amniijs Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Šo seju kaut kur neatceraties esam redzējušu? (Foto no šobrīd notiekošā manifesta) Edited June 18, 2009 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 BETTER THAN EVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Nesen beidzas Egipte 1: 0 Italija spēle futbola .. Ēģipte vienkārši burvīgi spēle paraugs Latvijai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Eegjiptee speelee futbolu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 ja es ar aizvakar vai aiz aizvakar pff ! Pārsteigts biju un pie tam vini speleja ar Braziliju 3 : 3 bija bet pedeja minute Brazilija iesita 1 golu un 3 :4 Brazil vin ! Egipte Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Man jau 2trais pohu limenis iestaajies... drebulji,miegs,bezspeks Bleee alinju srochna vajag lai salaapiitos bet netieku no darba prom Vakar taadus ugunjus nodevu nax 8km ar kajam majas gaaju hvz cikos un kaa majas atnacu Bet nebiju BONAPARTU dzeeris n-tos meneshus jau Bet tik labi lejaa gaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Bleee alinju srochna vajag lai salaapiitos bet netieku no darba prom Vakar taadus ugunjus nodevu nax 8km ar kajam majas gaaju hvz cikos un kaa majas atnacu Bet nebiju BONAPARTU dzeeris n-tos meneshus jau Bet tik labi lejaa gaja Shodien sakshu ar Džekiju Danielīti ... tad manis kas notiksies... Jei shodien izlaizas, maybe kaads ieksh PUB ir pamanijis tadu mazu pedolaceenu GRATZZZZ HIM !!! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 īstais iemesls, kādēļ windows mobile ieliek visiem iphoniem un co: http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-h...ure-your-woman/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Taa shodien it kaa izdevaas normali salapiities un pa janjiem noskaidrot kas un kaa Tagad jaiet chuchet gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) Tagad jaiet chuchet gan Tevi gan reti var redzēt serverī , tikai dzerstās Tik pa jāņiem nepiedzeries tā kā vienmēr Nu čuci saldi Pats arī eju gulēt Edited June 20, 2009 by ZnT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) Alkoholisms ir slikta lieta būs japaņem atvaļinājums Edited June 21, 2009 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Tik pa jāņiem nepiedzeries tā kā vienmēr Ja tu paskatiitos statos tad redzetu,ka pedejaas 2vas vai 3dienas tikai nemaz neesmu spelejis Jaiedzer tak arii kaadreiz ir nevar jau visu laiku spelet un nedzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Jaiedzer tak arii kaadreiz ir nevar jau visu laiku spelet un nedzert Nu statos gan neskatījos . Nu protams , it īpaši pa vasaru Nu pa jāņiem es tak arī nespēlēšu cs`u , jāiedzer arī . Piekrītu par to spēlēšanu un nedzeršanu , es tā nevarētu iztrurēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) Atkal uzliku XP SP2, nesen tf2, cs, portal novilku. Būs jāiet pakapāt šodien P.s. Tak jāuzraksta tas sacerējums par "RED vs. BLU", jo man ir daudz foršas idejas. Edited June 21, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Ziniet ko es teikshu ?! Izlidusma nedzeriet !!! taa ir naave... nupt pamodos ar durtu bruci lbj roka un es pt nez ka dabujis... + vel visas bikses netiras.... bet kas ir pats trakakais... MAN IR CIIGAS, BET NAV UGUNS !!! :fsckinsad: :fsckinsad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Uguni varu iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Izstaiguju tris veiklus lidz dabuju uguni... divi bija slegti, tapec triis Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Mani izvaros. arnosaukumu.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Man šitādas kādas 3vēstules šis cilvēks uzrakstija Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 ariii man draud sex ar Judiiiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Man ari shitas ir... maybe jauztaisa ljevis meils un jadabu fotka Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 vienīgais, ko tu dabūsi, būs vīruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Patiesiba par to es ari iedomajos pec tam !!! P.S. shodien man ir filmu diena, jo neko citu neesmu spejigs darit Un roku maitas gribeja shuut, bet es pateicu nu i nafig... un Talsu arsti vnk uznjemshanaa rox... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Man gan nekas tāds nav atnācis Un par to priecājos Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 P.S. shodien man ir filmu diena, jo neko citu neesmu spejigs darit Un roku maitas gribeja shuut, bet es pateicu nu i nafig... un Talsu arsti vnk uznjemshanaa rox... Cik liela tev tā brūce ir? Ķipa nopietni uzšķērdēts? ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now