Pusdzīvais Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 bonīts i normāls. debīlāku nepadara, bet vienīgais, ka bonīts zog seju Bet ja seja jau tā nav? es vispar cenšos nelietot alkoholu. mamma vel neļauj. a mazajām patīk, ka lieto alkoholu? moš a jāsāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Man garšo alus! Ieteikt draugiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 ja jau tāpat nav seja ta jau mierīg viņu var triekt mazajām patīk tad ja viņas ar piedzirda un kuram ta negaršo alus? laba manta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 MAzaaas var nokoljiit,tikai piedzirdot vinjas Cash ir experts shajaa jautajumaa Pifchiks pifchiks tek lejaa un gaidu kad CHILLI PICA atvediiis manus 2vus pasuutiitos kebabus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) Un tā mēs vakar divatā iedzērām. Nav nekas pārspīlēts. Edited June 15, 2011 by Mo4itajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 MAzaaas var nokoljiit,tikai piedzirdot vinjas Cash ir experts shajaa jautajumaa Pifchiks pifchiks tek lejaa un gaidu kad CHILLI PICA atvediiis manus 2vus pasuutiitos kebabus pilnīgas muļķības ka tikai piedzirdot nokoļīt var arī uzsaucot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 pilnīgas muļķības ka tikai piedzirdot nokoļīt var arī uzsaucot uzsaucot ir domāts kliedzot pa visu telpu txt: eu mazā, nevēlies palēkāt pa desu? ato es nezinu, ko nozīmē uzsaukt. Mo4itajs: tas ir daudz vai maz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 uzsaucot ir domāts kliedzot pa visu telpu txt: eu mazā, nevēlies palēkāt pa desu? ato es nezinu, ko nozīmē uzsaukt. Mo4itajs: tas ir daudz vai maz? Priekš manis tas ir vidēji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Mo4itajs: tas ir daudz vai maz? Katram pa četriem aliņiem + limonāde ir nopietns pasākums pilnīgas muļķības ka tikai piedzirdot nokoļīt var arī uzsaucot Un ļaujot pašai piedzerties. Nāk prātā Monta, mmmm... P.S. Uzmet PM kāds HTC Desire īpašnieks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 uzsaucot ir domāts kliedzot pa visu telpu txt: eu mazā, nevēlies palēkāt pa desu? ato es nezinu, ko nozīmē uzsaukt. Mo4itajs: tas ir daudz vai maz? parasti ir tā ka piemēram bārā meitenēm nav ko dzert un viņas sēž pie galdiņa un gaida kad uzsauks kādu aliņu. ja uzsauksi tad dabūsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 parasti ir tā ka piemēram bārā meitenēm nav ko dzert un viņas sēž pie galdiņa un gaida kad uzsauks kādu aliņu. ja uzsauksi tad dabūsi a ko es dabūšu? tukšu maku? Tu ar tā dari? kurā bārā sēdi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 a ko es dabūšu? tukšu maku? Tu ar tā dari? kurā bārā sēdi? dabūsi veceni.+tukšu maku es talsos, alus dārzā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Fuj, kas pa rupju vārdu: vecene. a man maks jau tā tukšs. mamma ar naudu nedod ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Es gan tādām slaucējām eju ar līkumu No OFFENCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) a ko es dabūšu? tukšu maku? Tu ar tā dari? kurā bārā sēdi? Blee izlasiju nokritu no kreesla Koments vnk pa rubli Skatos shim topikam jauna elpa Aij es savus 2vus kebabus noķeskāju kartējais alutēns pieveikts,jaiet TV pačolīt P.s. Wazik kapec pedejaas dienaas neesi piekapis? Edited June 15, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Goodij, es pēdējo nedēļu neesmu nemaz Liepājā bijis Nezinu arī kad būšu, ja jau kaut kur klīdīšu garām, tad jau pieskriešu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Katram pa četriem aliņiem + limonāde ir nopietns pasākums Un ļaujot pašai piedzerties. Nāk prātā Monta, mmmm... P.S. Uzmet PM kāds HTC Desire īpašnieks. Kur tika minēts, ka tas ir bijis kautkas nopietns? Citam ar šādu ir pilnīgi labi, tu protams droši vari dzerties nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Kur tika minēts, ka tas ir bijis kautkas nopietns? Un tā mēs vakar divatā iedzērām. Nav nekas pārspīlēts. Nodzerties nesanāk, jo pēdējā laikā vairāk kā divi, trīs ali neiet iekšā. Arī pīpējot rauj uz augšu. Pilnīgs pizdohens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Pēc bonaparta nākošajā dienā kola garšo pēc boņa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 daaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Pēc bonaparta nākošajā dienā kola garšo pēc boņa! Tāpēc vajag dzert alēnus, jo tā visa lētā šmiga ir nelaba. Bonaparts manuprāt ir pēdējais, ko varētu pirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Alus, kurš pirkts veikalā, lielākajā daļā gadījumu ir tāds pats lētās šmigas variants kā viss pārējais. Nē, es nesaku, ka es nepērku un nedzeru, un kā vēl, es vienkārši apzinos, ka tā ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) Alus, kurš pirkts veikalā, lielākajā daļā gadījumu ir tāds pats lētās šmigas variants kā viss pārējais. Nē, es nesaku, ka es nepērku un nedzeru, un kā vēl, es vienkārši apzinos, ka tā ir. Cena dod garšu, jo dārgāks jo labāks. Bet ja nopietni, tad nav ne vainas tiem veikalu aliem. Iespējams pat ja arī sanāktu dzert ko īsti labu, tad tas vārbūt liktos nelabāks, nekā mūsu veikalu pūlverūdeņi! Edited June 15, 2011 by Mo4itajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Normāls feils šodien sanāca. Noīrēju citu dzīvokli, pirms lielās ievākšanās aizgāju ar čomu pasēdēt, atzīmēt, padzerties. Izejam uzpīpēt uz lodžijas, lai nesmirdētu dzīvoklis, veru ciet durvis. Ar pirmo reizi atnāk vaļā, ar otro piecērtu un viss čotka. Papīpējam, papļāpājam, taisamies iet atpakaļ, huju. Aizkritis ciet rokturis...Rīt jāstiklo durvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Normāls feils šodien sanāca. Noīrēju citu dzīvokli, pirms lielās ievākšanās aizgāju ar čomu pasēdēt, atzīmēt, padzerties. Izejam uzpīpēt uz lodžijas, lai nesmirdētu dzīvoklis, veru ciet durvis. Ar pirmo reizi atnāk vaļā, ar otro piecērtu un viss čotka. Papīpējam, papļāpājam, taisamies iet atpakaļ, huju. Aizkritis ciet rokturis...Rīt jāstiklo durvis Atgādina to kas bija noticis ar komandas biedru. Pirms spēles aizgāja uzpīpēt un aizcirta blakonu, bet dzīvo 12ajā stāvā Maskavā. Durvis nestiklotas, jo dzīvoklis liels, un no ceļa puses balkonam nav logu. Sauca palīgā lai kādz zvana māsai, un lai šī brauc vēr vaļā durvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now