Jump to content
GIGN Forum

skofilds

Mirstīgais
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by skofilds

  1. Ja pasūta vairāk par 18 slotiem, cena īpaši nemainās. Sīkāku informāciju jūs varat dabūt SKYPE vai E-MAIL. E-mail: Lūdzu Skype: eduards78
  2. Piedāvaju kvalitatīvu web un Counter Strike serveru īri par labākajam cenām PUB 18 sloti amxbans psyhostats ftp pieeja servera failiem Un tas viss tikai 10ls mēnesī! Serveri Atrodas dnet datu centrā,telpā ir kodicionieri,ups,dīzeļģenerātors,optiskā linija un izdalīti subneti. Servera jauda:CPU: dual core @ 2.5GHz RAM: 4GB HDD 1TB nets:Serverim ir full duplex 1Gb/s interneta pieslēgums, tiesa switch to ierobezo līdz 100Mb/s Ja interesē raksti uz [email protected] vai skype eduards78
  3. Nē. Zini kādēļ ? Jo tev nets ir sūds + vēlāk jutīsi kad nav vajadzības turēt un aizslēgsi pa visam.
  4. Lūdzu , ja vēl neēsi dabūjis. Dievs dot šim cilvēkam smadzenes.
  5. skofilds

    Hostings

    Meklēju labu maksas hostu. Uz šī hosta gribu turēt Counter-Strike serveri. Iesakat, kādu labu, kas varetu uptime - no 7:00 - 24:00 Ilgāk nevajag
  6. Šo skriptu viņs taisija man. Bet tāka viņam uzreiz nepieleca kā man vajadzēja, viņš izdomāja ka citiem derēs. Viņš šo skriptu ir pārtaisījis.
  7. Lūdzu - http://m79.lv/product/index/group/38
  8. izskatas laba, jāieliek serveri būs, drīzumā.
  9. Vēlējos zināt vai "Symantec Client Security" ir laba anti vīrusa programma ?
  10. Cik zinu tava sākumlapa ir paškodēta. Dizainu vari mainīt iekš images mapes + style.css
  11. Ieej topgames.lv. Paņem jebkuru servera instalāciju. Kad esi novilcis ieinstale. Tad dabū 48p. Un uzmet to 48p failus, tur kur tiko ieinstaleji serveri.
  12. Silti iesaku AVIRA. Nevienu vīrusu man viņš nav izlaidis cauri.
  13. Ej start>control panel>Sounds and Audio Devices>Audio>Sound Record paņem Volume...> Tur kur rakstīuts Mic uzliec uz max. Un lai tas balance ir pa vidu.
  14. Nopērc mikrafona turētāju. Man piemēram mikrafonam līdz nāca galda turētājs, un specjāli lai piestiprinātu pie monitora.
  15. Jautājums ir viens. Kāds ir tavs proveideris, un cik download un uploud ir ?
  16. Nu skaidrs kad neviens uz tavu serveri īpaši neies. Tu jau viņu dienā turi offline. Un tikai vakarā ieslēdz. Kuram tad gribēsies tavu serveri spēlēt? Ja latvijā ir tik pat daudz tādu serveru, plus viņi strādā visu dienakti.
  17. Pod botus novelc fpsbanana.com Kā uzlikt podbot rakstīts šeit. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...841&hl=bots
  18. #9 Būs jau laikam jānopērk. #10 Tā tava saucamā ķepiņa man kolerim, nav noplīsusi
  19. Šorīt norāvu 20 grādus, iztīrot, barošanas bloka iekšas, coler, un mātes plati.
  20. 4 - 7 Ls myb izpiest var. Grūti teikt jo slikta kvalitāte bildei.
  21. Sveiki. Es fpsbanana un google skatīju bet nevarēju atrast. Vai kāds nevarētu iedod Source Orginal skins, kas der priekš cs 1.6. Tnx.
  22. Piemirsu pateikt, kad uzsitu pa kasti , tad uz 3 min apklust, un tad atkal ruc.
  23. Sveicināti. Man ir tāda problēma ka ik pa 15 minūtēm no CPU coller nāk divaina skaņa. Šorīt visu izkrāmēju, iztīriju no putekļiem, bet tik un tā tāda dīvaina skaņa. Un + tai brīdi ka ir dīvainā skaņa CPU culler knapi iet. Liekas ka tūlit apstāsies. Vai vaina ir dzesētāja ? Ja kas procesor - AMD. Dzesētājs pirkts pirms 2 gadiem.
  24. skofilds

    Danger Accounti

    Atsūtat man uzaicinājumu uz danger. Ēpasts - [email protected]
×
×
  • Create New...