundas un kontroldarbs ģeometrijā. Nice, man patīk, ka učenītei galvenais ir paskaidrojumi, kaut gan viss tāpat ir loģiski saprotams un mani toč neinteresē mācīties kaut kādas smirdīgas teorēmas no galvas. STULBI NE? Nevis stulbi bet reaali stulbi Un tiesiibas tapat nedabuusi Pats labakaais, kad vakar sanaca at;uust priekshistabaa kopaa ar suni Pats labakais, kad vins piedirsa 3 vietaas kameer es guleeju Stulbi ne? Edited October 2, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Un tiesiibas tapat nedabuusi Pats labakaais, kad vakar sanaca at;uust priekshistabaa kopaa ar suni Pats labakais, kad vins piedirsa 3 vietaas kameer es guleeju Stulbi ne? Pat loti stulbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 beidzot peec 3 nedeelu laika dabuuju pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Ehh atkal nakts riits ir klaat Dariit nav ko visi gulj dammint jaiet paeest varbuut veel kaads cs ir dziivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Visi neguļ Bet skiet, ka jāiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Dabuuju pieziimi dienenee muttere noraaja smagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Forsu piezimi skola dabuju "Arturs stundas laika spelejas ar smilgu" Es vinai saku, "Debilaku biezimi nevareji ierakstit XD nu ja tas ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Man gan piezīme izskatijās šādi: "Traucē stundu" Par šodienu-vispār totāls murgs,astoņas stundas bija.Tas ir vnk murgs,tā izbesija mācīties. Tagad jāiet iemācīties ģeogrāfijā par siltuma joslām. Jūtos noguris,vēlāk treniņš futbolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd0m Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Man iet diezgan labi tikko atnaacu no trennina kuraa ari man labi gaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Neraksta man piezīmes jau cik gadus :/ Žēl. Anyways, Benār, kādēļ, lai tiesības nedabūtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Tiko noskatijos filmu baigi smiekliga XD vel bascit pasedesu un uz gultu XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Šodien vakarā tā kā apslimis sajutos (baigi sāpēja galva + nelielas iesnas & klepus), bet tad iedzēru Coldrex un esmu atpakaļ uz strīpas. Iespējams tas tāpēc, ka šodien lietū nogaidīju kādas 20 min (nežēlīgs korķis bija uz Akmens tilta) smirdīgo troļļuku, lai aizbrauktu pie drauga iečekot viņa lieldatoru. Beidzās ar to, ka izbesījos un aizbraucu mājās. Šodien rakstīju kontriķi ģeometrijā ( ) un izrādas, ka izmantoju 1 nepareizu formulu un tāpēc viss darbs būs pa pieskari Ai, skola vispār smird! Esmu iekavējis un tagad vajadzēs saraut. Pa dzīvi iet visādi, ir bijuši arī labāki laiki.. Vakar pārņēma ļoti spēcīga vēlme aizbraukt k-kur tālu prom uz mēnesi - prom no foršās Latvijas ar foršo valdību, foršajiem iedzīvotājiem, kā arī savām un citu problēmām (kuras pēdējā laikā ir savairojušās kā sēnes pēc lietus). Krč cīnos Arlabunakti! P.S. Atkal sāku klausīties oldskool roku - Slade, Deep Purple, Garry Glitter, Scorpions, Beach Boys. Rīt tb šodien būs jāsakčā daudz viņu albumi un jāklausās Whoa, black betty (bam-BA-lam) Whoa, black betty (bam-BA-lam) She's from birmingham (bam-BA-lam) Way down in alabam' (bam-BA-lam) Well' shes shakin' that thing (bam-BA-lam) Boy she makes me sing (bam-BA-lam) Whoa, black betty (bam-BA-lam) Whoa, black betty BAM-BA-LAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Anyways, Benār, kādēļ, lai tiesības nedabūtu? Nu prikols blin, kaa lai zinu kapeec lai tu nedabuutu, tas bija man minejums jo pats pagaidaam mokos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now