AmE Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Rofla Shathefaka Just kidding. Šobrīd līksmoju par foršo dziemsu: Nine Inch Nails - Zero-Sum Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofilds Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Sēžu un priecājos par saviem jaunākiem darbiņiem. Domāju uztaisīt jaunus. Edited February 12, 2009 by skofilds Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Augšējais ir pilnīgs dranķis, tev to balto layteri vajag gaišāku taisīt. Otrais ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 bļin! sēžu mājās slims, un nav ko darīt! omfg!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 palasi grāmatas. Ieteiktu izlasīt Alberts Bels ''Paslēptuve'', interesanta grāmata Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ja kādam interesē Ventspils Augstskola un brauks uz izstādi "Skola 2009", tad varat mani sameklēt 26., 28. februārī un 1.martā VeA stendā. Būšu pie Ekonomikas un Pārvaldības fakultātes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 HyperBoy kura datuma saksies ta izstade? domaju jaiziet... nav ideju par ko talak iet macities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Sāksies 26. februārī plkst. 10os. Būs 26.,27.,28. februārī un 1.martā sīkāka informācija šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 http://www.tvnet.lv/zinas/news/article.php?id=582618 so te izlasot, bija tada sajuta "thank god, I got out in time" lai gan atzimes skola parsvara bija normalas, negribetos dzivot ar to sajutu, ka pietiek ar vienu smuci, lai netiktu uz nakamo klasi. nupat piebeidzu augstskolai kopsavilkumu un, protams, aiz ta seko vel viens kopsavilkums Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Vot tā arī tur nav nekas uzrakstīts par 12.klasi. Tagad, mācoties 11.klasē, vēl varu pabeigt ar 2 nesekmīgajām, bet kā būs nākamgad ? Ar vienu nesekmīgo mani pielaidīs pie eksāmeniem ? Bļe, vispār vajadzēja piedzimt gadu agrāk. Edited February 12, 2009 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 vai arī normāli mācīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Hehehe, Esmu kļuvis "faking kačoks" Dejošanā liek nenormāli kačāties hip hopa učuks, jo ķi p baigi jāstāv uz rokām utt. Šodien dejošanā atkal taisīju presīti un pumpējos, tagad rokas liekas kā miltu maisi. Nja, nja, nja. Ok, šodien jāiet ātrāk gulēt.. Rīt būs grūti Edited February 12, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 quelyd, izstaipies pirms gulētiešanas, rīts liksies vieglāks. Tici man Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Šodien dejošanā atkal taisīju presīti un pumpējos, tagad rokas liekas kā miltu maisi. Nja, nja, nja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 moby, šo za fak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 A ko Tu no manis gribi dzirdēt? Tas ir uzjautrinoši, ka pēc pāris nelielas fiziskās piepūles reizēm, cilvēks sevi pasludina par faking kačoku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Ok, es ielikšu pēdiņās.. Viss, es te vairs nerakstu(šovakar) EDIT: Es domāju pēdiņas Edited February 12, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 tās tak nav iekavas, bet ķepiņas skatos simpsonus un smejos ;D sen nebiju TV skatījies Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 skatos simpsonus un smejos ;D sen nebiju TV skatījies Amii, es arī tagad skatos simpsonus!! Tagad laba sērija, par to nodevēju bārta draugu.. Ritīgi labā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Sveiki!Man gan šovakar neizdevās noskatīties simpsonus, jo bija jāspēlē basis!Ķjipa, Saldus rajona čempis, kur mēs '92 gadi, kā Sporta skolas komanda 2 piedalamies.Spēlējām pret Novadniekiem, un beigu rezultāts bija kaut kādi 85:70!+15, lai gan pirmajā aplī mēs tieši šajai komandai zaudējām -4! Anyway, prieks par uzvaruu!!! Baigais besis vienīgais-tagad, klausos muzīku un sākšu pildīt mājas darbus! Edited February 12, 2009 by Fruktainais Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 http://www.tvnet.lv/zinas/news/article.php?id=582618 Augstākas prasības pamatizglītības iegūšanai -> vairāk speciālās izglītības ieguvēju (lieliski) + augstākas prasības vidējās izglītības iegūšanai -> mazāk vidējās izglītības absolventu -> mazāk studējošo -> augstāka augstākās izglītības kvalitāte (lieliski). Beidzot cilvēki tur augšā ir sapratuši, ka ne tikai uz papīra, bet arī dzīvē ir jāpaaugstina augstākās izglītības iegūšanas prasības un jāsamazina studentu skaits Varbūt izklausās dīvaini, taču tā ir nenormāla situācija, ja ~70% iedzīvotāji vecuma grupā no ~18 līdz ~30 gadiem ir ieguvuši augstāko izglītību. Civilizētās valstīs parasti šis īpatsvars ir gandrīz uz pusi mazāks, ja vien, protams, valsts neimportē strādniekus no Āfrikas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Ohhhh. Vakaram bijām ar čomiem patusēties. Ehh. Atceros, ka biju blandījies viens pats pa centrāltirgu starp kaut kādiem urlām, atceros, ka bija kontakts, atceros Ziedoņdārzu, vispār tāds čujs, ka vakar visu Rīgu kājām izblandīju. Tagad sev apsolos divas nedēļas iet tusēties. "Jāni, GIGNieši ir liecinieki, ES neiešu tusēties divas nedēļas." Un vispār, kāpēc man pēc dzeršanas sāp kakls? Pietiek, es gribu vasaru. Pavasari, lūdzu, studijā. Apnicis tas fakini pelēkais un depresīvais laiks. Gribu uzvilkt čībiņas, šortus un maiku, iziet laukā ieelpot supertīro Rīgas centra gaisu. Ehh, kaut kādas nesakarīgas pārdomas man paģirainā rīta. Atvainojos, ja lasītājs kaut ko nesaprata Labāk uzrullēšu vienu smaidīgo pīpējamo un ķeršos klāt krabju salātu gatavošanai Paldies par uzmanību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) Man gan garīgais ir tik sūdīgs. Nekad tik debili nav bijis - valentīndienā NAV ko apsveikt un rajona čempī futbolā padirsām viss botiskākajai komandai(FAIL). Bet rīkotāji arī ielikuši spēli zin 09:00 no rīta(OMG), es knapi kājās zālē nostāvēt varēju(FAIL). Edited February 14, 2009 by Sokraac Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 fak! Vakar no balles mani izmeta arā, jo biju par daudz iedzēris, tad ar draugu aizgājām mazliet pastaigāt, jo domājām, ka izies štīms... Bet beigu beigās atbrauca vel draugi un es nevarēju nostavēt.. pat bez balidzības nevarēju nostāvēt lai pačurātu... Labi, ka mani paturēja taisni lai varu pamīst. Protams velāk aizvācos majās izgulēties.. Bet šorīt atkal tāda pati doma kā vienmēr.. "NEKAD VAIRS NEDZERŠU" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 "NEKAD VAIRS NEDZERŠU" Def teksts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now