Jump to content
GIGN Forum

Alex Mahone

Mirstīgais
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Alex Mahone's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. WOS Zombie mods ir sūds ! man ir pavisam cits zombie mod ! - bet paldies
  2. lieta tāda, ka ja tu runā par vakar dienu tad vienkārši es servera konfigurāciju mainīju, un viņš ik pa brīdim bija ieslēgts ik pa brīdim izslēgts, bet tā pagaidām serveris strādā vidēji no 10:00 līdz 24:00 ... vēlāk nedaudz būs 24/7!
  3. ā jā vēl aizmirsu pateikt, ka kad uzlieku podbot'us tad console nerāda neko nu tikai tik cik ierakstu
  4. skaidrs... Nu nezz... es domāju tomēr, ka vajag ielikt kaut vai tos pašus pāris pavārus... Jo reāli diezgan maz cilvēku zin pagaidām par šo serveri un tie paši kad ienāk tad redz, ka neviena nav un aiziet... tāpēc... kaut vai tur kkādi pelmeņi skraida ar nazi, tomēr kkas kustīgs ir ... Tāpēc būtu baigi superīgi, ja varētu paskaidrot sīkāk... kas tie logi un kas tur varētu būt netā? Paldies.
  5. VĒLREIZ! Var ir iespējams podbotus salikt ar zm ?? jo es podbotus uzliku, bet kopā ar zm neiet, kad ieeju spēlē podboti strādā bet zm izslēdzies. Paldies.
  6. Zinu, ka ir jau tādi jautājumi uzdoti, taču man vajadzētu tādu specifisku aprastu(ja kāds varētu to dot) : Man ir CS 1.6; Zombie Plague 4.2; AMXX serveris un par cik viņš ir diezgan jauns, viņu zin maz cilvēku un tie paši kas ienākt pastās nav spēlētāju un aiziet, un tātad... Man ir liels lūgums vai kāds nevarētu palīdzēt ar botiem ... Gribās uzlikt botus, lai cilvēkiem, kad viņi pa vienam nāk būtu ko darīt... Lūdzu palīdziet. Paldies. VĒLREIZ! Var ir iespējams podbotus salikt ar zm ?? jo es podbotus uzliku, bet kopā ar zm neiet, kad ieeju spēlē podboti strādā bet zm izslēdzies. Paldies.
  7. ammm nesapratu... pag izklāsti lūdzu saprotamāk, arī cilvēkam ar akmens galvu
  8. man vispār nav nekāda šortkuta, es pa taisno no hlds.exe laižu man vajag šortkutu taisīt?
  9. Es nezinu kādēļ Tev tāds pings tur ir, bet cik cilvēki ir nākuši visiem norm.
  10. nu jā ir tāda lieta, bet es domāju caur konsoli. - bet paldies anyway.
  11. Hi again! Kāds nevarētu lūdzu palīdzēt ar IP ? Manā serverī var ieiet caur IP (87.226.63.87), bet nevar ieiet caur "oo.lv" otrā līmeņa domēnu (cszombie.oo.lv) - lieta tāda, ka es pats varu, taču citi nevar. Man uzstādījumos uzlikts "Mode : A" - vai tas ir pareizi? vai vajadzēja citu modu? Lūdzu palīdziet. A.Mahone.
  12. Yo all Vai kāds varētu lūdzu iebāzt Zombie Plague komandas adminiem? Atvainojiet mani, ja šeit jau kaut kur ir, taču es meklēju un nevarēju atrast.
×
×
  • Create New...